חדשה כאן

חדשה כאן ../images/Emo141.gif

אני קוראת אתכן המון והיה חסר לי האומץ גם לכתוב מקריאה כמעט יום יומית אני מרגישה את האהבה הענקית שישנה כאן אצלכן התיתמתי מאימי לפני חצי שנה .... ביום בהיר אחד היא פשוט לא היתה כאן יותר.... הרגשת הריקנות היא ענקית החור שנוצר בהעדרה הוא בילתי מובן כמו שכולכן מרגישות ביום יום ובעיקר בחגים הגעגוע הוא אין סופי...... בכל רגע אני רוצה להרגיש אותה ..... אמא שלי כל כך מיוחדת עבורי החברות ביננו מחוברת אצלי בנימים בכל נשימה שאני לוקחת יודעת מה היא היתה אומרת בכל רגע בכל מחשבה והתלבטות שלי ומה שהכי חסר לי זה החיבוק... החיבוק האימהי החם המלטף שאין אותו לאיש מלבדה מאחלת לכולכן חג שמח עד כמה שניתן מקווה מאוד להצליח לכתוב כאן יותר נראה לי שרק כאן ישנה הבנה למילים ולתחושות שאחרים לא מצליחים להבין תודה למי שקראה את ההודעה

../images/Emo24.gif ברוכה הבאה

כן יש פה באמת בית חם.. ובנות (נשים) מופלאות... אני כל כך מבינה את הצורך שלך בחיבוק אימהי החיבוק הזה שהוא ללא תנאים... שיהיה לך חג שמח מתוקה ואת מוזמנת להישאר פה

אשבל1

New member
שלום לך סגולת חיים

וברוכה הבאה, מאוד מזדהה עם תחושותייך

שלום לך.

צר לי על האובדן שלך. ברוכה הבאה לביתנו, וכל הכבוד על האומץ שתפסת. ברור לי שלעתים יש קקושי לעבור מקריאה לכתיבה. בכלל, רוח חיובית מאוד נושבת ממך - החל מהניק ["סגולת החיים"], ועד החתימה שבתחתית הודעתך. את מאוד מוזמנת להישאר עימנו, לשתף ולהשתתף ככל שמתאים לך.

efratushb

New member
ברוכה הבאה יקירה

ו... בהחלטאני מסכימה עם דברייך פה תמצאי את האוזן הקשבת ואת ההבנה שלנו כחלק מאותו נושא כאוב שרק אנחנו מסוגלות להבין בהצלחה, הישארי ושתפי ככל שתרצי

קינגית7

New member
הי סגולת

אני שמחה שהפכת לגלויה אחרי שהיית מין דני דין הרואה ואינו נראה... שמחה בשבילך. שולחת לך ברכות של חג שמח ושבת שלום ומבורך.

תודה לכן על קבלת הפנים../images/Emo24.gif

אתן מקסימות ובאמת נעים להיות כאן גם כגלויה ולא רק דני דין

MeWithoutU

New member
סגולת חיים...

אני מקווה שתרגישי יותר טוב... האובדן שלך עדין כל כך טרי ולוקח זמן איכשהו לקבל את המציאות הזאת שאמא איננה... הגעגועים אף פעם לא חולפים... בעיקר מתגעגעים לחיבוק שרק אמא יכולה להביא... אבל לומדים איכשהו לחיות עם זה... עם הגעגוע הזה... עם הכאב הזה והאובדן שכבר אין אמא בסביבה שתעמוד לצידנו... תהיי חזקה... אה...ו...ברוכה הבאה לפורום שיהיה לך חג שמח

למעלה