חדשה כאן...

Jazz Jackrabbit

New member
אז אני מבין שהשתלשלות העניינים הייתה ככה:

הייתה נזילה. תוקנה נזילה. הוחלף שעון מרכזי. הצריכה המשותפת קפתה. בין לבין, עלה המחיר. פי 4? נשמע לי המון... כתוב לך בחשבון כמה אתם משלמים ל-1 קוב. בכל מקרה, אם באמת זו השתלשלות העניינים, ואם הזמן בין המקרים הוא קצר יחסית, נשמע שהצריכה המשותפת עלתה דווקא בגלל החלפת השעון (אולי לא הידקו אותו כמו שצריך). 300 קוב לכל הבניין לחודשיים נשמע כמו 0.2 קוב לשעה (מילוי של קוביה בגודל 20X20 ס"מ במשך שעה). זה לא קצב מהיר = נזילה קטנטנה. אם סגרתם את הברז של ההשקיה ולא תהיה צריכה משותפת - מה טוב. אם סגרתם את הברז של ההשקיה וכן תהיה צריכה משותפת - בעיה. בכל מקרה, בהצלחה. תעדו את הפניות אליהם בכתב. אין לדעת מתי תזדקקו להן.

ailag

New member
זה לא רק נזילות אגב

בדירה הקודמת שלי היתה קפיצה של החשבונות שלנו מכ-100 לחודשיים לכ-1500+ - לכל הבניין לאורך כחמישה חודשים. זו לא היתה נזילה. הם עדיין מבררים מה זה אבל האיש מועד הבית טוען שמים עולים ויורדים בצינור - והמונה סופר רק כשהם עולים. הוא אמר שזה קורה הרבה ושיש הרבה תביעות על זה.

NightElf

New member
מה הכוונה שהמונה סופר רק כשהם עולים?

המונה אמור לקזז את המים שיורדים?

ailag

New member
-=-=-

נניח שעלו לדירה שלך היום X מים שהשתמשת בהם, ועוד בגלל סיבות טכניות (שכחתי. שינוי לחצים?) כל יום עולים Y מים ויורדים חזרה בלי שהגיעו לברז שלך. אז השתמשת ב X מים (ועל זה צריך לגבות) עלו X+Y מים ירדו Y מים והמונה יראה X+Y. כמו דלת מסתובבת, הוא זז רק לכיוון אחד. זה לפחות מה שהבנתי מטענת ועד הבית, והוא אמר שה Y הזה משמעותי במקרה של התקלה שלנו.

למעלה