חדשה כאן וותיקה בבעיות הזוגיות

ציצי

New member
חדשה כאן וותיקה בבעיות הזוגיות

שלום, אני חדשה כאן ( ובכלל בפורומים)וותיקה בבעיות הזוגיות מאז שהיכרתי את בעלי יש לו בעיות במציאת עבודה וזו הבעיה הגדולה שלנו(יש עוד בעיות אבל ניסתפק בזו עכשו) ניסיתי לעזור לו בכל הדרכים האפשריות לימצא עבודה כשכיר וכולל בליפתוח עסק היו לי אכזבות קשות במיוחד כשהדבר היה תלוי בו בשנתיים האחרונות תמכתי בו כלכלית ופיזית בלהקים עסק באינטרנט עסק שכרוך בהרבה עבודה ואת הפירות קוטפים בסוף, בדרך עברנו לא מעט משברים ובמשבר שלפני זה התנתי את עזרתי הכספית והפיזית בקו מסויים עד לסיום הפרוייקט והינה אנחנו כשלושה שבועות לפני סיום ואז נוכל ליקטוף את הפירות והינה אני ניתקלת שוב בהרמת ידיים שלו ובנוסף לזה אני במינוס גדול בבנק ובנוסף לזה אנחנו בתחילת ניסיון אחרון בטיפול הפריה בתרומת ביצית ועכשו הוא כל הזמן במיטה מאיים לעזוב ואין לא לאן או להמשיך בפרוייט בתנאי שמשנים את הקו אני מתנא :או שממשיכים את הקו הזה (שעליו הוא התחייב ליפני חודשיים ועליו השקעתי כסף) או שאנחנו ניפרדים ואני מפסיקה את הטיפול הפרייה האחרון שלי. כבר יומיים כל אחד מבוצר בפינה שלו לאחר מריבות גדולות עם הטחות והאשמות אתם יכולים לעזור לי ?

amigor

New member
ציצי ברוכה הבאה../images/Emo14.gifאל תפסיקי../images/Emo50.gif

המשיכי בטיפולי ההפריה, לא משנה כרגע טיב היחסים ביניכם, אני רק יכול להציע מנסיוני, כשהטיפול יצליח, הדבק יאחד אתכם נסי להבליג, הירגעי, כי המתח לא יוסיף, ימים יגידו,מכאן נחזיק לך אצבעות.

פלסטיק

New member
קצת בעיית הבנה שלי

אתם בכלל ביחד? כי איך זה שהוא מרים ידים ואת במינוס בבנק? פשוט לפי ההסבר שלך פה מתחילה להתקבל תחושה (רק תחושה, לא ממש כתבת את זה) לא נוחה של סחיטה הדדית אני צודק?

adam33

New member
לפי דעתי

משהו בגישה שלכם לא תקין את מדברת על אני מתנה ואני רוצה ואני מממנת והוא באיזשהו מקום נימצא בעולם אחר משלך אתם צריכים להבין אחד לצרכי השני ובעיקר לנסות לתקשר על בסיס משותף כי כעת כל אחד מכם נימצא בקצה אחר ..בקצה שצריך להבין אותו ושצריך לקרב אותו

למעלה