חדשה כאן

Rawsome

New member
המממ

בליין - לא אוהבת, לא מבינה את ההתלהבות אליו, באופן כללי הוא דמות די גרועה ~אלתרצחואותי~, לא עקבי, מדחיק את קורט ואני יכולה עוד לנאום על זה הרבה P: דארן - לא מתה עליו, לא מהאהובים עלי בקאסט. פשוט not my type.

shaharory

New member
חחחח צריך להתחשב גם במה שהיא אמרה על כריס.

אז אני ניטרלית חח

Rawsome

New member
היי! רחמים!

את כריס אני אוהבת הרבה יותר משאני לא אוהבת את דארן!! אבל אני היחידה פה שיש לה קליין [בעיקר בליין] אישיוז? כאילו, כן, צרחתי כמו כולם בנשיקה, הסתובבתי ימים שלמים בהיי, חייכתי בלי סיבה לאנשים אקראיים - כל התסמינים - אבל מאז פרק 16 דברים התדרדרו. >_0

Twilight Girll

New member
למה התדרדרו ?../images/Emo2.gif

את לא היחידה, אגב אבל דווקא מאז פרקק 16 דברים נהיים יפים יותר ויותר

Rawsome

New member
אממ קשה לי להסביר

דווקא מאוד מאוד אהבתי אותם כידידים, אני מאוהבת ברוב סצנות הקפה שלהם, אפילו חיכיתי בקוצר רוח ליותר, אבל נראלי מאז הנשיקה הם פשוט נהיים קיטשיים יותר ויותר וזה מעצבן אותי. חוצמזה שבליין משפיע על קורט בצורה שאני לא אוהבת, וקורט הוא הדמות האהובה עלי... פרקים 18 (לא SOWK, אלא קטעים כמו בורן דיס וואי וברברה) ו-19, שקורט חזר למקינלי ולא היה 24/7 עם בליין, גרמו לי להיזכר למה אני כ"כ אוהבת את הדמות הזאת. אולי אם תהיה סופסוף מריבה/ויכוח/קונפליקט בקשר שלהם בעונה 3 אני אחזור לאהוב אותם...

Twilight Girll

New member
אהה, כן,

הם נהיו ממש קיטשיים האמת. אני אישית מתה על זה, אבל אני יכולה להבין אותך
טוב אני בטוחה שתהייה להם מריבה ב3. גם אני מחכה לזה. בעיקר כדי לראות אותם מתפייסים
ומסכימה גם שבליין לגמרי לא דמות יציבה חחחחח מסכן דארןן עם מה היה לו לעבוד. אבל נו הוא חמוד!!! :)

Rawsome

New member
כן... נראלי שזה עניין של אם את אדם של קיטש

או לא. ומסתבר שאני לא
חח בליין הוא אחת הדמויות הלא-ברורות! אחת הסיבות שאני סלחנית יותר לדארן זה שהוא לא אחראי להזויות [יש מילה כזאת?
] של בליין אלא הכותבים הטיפשים. הממ כן אבל הוא יצורי ברמות מטורפות. ואני מכבדת את זה והכל [ממ כמה פלצנית נשמעתי הרגע?
], אבל עדיין זה נוט מיי טייפ. וכן אני יודעת שזה מה שאתם אוהבים בו. או יותר אתן. וואטאבר
אה ולהיות חתיך זה לא תירוץ להכל.

A TotalGleek

New member
אני רוצה להתוודות ..

הוא לא *כזה* חתיך לדעתי .. כאילו ,הוא כן ,אבל לא . אני חושבת למשל שקורד יותר חתיך ממנו .. גם הוא חתיך אבל הקטע הוא שזה באמת לא הדבר העיקרי שאני אוהבת בו ..יש לו אישיות מדהימה !1 ~~אני לא אומרת שמה שאת חושבת עליו לא בסדר ד"א .. אם זה נראה ככה ,זכותך כמובן לחשוב מה שאת רוצה :)

shaharory

New member
האמת שהוא חנון די ברמה שווה חח

אבל המראה שלו פחות עושה לי את זה. עם זאת, אור, בהמשך לשיחתנו אתמול, הוא היה מתאים לי חח

Twilight Girll

New member
חחח המראה שלו ממש לא עושה לי את זה

כאילו, הוא לכיוון המכוער לדעתי... אבל זאת נראה לי רק אני.. ובכלל אני שונאת בלונד לבנים. אני חייבת חייבת שיער שחור. אבל קורד נראה אדם חמוד! זה מה שחשוב :p

Twilight Girll

New member
כן נו לא מכוער.. אבלנטרלי לדעתי..

חחח כאילו, לא מכוער ולא חתיך.. לא מישהו שהייתי מסובבתאחריו את הראש., בואי נגיד ככה חחח

Twilight Girll

New member
וואו, הלוואי וזה היה רק החיצוניות שלו....

היה מקל לי על החיים. כלכך.

Rawsome

New member
טוב כנראה שבסופו של דבר...

זה אם את אוהבת אישיות של בנאדם או לא
וכן הוא נראה אדם מאוד נחמד והכל, אבל אני לא רואה את עצמי חברה [Friend] שלו אם הייתי מכירה אותו...

למעלה