חדשה כאן... + שאלה

מדונה81

New member
חדשה כאן... + שאלה

שם - ר.... כינוי - מדונה81 גיל - 26 מיקום - גליל מערבי התצרף הראשון שלי - לא ממש זוכרת אבל התחלתי מגיל קטן ומאז התיכון היתה הפסקה עד עכשיו. התצרף האחרון שלי - מים קדושים של קלמנטוני 1000 לא הצלחתי לעלות תצלום- זה בגודל 1.3MB וזה לא מעלה את זה. יש קישור לתמונה. התצרף עם מספר החלקים הקטן ביותר שעשיתי + מספר החלקים -9 חלקים. פאזלים לילדים כמובן... התצרף עם מספר החלקים הגדול ביותר שעשיתי + מספר החלקים - גם האחרון מים קדושים של קלמנטוני 1000 התצרף האהוב ביותר שעשיתי - ישן ביותר, the farm של רוונסבורגר 200 חלקים התצרף האהוב ביותר שעדיין לא עשיתי - לא חסרים, יש הרבה כאלה שאני רוצה לקנות יצא לי הרבה פעמים להכנס לפורום ואני רוצה להגיד שאני מאוד נהנית כאן ומהמשפחתיות של המשתתפים.

מדונה81

New member
השאלה נחתכה לי....

בקשר לפאזל של קלמנטוני- הרכבתי אותו לפני כשנה ועכשיו התגלגל לידיי אותו פאזל באריזתו המקורית ואפילו עם דבקית המחיר (130) שנקנה בפאזלנד חיפה וכעת לא ניתן להחליפו. שאלתי היא האם יש אפשרות למכירה או החלפה? אני לא מעונינת להרכיב אותו שוב כך שהוא עדיין סגור בנייר הפלסטיק שלו. נכנסתי ללוחות אבל נדמה שאנשים בקושי נכנסים לשם ההודעות ישנות יחסית ואני רוצה שיראו את המודעה שלי. תודה לכולכם ויום טוב. לא הצלחתי להעלות קישור של התמונה sacred water" 1000 clemantoni"

מדונה81

New member
זאת אכן התמונה

אבל ללא כל החלקים הלבנים בשוליים. למעלה יש המשך לעננים ולמטה יש קטע של חלוקי נחל. יש לי תמונה של האריזה שצילמתי אך הגודל הוא 1.3MB ואני לא יכולה להעלות אותה. איך מעלים תמונות אישיות? כאלה שצולמו במצלמה דיגיטלית?

shimination

New member
תמונה גדולה מידי

את יכולה להשתמש בצייר של windows. אז ככה: 1. קליק ימני עם העכבר על התמונה, ולחיצה על ערוך. 2. בתוך הצייר כנסי ללשונית תמונה שנמצאת בראש העמוד. 3. תיכנסי ל-תכונות, ושם את יכולה לשנות את גודל התמונה לפי רוחב ואורך, ואז גם המשקל יורד. בהצלחה!

מדונה81

New member
זה התגלגל מאחד לשני

ומיד ליד כך שגם עברו יותר משבועיים מיום הקניה וגם אין קבלה....

jocie1

New member
ברוכה הבאה...

"מים קדושים", גם אנחנו הרכבנו אותה. אחלה פאזל. יש לך עדיפות לגבי נושאים של פאזלים? יש לי מבחר שמחכים לבית חם.

מדונה81

New member
תודה.....

ראיתי באלבום שהרכבת אותו. פאזל נחמד מאוד וכיף להרכבה. אין לי העדפה מיוחדת. לאחרונה הסתכלתי באתרי פאזלים למיניהם ויש המון יפים ומענינים בכל מיני תחומים. בגדול- לא פאזלים של נוף. אין לי ניסיון בהם והם פחות תופסים לי את העין, פרט לכמה בודדים. מים קדושים הוא הפאזל היחיד שהרכבתי של 1000 בעבר התעסקתי רק עם קטנים יותר. כעת אני מחפשת פאזל גדול יותר בכיוון של 1500 או 2000 כי ה- 1000 זרם לי בכיף וסיימתי אותו תוך מס' שעות. גם פירקתי אותו והרכבתי עוד פעמיים נוספות...

למעלה