חדשה כאן

ריפלקס1

New member
חדשה כאן

שלום שמי אלינור ואאני רפלקסולוגית מוסמכת בכירה בתחילת דרכי ,ואני זקוקה לעזרה איך יגיעו לי מטופלים היו לי בינתיים שניים ופירסמתי באתרי אינטרנט אבל זה לא מצליח . השאלה שלי איך אנשים מביניחם שמטפלים ברפלק' התחילו את דרכם והאם ישנם אנשים שרוציםמ להחליף טיפולים? יעזור לי מאוא שלכם אלינור

avorly

New member
ברוכה הבאה באור ../images/Emo82.gifנו

החלפות טיפולים זה רעיון מקסים, רק מאיזה אזור את?

שלום אלינור,

הרבה פעמים הדרך היעילה והמהירה ביותר לפרסום היא מפה לאוזן. נסי להציע טיפולים לחברים ולמכרים, כמתנה או במחיר סימלי. לאחר שהם "ירגישו אותך", כמו שאומרים, יהיה להם הרבה יותר קל להמליץ הלאה וכך תתפתח רשת המטופלים שלך. זה לא חייב להיות טיפול עומק חושפני שלא בא לך לעשות על חברים, מספיק "טיפול פינוק" להרגעה ותחושה טובה, ורק אם רוצים אפשר גם לאבחן. בהצלחה, ענבל

ריפלקס1

New member
תודה על ההצעה

ואת חושבת שלא ניסיתי אבל הצעתי לחברים ואחד מהידידחם שלי עשחיתי לו ואמרתי לו שישלח כרטיסי ביקור ולא היה לו למי להביא וזה מעצבן שזה בא לאט לאט .אני יודעת שצריך סבלנות אבל לפעמים זה קשה . אבל תודה רבה על ההצעה יכול להיות שאני עושה פליירים .

אלינור

מילת המפתח כפי שכבר נאמר כאן זה סבלנות סבלנות והרבה סבלנות . בחרת בעיסוק שקשה מאד להתקיים רק ממנו ,,ובמיוחד בשנים הראשונות ,,חשוב מאד לאיזה קהל לקוחות פוטנציאלים את קרובה. ,,נכון ,,פירסום באנטרנט אכן לא כל כך הוכיח את עצמו וגם אני נואשתי ממנו ,,רוב מטופליי הגיעו אליי מפה לאוזן ולא תאמיני ,,גם מפירסום מודעות על עמודים בסביבה שלי . אני כבר יותר מעשור במיקצוע ועדיין זה לא הפך למקור פרנסה ראשוני ועיקרי שלי . בנתיים אלינור אני רושם אותך אצלי ,,ויכול להיות שאקרא לך שאצטרך מטפלים לאירועים אותם אני מפיק מידיי פעם ,תוכלי להיכנס לאתר שלי ולראות במה מדובר . [email protected]

ריפלקס1

New member
תודה רבה על עזרתך

ריפלקס1

New member
היי

רציתי לשאול עם עשית שנה 3 הכוללת איבחון רפואי טכניקות של עיסוי רפלק' במחלות כמו סכרת וכ'ו ואם כן איפה כדאי ללכת ללמוד ?

לא ,,עשיתי רק שנה שנייה ( בכיר )

ואני אישית חושב ששנה 3 מיותר ,,,רפלקסולוג בכיר שעוסק ומטפל הרבה למד ומעשיר את עצמו בידע רב מהשטח ולא פחות מלימודי שנה שלישית ,,,תאמיני לי אני יודע את זה מקרוב . נכנסת לאתר ?

כן ,,למדתי איבחון בשנה שנייה

אבל אני לא אקרא לזה איבחון רפואי ,,,אנחנו לא רופאים ,,אנחנו מטפלים ומטרת האיבחון שלנו ללמוד דרך סימנים בכך הרגל על מצבו הפיזי ואיזה איברים בגופו של המטופל נמצאים במצבי חוסר או עודף . למדתי במכללת צבר בירושלים .

ריפלקס1

New member
כן אבל איך אתה יכול לטפל במחלות ?

למשל סכרת ושאר המחלות . הרי למדת לאבחן דרך הסימנים שיש בכף הרגל .

כן ,,נכון למדתי לאבחן על פי הסימנים בכף הרגל

אבל .....תדעי משהו חשוב ,,,אין להסתמך אף פעם רק על הסימן שזיהית בכף הרגל ,,לא תמיד האבחנה מדוייקת תמיד צריך להיות בקשר ולתשאל את המטופל ,,לוודא למשל שהסימן לא נובע ממשהו אחר ,,,נעל לוחצת ,,הליכה בצורה שיכולה לגרום לסימן בכף הרגל ועוד........ עם הזמן ועם היידע שתצברי עם מטופלים ( אני מקווה ) תוכלי לזהות סימנים ולדעת לטפל בבעיות שונות ,,,רק תזכרי ,,,תמיד לתשאל את המטופל על כל מה שנראה לך ושראית ברגל ,,,את חייבת להיות זהירה כשאת עונה למטופל ששואל אותך מה ראית אצלו ברגל ,,,מה שאת מבינה ,זה לא מה שהוא מבין . בהצלחה

לא ,,אין כרגע אירועים ,,,,,תרדמת חורף

אבל מבטיח לעדכן אותך כאשר יהיו . חוץ מזה ,,,בכל שאלה שתהיה לך אשמח תמיד לעזור ולייעץ אריה

למעלה