חדשה כאן!

רחלילי

New member
חדשה כאן!../images/Emo163.gif

הי שמי רחלי ואני חדשה כאן, ממש הבוקר המליצו לי על הפורום הזה ואני רואה שאנשים כאן עושים דברים מקסימים. אגב הציורים הללו שאנשים כאן עושים לחדרי ילדים, אני יודעת שלא מעט אמהות לעתיד מחפשות בנרות לעיתים מישהו שיכין להם ציורי קיר לחדר של יורש העצר, אז אתן מוזמנות לקפוץ לפורום "הריון ולידה" ולספר על עצמכן ולשים שם תמונות של העבודות המקסימות שלכן. נכנסתי לכאן הבוקר כי אנו מעוניינים לבנות נישה ומדפים מגבס שיהפכו לארון שעליו נשים דלתות מעץ או משהו. רציתי לשאול אם יש כאן מישהו שעשה דבר כזה או שיודע היכן אני יכולה למצא הוראות לאיך בונים נישה ומדפים שכאלה בצורה טובה מבלי לקחת איש מקצוע (מיתון..). אז אני מודה מראש ומממשיכה להציץ כאן בפורום. תודה, רחלי.

lilachh

New member
הי רחלילי - ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

עשית בחירה טובה. זה פורום נהדר. אין לי מה להסביר לך בנישות כי אני לא ממש מבינה בזה..אם פה אף אחת לא תדע לעזור לך אני ממליצה לך להכנס לפורום תכנון, שיפוץ ובניה, שם הם בטח יוכלו לייעץ לך.

רחלילי

New member
בנית נישה בחדר - מקפיצה ../images/Emo105.gif

כי זה ירד מטה מטה.... אשמח לשמוע רעונות לביצוע (ישום) וגם לשיפור. מטרת הנישה: אחת לארון בגדים (בניית נישה+מדפים+רעיונות לדלתות), והשניה לחפצי נוי (וזו נישה קיימת צריך בה רק מדפים). שבת טובה, רחלי.

למעלה