חדשה כאן... יש מקום?

חיוך10

New member
חדשה כאן... יש מקום?

אז אחרי שאני מדברת איתך , פשוט בא לי לעזוב הכל ולעוף מכאן , למצוא לנו איזו פינה קטנה ומרוחקת על חוף הים , ולהיות יחד כמו שאף פעם לא היינו... השמש מעל , הים ממול , החול מסביב , ואנחנו עירומים , מתגלגלים יחד כגוף אחד , ואף אחד לא רואה , ואף אחד לא יודע....ולאף אחד לא איכפת!!! אולי איזה שחף בודד ישקיף עלינו ממעל , מעניין אם הוא יודע.... עוד גל קטן נשבר אל החוף , מנפץ חלומות רטובים... אוחזת בזרועותיך , ציפורני נעוצות עמוק בבשר , מרגישה את העוצמה בתוכי , רוצה להכיל את כולך... נעים יחד לקצב הגלים , ריח הים מתערבב עם ריח גופינו.. הרוח נושבת לה בקלילות , מסדירה את קצב נשימותינו, עוצרים לרגע ... שהזמן יעמוד מלכת... אתה יודע בדיוק איך אני מרגישה... לפתע מתחזקת הרוח - " הגאות מתקרבת" אתה לוחש לי.... מגבירים את הקצב , דבוקים זה לזו , מערבולת אחרונה .... ו - גל גדול מכסה את שנינו...שוטף בגסות שיירים של יסורי מצפון... אתה מנגב בעדינות את גופי , נוצר כל רגע ורגע. אני מלקקת קלות את ידך , במקום בו צפורני השאירו שריטה מדממת "לא להשאיר שום עקבות"... - אני אומרת בזים נמשכים אל הדם....

ברוכה הבאה

כתיבה יפה וקולחת

bugbuster

New member
ברוכה הבאה.../images/Emo142.gif

מאוד לא אחוד. דחוס. מורגש שהתחלתי, ועם ניצנוצים מבטיחים חזקים וטובים . ראשית הרגש, שהוא אם כל כתיבה ארוטית טובה. שנית שימוש בשפה, משפטים כמו, "... עוד גל ... מנפץ חלומות רטובים ..." >>>> מעולה! והמשפט המאוד טעון בסיום, "... ציפורני השאירו סריטה מדממת "לא להשאיר עקבות" ... בזים נמשכים אל הדם. ..." המשפט הזה שווה סיפור. הוא בעצמו סיפור.
אני אחיה עד אלף שנה ואעיר בפעם המליון, ובכל הדחיסוית האלה, היסוסי ההתחלה, דווקא את שלוש הנקודות המיותרות והשגויות מבחינה תחבירית, את אי השימוש בהן את יכולה לתקן בקלות רבה.
זה טוב, ברוכה הבאה.

באגי.....אודחול הונא יחביבי!!!!!

באגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג שחרר קצת את הרסן, תן לאצבעות לזרום על המקלדת גם אם בתוליות הינן. אנחנו לא בשיעור תחביר או בפקולטה לספרות משווה.... שחרר מחמאות לא חידודי לשון, אישית משעשע אותי לקרוא את כל ההערות הללו... אבל יש אנשים שנפגעים...(הנקודות אכן במקום הנכון, נכון?)
שתהייה שב"ש...

bugbuster

New member
מכובדי,

הרי היה צפוי, ואף על פי כן, ולו כמלחמת דון קישוט, שלוש הנקודות והתייחסותי אליהן לא תופחת, והביקורת כלפיהן לא תרדנה. ישכיל כל גולש וגולש לבחור מה מעודדו ומה כביכול פוגע בו. בהזדמנות זו, הגולש נשוי נחסם זמנית עקב תגובה לא עניינית ופוגעת, "כצפוי" בעניין שלוש הנקודות הללו.
אולי הדרך היא להעמיד דרישה לכתיבה וכתיב תקיניים כפי שבמה חדשה דורשים בפירסומם? היה וכך יהיה בזה לשפוך תינוקות רבים במעט מים.

באג...

עצוב לשמוע שמחקת כותב מהמוכשרים שנכנסו לכאן. זו לא במה פרטית אלא מקום שכולנו כתובים בו מתוך עניין זה או אחר. אם זו הייתה קומונה פרטית, הייתי מבין לטענה לדרישה של כתיבה תקנית....אבל מה זו כתיבה תקנית. תחזיר את הנשוי...

bugbuster

New member
מכובדי,

הדבר האחרון שאני רוצה הוא להתפלמס מעל גבי הפורום בעניינים אישיים, ובהתארחות בשרשור שלא נועד לכך. החפץ סיבות יקבלן במסרים פרטיים.

למעלה