חדשה כאן ושאלות לה!
קראתי קצת גם כאן במאמרים וגם ברשת על אימוני כושר והבנתי שאין תמימות דעים בקשר למתי עושים אירובי, לפני אימון כוח או אחרי, נכון?
רק לאחרונה נרשמתי למכון קרוב לביתי ועושה צעדים ראשונים בתחום. עשיתי עשרה אימונים בבית עם מאמן אישי שמסובסדים דרך הקופה"ח והם היו רק עבור חיזוק השרירים. בנוסף עשיתי הליכות בחוץ כשלוש פעמים בשבוע. ( האימון היה בהתחלה פעם בשבוע ואח"כ פעמיים)
אני אוטוטו בת 51( חודש הבא) ומטרתי היא ירידה במשקל ולעזור השרירים והיציבה.
והשאלות: 1. לפי המאמן בחדר כושר אני אמורה לעשות 30 דקות הליכון, 15 דקות אופניים ואח"כ כוח כשלחלק את האימון על כל הגוף לפעמיים כדי לא להעמיס ולהאריך.
האם זה נכון לעשות כך?
2. אני מתכננת לבוא שלוש פעמים בשבוע לאימון כמו שלעייל ועוד פעמיים בערך רק להליכה על ההליכון.
האם זה סביר ? האם זה לא יותר מידיי?
3. ממליצים על משהו אחר?
4. יש מאכלים/משקאות שמומלץ לאכול לפני/אחרי אימון וכמה זמן לפני צריך לאכול?
יש לציין שאין לי שום דבר ספורטיבי בעברי, פרט לזיפזוף בשלט של הטלויזיה.
לגבי תזונה אני במעקב של דיאטנית, אוכלת כל שלוש שעות, משתדלת לצרוך כמה שפחות פחמימות.
תודה מראש לעונים.
ותחזיקו אצבעות שאעמוד במטרות שלי.
קראתי קצת גם כאן במאמרים וגם ברשת על אימוני כושר והבנתי שאין תמימות דעים בקשר למתי עושים אירובי, לפני אימון כוח או אחרי, נכון?
רק לאחרונה נרשמתי למכון קרוב לביתי ועושה צעדים ראשונים בתחום. עשיתי עשרה אימונים בבית עם מאמן אישי שמסובסדים דרך הקופה"ח והם היו רק עבור חיזוק השרירים. בנוסף עשיתי הליכות בחוץ כשלוש פעמים בשבוע. ( האימון היה בהתחלה פעם בשבוע ואח"כ פעמיים)
אני אוטוטו בת 51( חודש הבא) ומטרתי היא ירידה במשקל ולעזור השרירים והיציבה.
והשאלות: 1. לפי המאמן בחדר כושר אני אמורה לעשות 30 דקות הליכון, 15 דקות אופניים ואח"כ כוח כשלחלק את האימון על כל הגוף לפעמיים כדי לא להעמיס ולהאריך.
האם זה נכון לעשות כך?
2. אני מתכננת לבוא שלוש פעמים בשבוע לאימון כמו שלעייל ועוד פעמיים בערך רק להליכה על ההליכון.
האם זה סביר ? האם זה לא יותר מידיי?
3. ממליצים על משהו אחר?
4. יש מאכלים/משקאות שמומלץ לאכול לפני/אחרי אימון וכמה זמן לפני צריך לאכול?
יש לציין שאין לי שום דבר ספורטיבי בעברי, פרט לזיפזוף בשלט של הטלויזיה.
לגבי תזונה אני במעקב של דיאטנית, אוכלת כל שלוש שעות, משתדלת לצרוך כמה שפחות פחמימות.
תודה מראש לעונים.
ותחזיקו אצבעות שאעמוד במטרות שלי.