חדשה כאן

שיר251

New member
חדשה כאן

ועדיין לא מתאימה לפורם... החלטנו לפרק את החבילה, יותר נכון אני החלטתי אחרי הרבה לבטים בנושא חשבנו לסגור בנינו את מה שאפשר לפני שמצרפים מגשרים ועורכי דין כדי לחסוך עליות, על רוב הדברים הסכמנו אבל במספר דברים אשמח לשמוע דעתכם המנוסים בעלי שאל כמה אני רוצה מזונות ולא היתה לי תשובה, יש לנו ילד אחד בן שנתיים וחצי וחוץ מהגן שמשלמים עליו 2200 שח קצת קשה לי להעריך את ההוצאות עליו אז אני אפילו לא יודעת כמה לבקש. מה המקובל בערך??? יש לנו הלוואה על החשבון המשותף מה עושים איתה בהנחה שאין כרגע ממש אפשרות ליפרוע אותה? האם ניתן לחלק או עדיף להשאיר כך ופשוט שכול אחד יעביר לחשבון הזה חצימהסכום לפני תאריך ההורדה בבנק. אם אנחנו מגיעים עם הסכם סגור על כול הדברים הגדלים כמה זמן בערך צריך לקחת היך הגירושין? תודה רבה מראש לכול העונים. ערב טוב

ye44

New member
הכל תלוי

ברמת השכר שלו אם הוא מרוויח משכורת ממוצעת במשק סביר להניח שתשלום על ילד בן שנתיים וחצי סדר גודל של 2500 ש"ח עד גיל 5 לאחר מכן בד"כ זה יורד ל 1500 2000 ש"ח לחודש עד גיל 18 ולאחר מכן שליש עד גיל 21 הלוואה ניתן לחלק לשני חשבונות בנק אין בעיה מרגע ההסכם יכול לקחת תהליך של חודש חודשיים בבית הדין לעניני משפחה לאחר מכן ברבנות גם עוד חודש חודשיים ולפעמים יומיים אם יש לכם איזה
שאתם מכירים .

שיר251

New member
תודה על התשובה

ור עוד משהוא קטן הוא מרוויח 7500 זה לא הרבה מידי 2500? מכווה מאוד למצוא רב מוכר ומהר שיהיה סופש נעים

SHLIKI

New member
אצלינו הכל היה סגור והתגרשנו תוך חודשיים

בנובמבר הינו אצל עו"ד ובפברואר הינו כבר גרושים כי שנינו אמרנו ברבנות שאנחנו לא מעוניינים להארכת זמן וזמן נסיון לגבי מזונות, תלוי מה הכנסה של הבעל כי היום ביטוח לאומי קובע 1300 ש"ח לילד(בערך) אז אם תסגרי על סכום יותר מזה הרווחת!!!!

למעלה