חדשה כאן...

חדשה כאן...

שלום לכם/ן!:) אני פרודה בת 21(כמעט)... ו...מקווה להנות מהפורום... שיהיה לכם המשך יום מקסים!

ברוכה הבאה ../images/Emo65.gif

היי, אני כמוך.. הגעתי אתמול, ואני כבר נהנה! בטוחני, שעם ניק כה מקורי, אין סיכוי שלא תהני..

שלום דובדבנית ברוכה הבאה

תרגישי חופשי לשאול להגיב ולהעיר מה שבא לך . חברה נחמדים כולל החדשים!!!!

../images/Emo13.gif

וואו,איזו קבלת פנים..תודה לכולכם... אממממ...קצת על עצמי... בת 21...(כמעט),פרודה מיזה כ8 חודשים,כעת בהליכי גירושין... ללא ילדים,האמת שהיה לי ילד והוא נפטר...זה היה לפני 10 חודשים,הוא נולד כפג בחודש השישי...מאז הכל השתבש... ועד היום אני כואבת את האובדן...כולי תקווה שאצא מיזה ומהר... אממממ..זהו בערך... שיהיה לכם המשך לילה מקסים...ולמי שכבר ישן..חלומות מתוקים...

אמממ..לא בגלל האובדן נפרדנו...

אבל לאחר הלידה "חטפתי" דיכאון..וכנראה שזה מאוד השפיע על ההחלטה... ולא סתם הגעתי להחלטה הזו,החיים איתו היו בילתי נסבלים..למרות שהיו תקופות יפות...

דודי 34

New member
כנראה שהאובדן היה רק הטריגר

והיו עוד סיבות. מה שחשוב מכל זה לדעת לעבור את שלב האבל וללמוד מטעויות העבר להרים את הראש ולהתקדם הלאה. אבל ואבל גדול אם את מזהה שביב של תקווה שאפשר לתקן את הבעיות מהעבר ,עצתי לך לא לוותר ולנסות לתקן ולעבוד ביחד. ושוב קבלי
גדול על האובדן (ואני יודע שזה מאוד חשוב כמי שעבר הרבה אובדנים בחייו)

דודי 34

New member
אז אם כך

לעבור את תקופת הפירוד והגט בצורה הטובה ביותר(ובגלל שאין לכם ילדיםזה צריך לקחת דיי מהר) להרים את הראש ולהמשיך הלאה.

למעלה