חדשה כאן

חדשה כאן../images/Emo24.gif

הי לכולם .. רציתי לומר לכם ששלמות פנימית היא זמנית. אני לאמכירה אף אחד שלא תמיד רוצה להתקדם יותר, להתיאש לשמח ושוב להתיאש אבל אני נורא נהנת לשמוע ממכם ולקרא את הדברים שאתם משתפים אחד את השני. אני מניחה שלי אין שלמות פנימית כי אחרת היתה לי שלמות חיצונית. מה אתם חושבים? שנטיפית טיפית טוף

איל באש

New member
ברוכה הבאה טום {לב|

אין שום קשר בין שלמות פנימית לחצונית. השלמות החיצונית היא אנמות מידה ונורמות חברתיות של יפה וטוב מכוער ומגעיל, לא יותר מזה ולא פחות. שלמות פנימית היא צמיחה והתפתחות בדרך של שינוי מתמיד בחיבור להווה אחד. שלמות פנימית מאפשרת לנו לאהוב את עצמנו כמו שאנחנו ללא שפיטה וללא ביקורתיות כלפי אף אדם וכלפינו. שאנחנו מתחברים אל הלב הפועם אנחנו אוהבים את עצמנו, ומגלים שאנחנו יפים. יופי איננו אמת מידה של אדם כלשהו עלינו, יופי קיים בכולנו, כולנו יפים מהיסוד, כל השאר אלו רק מסיכות שאנו עוטים בחברה, ומול המראה.

היי תום

קודם כל שלמות פנימית וחיצונית לא ממש קשורות אחת לשניה, למרות שגם בנאדם "מכוער" שהגיע למקום של שלמות פנימית, יזרח ממנו אור (אור האלוהים אם תרצי) והוא ייראה הרבה יותר מושך, לפחות לרוב האנשים. לא יצא לך להכיר אנשים ממש יפים אבל לא מושכים אנרגטית? זה אותו דבר אבל הפוך. בקשר לזמנית, בתור בניאדם אנחנו "זמניים", הנשמה היא האינסוף שבנו, והשלמות הפנימית היא שלה, לכן ברגע שנמצאה תהיה שם תמיד, היא ההתקדמות האולטימטיבית, הרצון לאהוב אחרים ולעזור תמיד (שחלק מזה זה פגיעה ואושר, כי יש מי שינצלו טוב לב שכזה ואם עזרת למישהו זה גורם אושר, זו מהות האושר האמיתי). כך בכל אופן אני רואה שלמות פנימית. קשה להגדיר אבל אשמח לקרוא נסיונות הגדרה נוספים. שבוע קסום לכולם

למעלה