חדשה כאאן :]

חדשה כאאן :]

ממ אני חדשה. בנו שלח לי הודעה להיררשם אני מכירה אותו לפני הפורום הזה. וראיתי את הפורום בהתחלה הוא מזה שגשג כל הכבוד. אני מוסיפה תמונות שלי :]

אייזה מההמת :]]]

יש לך המוון סייכווי להצלייח !

lim02

New member
באתילראות את הפורום לשניה.

ושמעי, את בין היחידים בפורום הזה שאשכרה יכולים להיות דוגמנים.

טוב זה פשוט לא מובן לי

אני מכיר את אולגה כמעט שנה, כל פעם שאני רואה אותה אני נדהם מחדש. הבחורה מחזיקה בכל הנתונים האפשריים על מנת להכנס לעולם הדוגמנות ובגדול. הגובה שלה 1.73 והיא רק בת 16 עד כמה שאני זוכר ( נכון אולגה?) חטובה, פנים מדהימות, שיער מדהים תראו את השיזוף!! פשוט מודל מושלם לטעמי כמובן. נכון, אני לא מגיב ככה הרבה אבל זו פשוט תקלה בענף כי אולגה חייבת לחתום ואני בטוח שהסוכנות שתחתים אותה תרוויח מהעסקה בגדול. אז קודם כל אולגה יקירתי ברוכה השבה לפורום, בזמן שנעדרת הפורום שודרג משמעותית את מוזמנת לעיין בכל האזורים החדשים בפורום בינהם: * אזור האלבומים ( את מוזמנת להעלות תמונות שלך לאלבום חברי הפורום) * אזור הקישורים - כל האתרים שקשורים לעולם הדוגמנות * מילון המונחים - מכיל כל מושג ( כמעט ) מעולם הדוגמנות. מקווה שתשארי איתנו לעוד הרבה זמן ומקווה שתשתתפי באופן פעיל בפורום ותהני כמו כל שאר חברי הפורום. בנו מנהל הפורום.

yuli17

New member
אויייי שלום שלום :)

איזה אורחיםםם חח מה קורה יפה אחת??.. תמונות סופניותתת יא מהממת למה את לא עושה עם עצמך משו?!

חח כן שניה.

אתה מקארין מודלס? יה לי ראיון שם. ולא יכולתי ללכת. חח ממ בנו. תודה איזה מחמיא זה. יוללללי :] ממזמן לא שמעתי ממך. חחחחח מדהיממממממה ושוב תודה. אה ובנו אני כבר 1.74 חחחחחחחחח

גאד אני רואה כל הפורום שם מכיר אותי

חחח מאיפה הגעת אליי? מה הקשר לבויז?! חחחחחח

Adar Azulay

New member
ראיתי אותך שמה תמונות שלך שם.

ומן הסתם יכירו אותך את ותיקה שם לא ? :]

ממ כן. אני בפורום שלו.

וממ בקשר לבויז.כן שמתי תמונות שלי שםחחחחחחחחחחחבנו אני צריכה לדבר איתך :]

למעלה