חדשה כאן....

מצב
הנושא נעול.

תמריא

New member
חדשה כאן....

חדשה כאן....
שלום לכולן, בת 39, התחלתי בטיפולי פוריות, הרופא (ווליוביץ מהכללית)אומר שהשחלות לא מגיבות והוא מקווה שלא אזדקק לתרומת ביציות.... (הילד יהיה מתרומת זרע של תורם מוכר, ידיד שלי ויש לנו הסכם משפטי). כל כך רציתי שהילד ידע מה המקור הביולוגי שלו ובסוף אולי הוא בכל זאת לא ידע מאיפה הביצית.......אני עוד לא יודעת איך להגיב למידע החדש הזה.... אולי מחשבה שיש להתרגל אליה... סתם פרטים טכניים: טיפול שעבר קיבלתי מנוגון - 3 אמפולות ביום והזקיקים נותרו אדישים ושמו פס, המחזור הסדיר שלי הפתיע והופיע אחרי 10 ימים בלבד למרות שהוא סדיר כבר 25 שנה, הפעם אני מתחילה עם 5 אמפולות מנוגון ליום+ חצי דקפפטיל.... פצצות לשחלות.... העיצה שרציתי היא מה עושים? איך לא נכנסים לפאניקה ועצב? איך מעכלים שאולי זה לא יקרה ? איך מתמודדים רגשית ? אשמח לקבל עידוד...מאוד חשוב... שבוע טוב.

שולחת לך מסר

חדשה כאן....
שלום לכולן, בת 39, התחלתי בטיפולי פוריות, הרופא (ווליוביץ מהכללית)אומר שהשחלות לא מגיבות והוא מקווה שלא אזדקק לתרומת ביציות.... (הילד יהיה מתרומת זרע של תורם מוכר, ידיד שלי ויש לנו הסכם משפטי). כל כך רציתי שהילד ידע מה המקור הביולוגי שלו ובסוף אולי הוא בכל זאת לא ידע מאיפה הביצית.......אני עוד לא יודעת איך להגיב למידע החדש הזה.... אולי מחשבה שיש להתרגל אליה... סתם פרטים טכניים: טיפול שעבר קיבלתי מנוגון - 3 אמפולות ביום והזקיקים נותרו אדישים ושמו פס, המחזור הסדיר שלי הפתיע והופיע אחרי 10 ימים בלבד למרות שהוא סדיר כבר 25 שנה, הפעם אני מתחילה עם 5 אמפולות מנוגון ליום+ חצי דקפפטיל.... פצצות לשחלות.... העיצה שרציתי היא מה עושים? איך לא נכנסים לפאניקה ועצב? איך מעכלים שאולי זה לא יקרה ? איך מתמודדים רגשית ? אשמח לקבל עידוד...מאוד חשוב... שבוע טוב.
שולחת לך מסר

תמריא

New member
תודה ו....

שולחת לך מסר
תודה ו....
כתבתי לך חזרה. שאלתי האם יש בכללית רופא המתמחה בנשים מבוגרות / נשים שהתגובה השחלתית להורמונים אינה טובה.... בכללית או פרטי מאזור המרכז? אם מחליפים רופא, צריך להודיע לרופא הנוכחי או פשוט לעבור ע"י יצירת קשר עם רופא חדש? בברכת שבוע טוב.

בנוגע להחלפת רופא

תודה ו....
כתבתי לך חזרה. שאלתי האם יש בכללית רופא המתמחה בנשים מבוגרות / נשים שהתגובה השחלתית להורמונים אינה טובה.... בכללית או פרטי מאזור המרכז? אם מחליפים רופא, צריך להודיע לרופא הנוכחי או פשוט לעבור ע"י יצירת קשר עם רופא חדש? בברכת שבוע טוב.
בנוגע להחלפת רופא
את פשוט קובעת פגישה עם הרופא החדש- מביאה איתך את כל הבדיקות ההורמונליות האחרונות שלך, ואם אין לך, תעשי חדשות. לגבי הרופא הקודם- תלוי ביחסים שלך איתו. את לא חיבת להגיד לו כלום בעיקר אם הוא מקופ"ח, רק אם לא נוח לך. עדיף להשאיר דלת פתוחה אם תרצי לחזור... לא מכירה רופאי פוריות שאני ממליצה עליהם בכללית. שלחתי לך מסר עם שתי המלצות לגבי פרטיים. אני בטוחה שנשים נוספות ימליצו על עוד אפשרויות. כה לחי

אדוינה

New member
ברוכה הבאה תמריא!

חדשה כאן....
ברוכה הבאה תמריא!
נקווה שהטיפול הרגיל יצליח! 5 אמפולות מנוגון זה עוד סביר. אני למשל גם קיבלתי 12 אמפולות...(זה לא עבד) אני מציעה שתתמודדי עם כל שלב לחוד,כאשר הוא מגיע. תהי אופטימית לגבי הצלחת התהליך בשלב בו את נמצאת ,זה מאוד חשוב לטיפול. תעדכני אותנו בכל מקרה. בנתיים את מוזמנת לקרוא מאמרים וקישורים. בהצלחה כבר אמרתי?

שירהחי

New member
היי תמריא. האם עשית פרופיל

חדשה כאן....
הורמונלי? מה תוצאותיו?

תמריא

New member
תודה לכן ולגבי הפרופיל

הורמונלי? מה תוצאותיו?
תודה לכן ולגבי הפרופיל
ההורמונלי, התוצאות היו בסדר גמור, כך הרופא אמר בגלל זה התפלאתי שהשחלות לא מגיבות.... אבל אני כבר מבינה שגוף האדם הוא הכי לא צפוי שאפשר..... אני שמחה שהפורום הזה קיים. תודה לכן נשים יקרות.

מצב
הנושא נעול.
למעלה