חדשה כאן...

• פותח הנושא edn
  • פורסם בתאריך

edn

New member
חדשה כאן...

שלום, לפני כמה חודשים נכנסתי לפורום, קראתי ממש מעט (את הכותרת, ומס הודעות) ולאחר מכן טמנתי את הראש בחול, נראה לי שזה לא היה כל כך חכם, הייתי יכולה להבין יותר...... עברתי לפריסקופיה ניתוחית לפני כשבועיים, 4 ימים לאחר מכן, פיתחתי חום גבוה, אך משכתי זאת כשבוע כדי לראות אם אתגבר על כך בעצמי ואולי החום יירד מעצמו, זה לא היה רעיון משהו. האמת, שאין לי מושג גם מה אני רוצה לכתוב, וגם מה אני רוצה האם לדעת יותר, ממה להתחיל לקרוא, להבין, והגיע הזמן שאעשה זאת. אשמח להכוונה קצת בעניין. אני עדייןי לא במיטבי, אך מקווה שאגיע לשם מהר שיהיה לילה טוב ותודה

זואילי

New member

תשאלי, נענה.. אבל תכווני את, בקצב שלך.

edn

New member
בוקר טוב ושאלה

ראשית תודה, דבר שני רציתי לשאול, אומנם אני שבועיים אחרי הניתוח וקיבלתי מחזור - יש לי כאבים נוראיים, חוץ מכדורים וכו' יש רעיונות אולי איך להקל, כי זה פשוט סיוט תודה

זואילי

New member
אוייייי

מה עם דיכוי? הרופא דיבר איתך על זה? תראי, בכל ניתוח שעברתי - זה התחיל עם דיכוי והמשיך כך. כי מבחינתי בטח ובטח אחרי ניתוח - אמרתי לרופא שאני לא מוכנה לראות טיפת דם יוצאת לי מהגוף אחרי שהתעסקו לי עם הבטן. ושאינני מוכנה שווסת תמצא את דרכה לתקופת ההחלמה מהניתוח. מציעה לך לדבר עם הרופא ולהתייעץ. מתי יש לך ביקורת? אולי כדאי להקדים את התור. תרגישי טוב

למעלה