חדשה כאן

f r e c k l e d

New member
חדשה כאן../images/Emo95.gif

חדשה כאן, 6 שבועות אחרי לידה, כבר לא מניקה ומרגישה הכי תקועה בעולם. סיימתי את ההריון עם מספר דו ספרתי קילוגרמים עודפים (שתי לידות די רצופות בהפרש של שנה וחמישה חודשים הן "התירוץ" שלי). אני שומרת על משטר דיאטה, גם חזרתי להתעמל ולא רק שאני לא מורידה במשקל, אפילו עליתי טיפה. אני יודעת שנתקעים לפעמים-אבל ככה על ההתחלה

ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif יש מקום לכולנו.

ושנית אם תכתבי לעצמך מה את אוכלת במשך היום אולי תגלי את הסיבה לבד להשמנה. ואת יכולה גם לכתוב כאן מה את אוכלת בשרשורים היומיים שנפתחים כל יום לצורך כך.

ברוכה הבאה! תני לעצמך קצת זמן!! 6 שבועות זה זמן קצר מאוד אחרי לידה, ולוקח לגוף זמן להתאושש מהטראומות שעבר במהלך ההריון והלידה. אני יכולה לספר לך על עצמי שבהריון הקודם הייתי בעודף של 10 קילו בערך חודש או חודש וחצי אחרי הלידה (לא זוכרת מתי הייתה הפעם הראשונה שהעזתי לעלות על המשקל ../images/Emo3.gif). לקח לי בערך 9 חודשים לרדת את הרוב, ולאט לאט אחר כך המשכתי לרדת, ואפילו ירדתי עוד איזה 2 קילו מתחת למשקל ההתחלתי לפני ההריון. אז אל תלחצי על הגוף שלך יותר מדי. אני מאמינה שגם השינה שלך לא משהו, ומחקרים הראו שחוסר שינה מעכב ירידה במשקל, אז אולי זה קשור גם לזה. נכון שזה מבאס להיות עם עודף, ואני זוכרת כמה מבאס לי היה כשחודשיים אחרי לידה עוד לבשתי כמה מכנסי הריון במקום מכנסיים רגילים, אבל הזמן יעשה את שלו, במיוחד כשאת אומרת שאת שומרת על משטר דיאטה ושחזרת כבר להתעמל. חוץ מזה, תנסי באמת להכנס למודעות אכילה - עצם הדיווח בסוף היום מה אכלת מאוד מעלה את המודעות לזה, וכך אולי תעלי על מוקשים שעוצרים אותך (כשאת כל היום בבית מאוד קל לזלול בלי לשים לב בכלל), ועוד פעם - תני קצת לזמן לעשות את שלו. בהצלחה! ../images/Emo140.gif

hilla ab

New member
היי גם אני ילדתי לפני שישה שבועות בערך

וגם בהפרש של שנה וחצי אחרי הלידה הראשונה את בדרך הנכונה, ואל תשכחי שלעלות במשקל זה גם מסת שריר ולא רק שומן!! שיהיה בהצלחה

יעל י

New member
ברוכה הבאה...

את מניקה? שתי לידות רצופות זה די הלם לגוף,אולי צריך לתת לו עוד זמן להתרגל?

f r e c k l e d

New member
../images/Emo24.gifתודה בנות

אני יודעת שצריך לקחת נשימה ארוכה, אחרי הכל, מדובר פה בריצה למרחקים ארוכים ולא ספרינטים או אינרוואלים. אני ממשיכה בשלי עם הקפדה על האוכל, פעילות גופנית והרבה, אבל הרבה סבלנות. בסוף אני אנצח

למעלה