חדשה כאן

sondheims Dot

New member
הם די נסגרו ל עצמם בפרק של הפרום לדעתי

זה היה הבליין הכי דומה ועיקבי שראינו, ואני מקווה שזה הבליין שימשיכו איתו לעונה הבאה, למרות שתכלס', חוץ מפרק 17, לא היה כזה הבדל לגביו... נ.ב- החתימה שלך גאוניייייייית!!!!!

shaharory

New member
אני חושבת שהתכונה העיקרית של בליין

שראינו בשני פרקים לפחות היא חוסר טאקט. ~רייצ'ל מנשקת אותו~ "כן אני 100% גיי" ~רייצ'ל בשוק~ "אני הולך לשירותים תשמרי לי מקום טוב??" ~קורט מתעצבן בקטע של הסקסי פייסס~ "קורט אתה מסמיק!"

sondheims Dot

New member
או יש עוד המווון

"נמאס לי שהוורבלרז הם רק אני" "תרשמו את מה שאני אומר בפרוטוקול" "אתה מוזמן להיבחן לסולו בתחרות האזורית" מקבל את הסולו אוטומטית "בוא אחרי, אני מכיר קיצור דרך" מגיעים אחרונים להופעה יש אפילו טמבלר בנושא, זה נפוץ עד כדי כך
http://inappropriateblaine.tumblr.com/

shaharory

New member
אה ותודה :)

הגעתי למחזמר מסכמ"ש שלך נראה לי חח תודה ששיפרת לי את החיים!

Twilight Girll

New member
מסכימה גם חוץ מ

מהקטע שבליין לא יודע להנות ומחניק את עצמו וכוף. אני חושבת שכל הסדר הזה זה יותר קשור לבצפר עצמו; לדלטון שזה בצפר שבאישהו מקופ כן מכבד את השונות אבל גם מניע לקונפורמיות ולא מדגיש ייחודיות. קורט לא הצליח להביע את עצמו שם והמדים והכל מאוד נוקשה ומשם לדעצי מגיע הגל וכל זה. הוא כן יודע להנות כמו בפרק של האלכוהול. ואני חושבת שבלי המדים כן אפשר לראות את האני האמיתי שלו. הוא תמיד יותר משוחרר. אז טוב שהוא ייצא משם ךדעתי. סורי על שגיאות וכאלה אני באמצע שיעור פסיכו... אופס

5ifi

New member
וואו.

איזה יופי. רוצה לנתח את כל הדמויות בסדרה? תענוג.

Rawsome

New member
וואו זה חתיכת ניתוח!

אבל מאוד מעניין, תודה על ההשקעה
ובכל זאת, כרגע הוא דמות שאני לא אוהבת, אבל יהיה מעניין לראות לאן הוא יתפתח. מי יודע, אולי אשנה את דעתי

כבר אני אוהב אותך!

ואני מסכים עם כל מה שכתבת על בליין/דארן וכל מי שירצה לגעת בך לרעה יצטרך לעבור אותי קודם!

sondheims Dot

New member
נראה אותך, שוהם...

אתה אחת, ומולך פאנגירלס! הטירוף שלהן מעניק להן כוחות אל אנושיים!

sondheims Dot

New member
רציני? 0__O

אני מאייתת את זה ככה כל השנים... חשבתי כוחות אל מלשון אלוהים, כלומר מישהו שהוא יותר מאנושי... אני הולכת להתחבא בבור עכשיו, את מוכנה בבקשה לסגור אותו מלמעלה אחרי שאני יורדת?

5ifi

New member
אני אחתום אותו עם מסקינגטייפ ושקי חול

תשבעי שאת אומרת אל-אנושי!!! שוקינג.

Rawsome

New member
אל-אנושי! ענק ../images/Emo6.gif

מעכשיו אני הולכת לכתוב רק ככה. בשיא הרצינות!

Rawsome

New member
אוההה ../images/Emo9.gif

חחח אני חוששת שעם כל הבלייניות פה אתה תשמש כמגן אנושי, אבל תודה על הנכונות ורוח הקרב

למעלה