חדשה כאן-נעים מאוד, מהסלולרי כותבת וקוראת מהנייד:מתומצת
ס סימונטה New member 29/12/07 #1 חדשה כאן-נעים מאוד, מהסלולרי כותבת וקוראת מהנייד:מתומצת/tapuzforum/images/emo33.gif/tapuzforum/images/emo56.gif/tapuzforum/images/emo63.gif/tapuzforum/images/emo6.gif
חדשה כאן-נעים מאוד, מהסלולרי כותבת וקוראת מהנייד:מתומצת/tapuzforum/images/emo33.gif/tapuzforum/images/emo56.gif/tapuzforum/images/emo63.gif/tapuzforum/images/emo6.gif
ס סימונטה New member 29/12/07 #2 מכיון שנתונים לי רק 25 תוים : נדמה שאני קמצנית במילים ולא/tapuzforum/images/emo24.gif
ס סימונטה New member 29/12/07 #3 לפעמים אני כותבת ``המשך`` כי: אני רוצה לכתוב תגובה. need space to write < smile/tapuzforum/images/emo13.gif
לפעמים אני כותבת ``המשך`` כי: אני רוצה לכתוב תגובה. need space to write < smile/tapuzforum/images/emo13.gif
M my sunshine New member 29/12/07 #5 מתומצת, אבל לא רע... אפילו אייקונים הכנסת. בוקר טוב וברוכה הבאה |4u|
ע ע פ ר ל ה New member 29/12/07 #6 בוקר טוב חבר'ה../images/Emo42.gif מקסים בחוץ ונעים... אולי אקח עצמי לטיולון רגלי... מה התכניות אצלכם?
בוקר טוב חבר'ה../images/Emo42.gif מקסים בחוץ ונעים... אולי אקח עצמי לטיולון רגלי... מה התכניות אצלכם?
S s f a r a d i t New member 29/12/07 #7 ../images/Emo42.gif משהו טוב לפתוח את היום של שבת../images/Emo42.gif הזמרת אחינועם ניני שרה בספרדית יחד עם הזמר הספרדי מיגל בוסה בגלה שבליל חג המולד במדריד תהנו מדהים
../images/Emo42.gif משהו טוב לפתוח את היום של שבת../images/Emo42.gif הזמרת אחינועם ניני שרה בספרדית יחד עם הזמר הספרדי מיגל בוסה בגלה שבליל חג המולד במדריד תהנו מדהים