חדשה כאן../images/Emo13.gif
צריכה עיצות בקשר לבעיה שיש לי עם הבן כמעט בן שבע. קודם כל קצת רקע: קוראים לו דניאל וכבר שנה אנחנו חיים בספרד לאחר שהות של שש שנים בארה"ב. בעלי ספרדי
. דניאל לא היה בשום מסגרת קבועה עד השנה האחרונה שלפני כיתה א ,בשנה הזו הוא למד ספרדית חיפש את מקומו נולד לו אח והמון שינויים. הוא התחיל כיתה א ומהר מאוד הפך להיות מאוד מקובל אבל...עם הילדים הבעיתיים.אני מודעת לקשיים שלו וגם אני עוברת די הרבה .היו לו קצת קשיים בריכוז בשיעורי בית אבל לא תיארנו לעצמנו שהמצב כל כך גרוע,בביקור אצל המורה הסתבר שהילד לא מסוגל להתרכז כאילו נמצא בתוך עולם פנימי מציק באופן כרוני לילדים מרביץ מקלל.רציתי לציין שבבית הוא רגוע ,מצייר משחק עם עצמו מסוגל להתרכז.אני שוב פעם אומרת שאני מודעת לכל הקשיים שלו,חוסר הביטחון וכו..אני עושה המון מאמצים לבלות איתו זמן שרק שנינו לבד .להקשיב לו לדבר איתו. לא יודעת איך לגרום לו להפסיק להציק אפילו שברור לי שהוא מנסה למשוך את תשומת הלב של הילדים שאולי לא מקבלים אותו. מה אני יכולה עשות בשביל לעזור לו להתרכז בשיעור לשבת ולהקשיב לא לאבד ולשכוח את החפצים שלו?אשמח לכמה עצות
צריכה עיצות בקשר לבעיה שיש לי עם הבן כמעט בן שבע. קודם כל קצת רקע: קוראים לו דניאל וכבר שנה אנחנו חיים בספרד לאחר שהות של שש שנים בארה"ב. בעלי ספרדי