חדשה כאן אמא

טלי 3

New member
חדשה כאן אמא

לתאומות בנות 9 חודשים ובהריון בשבוע 32 . יש לי שאלה לקרן איך את מצליחה לגדל שלישיה ולנהל פורום? מתי? הילדים בגן? אני עם הבנות לבד בבית ובקרוב צריכה ללדת ולא יודעת מה אני יעשה.

נירית1

New member
מתוקות../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif וואו - בהריון כלכך מהר

אחרי תאומות כל הכבוד, אני במצב הפוך לשלך שבוע 35 עם תאומות ויש לי ילד בן שנתיים, אבל הוא נמצא בגן. אני הייתי ממליצה לך מהר מאד להשיג עזרה, איך את מסתדרת עם ההריון והבנות? או שבטח הריון של יחיד זה עכשיו ממש קל בשבילך? בכל מקרה שיהיה בהצלחה ובהנאה.

ברוכה הבאה טליייייייייייי ../images/Emo6.gif

המממממממממממ בוקר אור......אז ככה.......אני חייבת לשמור על שפיות וזה אומר לעיתים ללכת לעולמות/מחוזות אחרים.......האינטרנט מספק לי את החיבור המתבקש......ואני נהנית מזה.....כשאני כותבת למשל ממש ברגע זה הילדים שוכבים על מזרנים פתוחים בסלון.....והמחשב ממש ליד.....אני איתכם ואיתם.....היתה לי מטפלת אך היא עזבה לפני שבועיים וכעת חמותי בארץ עד פברואר ממלא את מקומה......מה אעשה בפברואר? אין לי עדיין שמץ מושג... ואת חביבתי......הולכת לגדל שלישיה פחות או יותר כמוני.....
...... חבלזזזזזזזזזזזזזז.......לך תהיה עזרה?

טלי 3

New member
קרן

לא לא הולכת להיות לי עזרה כרגיל אני ממש מגדלת אותן לבד והמצב לא הולך להשתנות ואני עוד לא רוצה להכניס אותם למעון או משהו כזה אני רוצה שיהיו בבית עד ספטמבר ורק אחר כך , תגידי הם עוד קמים בלילה? את מאזור המרכז? אני מרמת גן.

סליחה על האיחור בתגובתי......

טלי......אני ממש ממש מהצפון.....מצפה מעל לכרמיאל..... אצלי הם ישנים רצוף כל הלילה.....מ-20:00-06:00 אין עם מי לדבר!! בזמנים של מחלות וכו´...יש פעילות בלילה.....ולעיתים נדירות מתעורר/ת מישו מהם ב03 אבל נדיר......אוחחח כמה חיכיתי לרגע הזה...את חייבת להתחיל לסדר להם זמנים...אם יהיה לך גם אותם בלילה את תקרסי!

רז2

New member
וואו....אני מקווה שיש לך עזרה....

איזו זריזות! בהחלט אפשר לומר שלא יהיה לך קל. להיות עם שלושה לבד זה קשה מאוד בגילאים האלו. אין לי ספק שתזדקקי לעזרה, הורים, מטפלת, ביביסיטר, או לשלוח את התאומות לגן... משהו חייב להיות. בכל אופן בהצלחה....

אגב התמונה מהממת!!

הכנסתי אותה לגלריה של הפורום.....יחד עם עוד חברים..... לכל החברים... אתם מוזמנים לשלוח תמונות של התאומים שנכניס לגלריה...כמו כן ישנה תת גלריה הנקראת...אחים של ילדינו..שם נמצאים אחים של התאומים שלנו.....(כן, כן ילדים "בודדים" ללא תאום
)...אז יאאלה לשחרר תמונות קמצנים!!

למעלה