חדשה כאן

שומרתלב

New member
חדשה כאן

היי כולם, אני עושה טלאים בסתר...כבר 20 שנה...עכשיו אני יוצאת מהארון..פשוט לא נשאר מקום בארון... וגם החומרים יקרים וגם לא נשאר למי לתת מתנה, הראתי לחברים וגם צילמתי..תמונות (צרף בערב בבית להודעה זאת) בכל שמיכה גדולה יש כ 200 שעות עבודה, הכל ביד, בכרית כ 3-4 שעות ובשמיכת תינוק או מפה בין 20 ל 100 שעות תלוי בגודל, אני אוהבת לעשות משושים חלונות קטדרלה ותפיחיות, מאד אוהבת לעבוד מול הטלויזיה. אחרי שיחה עם משפחתי החלטנו שלא אפסיק כי אני לא יודעת לשבת בלי עבודה בידים, הבת שלי הציעה לפרסם באי בי, ובעלי אמר שיהיה הרבה ירושה מקסימום, אשמח לתגובות ורעיונות, אור

ayala26

New member
תחביבים עולים כסף, זה ידוע.

אבל אם כבר לפרסם ולמכור אז לא באיביי, אלא באטסי - WWW.ETSY.COM ואולי זה יפתח לך אפילו תחביב חדש כי אטסי כשלעצמו גוזל הרבה זמן (שאולי כבר לא ישאר לך זמן לתפור טלאים
)

שומרתלב

New member
תודה על הקישור

מאד אהבתי את האתר, אני לא יודעת עם אנסה למכור בו, כי זה בעיקר בארה"ב אבל בכל מקרה קיבלתי רעיונות לכמה מהשמיכות הבאות בתור..לדוגמת חלונות קטדרלה ענקית מצרפת תמונה של כרית קטנה של חלונות קטדרלה שלקחה לי שבוע.. תודה אור

איריס ב1

New member
שומרתלב,שמחה ש"יצאת מהארון"וכאן,אצלנו!

ואת אומרת שזהו רק חלק מהעבודות.WOW!!! כל הכבוד, איזו כמות, איזו צבעוניות ושמחה!

חרוזית1

New member
שומרתלב איזה עבודות יפות כולן יפיפיות

טוב שהצטרפת אלינו ברוכה הבאה

down under1

New member
איזה יופי של עבודות

רואים שיש פה הרבה עבודת יד סבלנית. כל הכבוד!

chayahd99

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה

העבודות שלך יפיפיות, ממש אהבתי. כיף שהצטרפת אלינו, נשמח שתתחלקי בידע ובנסיון ואני בטוחה שאף אנחנו נוכל לתרום לך. אם יש לך המלצות או הצעות לפורום, אז אנא - אשמח לשמוע. נראה שאת משקיעה לא מעט זמן בעבודות שהרי הכל ביד וזה לוקח לא מעט זמן. אם את לא עובדת במקביל בתחום אחר אז אני באמת הייתי עושה מהשמיכות business, כדי שגם אנשים אחרים ירוויחו מהיצירות הנפלאות שלך. אני לא מכירה את הנהלים של etsy אבל כמדומני שזה לא מוגבל לארה"ב ועם שירותי הדואר של היום נראה לי שממש לא משנה היכן על הגלובוס ממוקם המוכר.
בהמשך ולהשתמע

למעלה