חדשה כאן

חדשה כאן ../images/Emo140.gif

אני גולשת קבועה בפורום 801 ורציתי לראות מה מסתתר מאחורי פורום 800. לשמחתי גיליתי שמדובר בנושא שהוא אחד מהדברים האהובים עליי. שש-בש זה משחק שאני פשוט מכורה לו. אני מחפשת בנרות מועדונים שמקיימים פעילות שוטפת. יש שני מועדונים שבעבר יצרתי איתם קשר אבל או שהם הפסיקו את הפעילות שלהם או שהפעילות היא לכל היותר דו-שנתית. האם יש פה מישהו שמכיר מועדון שפועל לפחות אחת לחודש או שמעוניינים להקים קבוצה שתתארגן למשחקים אחת לחודש? הרעיון הוא להגיע למצב של טורנירים עם פרסים ואליפויות בשש-בש. מה דעתכם?

ycyclop

New member
ברוכה הבאה

מספר שחקני השש-בש המופיעים בפורום זה שואף ל-0. אני מקווה שיש שם מישהו שיוכל לעזור לך אבל אני ללא יכול. מצטער אולי את תצליחי להביא לחשיפה של שש-בש בפורום?

../images/Emo51.gif ../images/Emo103.gif

את משחק השש-בש לימדה אותי אמא שלי, עוד כשהייתי בת שש או שבע. מרגע שילד במשפחה שלנו למד קצת חשבון אמא שלי לקחה אותו/אותה ללמד אותו שש-בש. עד שגדלנו היא היתה משחקת בעיקר עם עצמה כי אבא שלי לא אהב שהוא כל הזמן מפסיד לה
שש-בש אפשר לשחק גם לבד אבל זה משעמם רצח. כשיש לך יריב מולך, יש לך אתגר, יש לך רוח קרב, את/ה יודע/ת שאת/ה הולך לנצח את היריב. משחק מאוד פשוט שבעיקרון הקוביות קובעות את מהלך המשחק אבל צריך המון סבלנות, תשומת לב והעיקר שיצא שש-שש לקראת סוף המשחק

ycyclop

New member
שש-בש

אני חושב שזה משחק חביב אבל הוא לא הבחירה הראשונה שלי למשחק בשניים (האמת שגם לא השניה או השלישית
) אם את מחפשת אתגרים מול שחקנים אחרים אז אני מוצא שהמזל קצת הורס (למרות שלמשחק עצמו הוא מוסיף)

בלקר

New member
שש-בש

אני משחק בביצפר שש-בש. אני יכול להגיד לך שאנשים שמסתמכים על מזל וצועקים לפני זריקת קוביות הלוויה שיצאה מעל 5, מפסידים רוב הזמן. אני התחלתי לנצח רק אחרי שלמדתי סטיטיסתיקה והסתברות. המשחק בנוי על נסיון לצפון את הטקטיקה של היריב מול הטקטיקה שלך, וחישוב סיכויים האם הטקטיקות יצלחו, סיכון מחושב. אז יש מקרים שבהם המזל יכול להרוס לך משחק, אבל לרוב הוא פועל לטובתך ולא נגדך, אם אתה יודע איך להפעיל אותו.

ycyclop

New member
זה בהחלט לא רק מזל

אבל אני פשוט חושב שיש משחקים יותר מאתגרים (אפילו כאלה עם מזל בצורה זו או אחרת) וחוץ מזה אין לי שום דבר נגד המשחק. הוא בהחלט מהנה ויש לו מקום של כבוד בין משחקי הלוח הכי מוכרים בארץ ולא סתם

למעלה