חדשה כאן

בשמת1

New member
חדשה כאן ../images/Emo140.gif

שבת שלום, אני חדשה בפורום. רוקדת כבר כמה שנים טובות,קוראת סמויה בפורום ריקודי עם. היום החלטתי "לצאת מהארון". ויש לי שאלה: קראתי כאן שביום שישי הבא יש מרתון ריקודי זוגות בטבעון עם יאיר הראל. מישהו מכיר? מישהו מתכנן ללכת? הייתי אצלו פעם בשבת זוגות-ביום שבת מין הסתם. זה באותה מתכונת? בקיצור,מי שיודע פרטים-אשמח לכמה תשובות. ערב נפלא לכל חברי הפורום

../images/Emo140.gifלחדשה ברוכים הבאים

שמעתי מרוקדים לא מעטים שיש בכוונתם להגיע למרתון, אני לא בטוחה שאני יכולה לספק לך אינפורמציה בקשר למתכונת. כדאי לך "להצטייד" בבן זוג. הובטח ערב משובח.

מה לגבי המתכונת במרתון יום שישי?

זה רק זוגות? יש ריקודי שנות השישים? כיבוד? יש מצב שאף אחד לא יודע? אנא פרטים...

aviva51

New member
שישי במחול...

לפרטים מדויקים תוכלי לפנות ליאיר הראל:048441812 {המספר פורסם בפליירים שלו ולכן אני מרשה לעצמי לפרסמו}

danielia1

New member
אכן המתכונת דומה לשבת זוגות

השוני הוא ביום והשעה יש לי פלייר בבית אז פרטים בערב או מחר....

../images/Emo127.gifמתכונת "שישי במחול "מפגש מספר28

תיקון קטן לידידי danielia1 . 27 המפגשים בהדרכתי שהתקיימו בקרית טבעון נקראו " שבת רוקדים"בקונוטציה של "שבת אחים,שבת חברים ,שבת רעים-(הנה מה טוב ומה נעים שבת אחים גם יחד" תהילים קלג א ,הכוונה למסיבה של ידידים. המתכונת תהיה קסומה. אשמח לראותך במחוזותינו.

איריס0904

New member
../images/Emo41.gifמרתוןשישי זוגות בטבעון-יאיר הראל

חוזרים בגדול ל...שישי במחול. לראשונה בארץ מרתון ריקודי זוגות ביום שישי, באולם צוותא בקריית טבעון ביום שישי 16/09/05 בשעה 22:00. יירקדו ממיטב ריקודי-העם מכל הזמנים, המיוחדים והיפים שבהם, וכמובן יאיר ייענה לבקשות הרוקדים, לא יירקדו שם הריקודים השיגרתיים שבהרקדות. לא כדאי להחמיץ, האולם ממוזג + חנייה

בשמת1

New member
תודה לכל המגיבים

אשתדל להגיע ביום שישי לטבעון. עדיין ללא בן זוג. מישהו יכול לשדך לי אחד?

בשמת1

New member
../images/Emo110.gifאתה חמוד אתה

אבל כולנו מתפשרים בשלב מסוים....

וזה כמובן, אחרי טיפוח וכמה טיפולים

אלטרנטיביים. טוב שאת לא רואה איך נראתי לפני.....אלוהים ישמור. שתהני......

קונסטנטינו-------../images/Emo13.gif)

כמו שזה נראה לי, אתה רומז רמז עבה לבשמת1 שתזמין אותך למרתון.... האם?...?
) ולנו זכור שמרן..
) ש......

בשמת1 אם הענייין

עדיין רלוונטי מדובר בתל אביבי שווה ,חמוד חמוד ולא מהמשפהחה שהוצעה לך. את מוזמנת להגיב מאחורי הקלעים.

למעלה