חדשה כאן

גולי46

New member
חדשה כאן

היי לכולם, במשך חודש אני קוראת סמויה של הפורום והחלטתי שהגיע הזמן גם לשתף ב- 31/10/07 בשבוע 32 ילדתי שני נסיכים : ארבל נולד 1980 ועילי 1970 ילדתי בהדסה הר הצופים והיינו בפגיה שם במשך 6 שבועות.זו הייתה תקופה לא פשוטה ואני חושבת שלא בכיתי בחיים שלי כמו שבכיתי בתקופה הזו. מדובר בחוויה מחשלת בשבילם ובשבילי ואני מקווה שאשכיל לקחת ממנה רק את הטוב. תודה לאל הכל בסדר עם הבונבונים ואנחנו כבר כמעט שבועיים בבית מסתגלים לעובדה שהפכנו למשפחה אמנם עייפה אבל בהחלט מאושרת. המשך יום נפלא

ברוכים הבאים ומזל טוב../images/Emo140.gif

תקופת הפגיה אכן קשה מאוד לכולם ואם לא היתה עושה לנו"סריטה" לא היינו כאן. העיקר להמשיך קדימה ולשמוח עם שחרור הילדים. הרבה אושר.

ברוכה הבאה ומזל טוב

שמחה שאתם בבית . כמו טלי גם אני חושבת שתקופת הפגייה משאירה "סריטה" עמוקה מאוד אבל... העיקר שאת אחרי והילדים בסדר ואיזה כייף יש לך תאומים, זו הרבה עבודה אבל חוויה מדהימה . וזאת לאחר 3 שנים גידול של תאומים . אז המון מזל טוב וגידול בכייף .

sagil1

New member
ברוכה המצטרפת

אכן מקווים שתשכילי לקחת מהחויה הטראומטית הזו רק את הדברים שמחשלים ובונים. עייפים אך מאושרים... ככה אנחנו אוהבים אותם לא? ברוכים המצטרפים .. תרגישו בבית

ברוכה הבאה ומזל טוב../images/Emo39.gif

אין ספק שתקופת הפגיה מחשלת....

ברוכה הבאה לפורום

המדהים ומזל טוב לתאומים הקטנטנים מאחלת שיביאו לכם הרבה אושר, נחת ובריאות

גולי46

New member
תודה רבה על הברכות

היי, שוב תודה על הברכות מחממות הלב. יש לי שאלה לגבי אירוע/מסיבה אנחנו רוצים לעשות אירוע לכבוד הבונבונים שלנו אבל מאוד מלתבטים מבחינת העיתוי אנחנו חושבים לעשות בחודש הבא - משהו כמו אמצע ינואר השאלה היא אם לא עדיף לחכות לסוף פברואר תחילת מרץ גם שיגדלו עוד וגם מבחינת מזג האוויר שיהיה יותר נעים בתקופה הזו? או שבעצם אין סיבה לחכות? בסביבה הקרובה הדעות חלוקות חלק אומרים שאין טעם לחכות (ברוך השם הכל בסדר עם הילדים) וחלק אומרים שגם ככה חיכינו עד עכשיו אז מה הלחץ? מה דעתכם??

שוקלדות

New member
היי, מזל טוב...

לגביי האירוע , ילדיי נולדו ב12.10 ועדיין לא עשינו אירוע . גם אני שאלתי רבות על העניין ... מתכוונת לעשות בסביבות פברואר שיגדלו עוד קצת .... יש טעם לחכות רק מבחינת הילדים כי החשיפה שלהם לאנשים רבים לא כל כך מומלצת. שיגדלו עוד קצת.... בהצלחה.

למעלה