חדשה כאן בפורום

LudaGirl

New member
חדשה כאן בפורום

כבר הגבתי פה ושם אבל החלטתי שחסרה לי היכרות רשמית. הצטרפתי לשרשור היכרות שם. אבל זה לא מספיק :) אני לודה, בת 19, מכרמיאל. אגב, אני חייבת לציין שרוב הכותבים פה צעירים למדי. כאילו כמה בני 18 ומעלה. אבל בנות 14, זה ממש מוזר בהתחשב בעובדה שזו סדרה ל18 פלוס. קיצר, עזבו, בכיף שלכם. (אגב, בכלל לא ראיתי את עונה 5, אתן מורידות אותה?)

Shiri from the block

Active member
הלו הלו, אני בת 20../images/Emo3.gif ברוכה הבאה../images/Emo24.gif אני שירן, בת 20 ^^ ממעלה אדומים וזה שזה סדרה ל-18 פלוס לא אומר שרק אנשים בני 18 יכולים לצפות בה../images/Emo3.gif כשאני הייתי בת 15 ראיתי הכי גאים שיש../images/Emo99.gif לגבי העונות, כן אנחנו מורידים אבל אסור לדבר פה על דרכים לצפיית הסדרה אז מקסימום שלחי מסר לבנות :)

LudaGirl

New member
חחח סבבה

אני יודעת להוריד סדרות.. אני פשוט אוהבת לראות את זה בטלויזיה ולחכות כל השבוע לפרק. זה הכי כיף. ואני סומכת על יס שיביאו את כל העונות. אמרתי שיש פה הרבה קטינים למעט כמה שראיתי שמעל 18. גם אני אגב, התחלתי לראות הכי גאים שיש בגיל 13. זה לא אומר שזה בסדר חח

Shiri from the block

Active member
חח אולי אז קיבלנו חינוך מקדים, לא נורא../images/Emo3.gif ולא ידעתי שיש לך יס, אז מין הסתם שתעדיפי לחכות, הרבה יותר נוח בטלויזיה.

Shiri from the block

Active member
אפשר אפשר אומנם אני מסכימה שביס לרוב יש סדרות יותר טובות אבל גם הוט זה סבבה, אפשר לשרוד

LudaGirl

New member
חחח כן אני סתם מגזימה

כוחו של הרגל אני מניחה. יש לי יס מאז שזה נולד.. מאיזה גיל 11.. אז יהיה לי קשה בלי..

FireInsaid

New member
ברוכית ^^

היי, אני לא בת 14
כמעט 17
ברוכה הבאה בקיצור חח ^^

FireInsaid

New member
אה,

ואם את רוצה לראות ת'עונה 5, שלחי לי מסר :] יש לי מקור חעח

1DeadEnd

New member
ברוכה הבאה../images/Emo6.gif

עכשיו אני לא מרגישה בודדה כשאני מחכה לתוכנית בטלוויזיה!=]

LudaGirl

New member
חחחח בואי נחכה ביחד!

ידוע לך מתי העונה מתחילה לשדר?

1DeadEnd

New member
לא.. חברות שלי אומרות לי שבקרוב..

אבל אני לא מאמינה.. כי בד"כ מתחילים סדרה חדשה אחרי שמסתיימים השידורים החוזרים של העונות הקודמות.. מה שאומר שצריך לחכות שיסתיימו השידורים של העונות 2,3,4... שזה ... בערך 30 פרקים... אז עוד 30 שבועות! כיףףףףף
אבל אולי זה יהיה במקביל.. ואז זה יהיה נפלא! או שיפסיקו את השידורים החוזרים בעונה ה3.. מי יודע..

LudaGirl

New member
אז כנראה שאני אצטרך

לפגוש אותך ולהעיד על זה בעצמי/tapuzforum/images/emo8.gif

אני בת 20../images/Emo11.gif

הנוער של היום....... לא יאומן מה שהם רואים, הא?
אני רואה את עונה 5 :)

למעלה