חדשה כאן ונואשת!!!

רביד80

New member
חדשה כאן ונואשת!!!

קודם שלום לכולן/ם ונעים מאוד אז זאת בעצם השנה הראשונה שאני בבית משלי בפסח ולא עם אמא ואין לי מושג מאיפה להתחיל את נקיונות הפסח ובמיוחד לאור העובדה שאני מגיעה כל יום הביתה ב18 בערב והדבר האחרון שיש לי כוח לעשות זה לנקות אבל מה לעשות חייב... ככה לימדו אותי בבית!!! אז בכל זאת רעיונות, תמיכה מאיפה להתחיללללללללללללללללללל???

נועית10

New member
יש לי שאלה מאוד חשובה

האם יש לך מקום בבית שאת שומרת את הניקיון שלו לפסח? לעניות דעתי לא! אז קחי הכל באיזי לאט לאט כל פעם תנקי קצת, ארונות בגדים מומלץ להוציא בגדים לא בשימוש,לנקות חלונות, למיין את הכלים בארונות המטבח. ממש כמה ימים לפני החג מומלץ להוציא את החמץ ולנקות את ארונות המטבח. לדעתי אין צורך להשתגע כי גם ככה מנקים במשך השנה אז סביר להניח שאין משהו שהוא לא בטיפול ולא עובר ניקוי במהלך השנה. את יודעת פסח זאת סיבה מיוחדת למסור דברים לא בשימוש כגון: בגדים, נעליים, כלי מטבח, קצת לאוורר את הבית מכל הדברים שלא בשימוש. לעשות סדר בארונות בגדים,מטבח ולארגן מגירות, מדפים או כל מיני מקומות שדורשים סדר בבית. ומאיפה להתחיל מה חשוב ואיפה יש בלגן אם בכלל יש את זה רק את יודעת.

ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

ואם תציצי בקישור, תמצאי רשימת מטלות מחולקת שאולי תעזור לך לעבור את הנקיונות בשלום....
רק אל תעמיסי על עצמך הרבה בבת אחת. כל פעם תנקי רק משהוא אחד, אפילו מדף אחד, אם זה מה שאת יכולה להספיק.
אל תשכחי שאנחנו כאן בשביל עידוד
(תדווחי מה הספקת בכל יום. התגובות כאן יתנו לך כוחות להמשך
) ואם יש לך שאלות- אנחנו כאן

רביד80

New member
תודה רבה אני בהחלט אדווח

ובלי קשר אתמול כשקראתי קצת נכנס בי חשק לסדר אז ...... שטפתי כלים הברקתי את השיש ועשיתי קצת סדר במטבח סידרי ערימות של בגדים שהיו על הכסא בחדר השינה הכנסתי מכונה העברתי למייבש וקיפלתי מייד בסיום שאבתי את הבית שאבתי את השטיחים ואת הספות וזהו נראה לי שאני אבקר כאן לעיתים קרובות יותר אם זאת הרוח שתנחת עליי בכל פעם....

למעלה