חדשה-ישנה

gal555

New member
חדשה-ישנה

אני הרבה פה באיזור, אבל פעם ראשונה ממש גלויה. אחח, אנדומטריוזיס.... לא קל בכלל הסיפור הזה. לפני שבועיים הגעתי למרפאה בתה"ש- כמובן שבזכותכן. אחרי שנים של סבל וכאב בלתי נתפס, אחרי שנים של חיפוש אחרי הרופא הנכון, המבין- סוף סוף הגעתי למקום שבאמת מבינים (ואולי גם קצת איכפת??? אולי). סוריאנו החליט על ניתוח, ואני יודעת שהדעות כאן חלוקות גם לגביו וגם בעניין הלפרוסקופיה. אבל לי כבר ממש נמאס לסבול ואם יש משהו שאולי יתן לי קצת מרגוע אפילו לזמן קצר- אני בעניין!!! אם יש כאן בנות שעברו לפרוסקופיה בתה"ש אשמח לקבל תגובה ואפילו סתם תמיכה.

ר ו מ י ה

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

אומנם לא עברתי לפרוסקופיה בתה"ש , אלא בבית חולים אחר אבל אני מניחה שאם הייתי נאלצת לעבור ניתוח נוסף הייתי בוחרת בד"ר סוריאנו כמנתח. את ההחלטה שלך בדבר הניתוח כבר עשית, כך שכל שנותר לי לאחל לך הוא ב ה צ ל ח ה ענקית. מקווה בכל ליבי שהניתוח הזה יוכח ככדאי ו ייתן לך את המרגוע לו את כמהה. אם יש לך שאלות נוספות על הניתוח את מוזמנת לשאול. לצערי, רבות מאיתנו היו שם
.

חומר למחשבה

מובן שאניני יכולה לקבל החלטה במקומך וקשה מאוד לייעץ . יחד עם זאת , כדאי לשקול היטב את הנזקים , הסיכונים והסיבוכים מול התועלת (הלא ודאית) . את כתבת "סוריאנו החליט על ניתוח " .... אל תהססי לקבל החלטה אחרת ! זה הגוף שלך ואת צריכה לעשות מה שטוב לך ! עליך לדעת שלפרסקופיה הוא נתוח - נתוח - נתוח . אל תלכי שווא אחרי אמירות כגון "ניתוח קל" , "ניתוחון" ,"זו פעולה יומיומית" וכל מיני אמירות דומות . לדעתי , רצוי שתגשי למנתחים נוספים . כפי שכבר נכתב כאן ע"י אחרות , לפרסקופיה עלולה לגרום גם לנזקים . לאחר שהנזק נגרם - הדבר אינו הפיך !! ( מישהיא פה הזכירה , למשל , את sab sab שפגעו לה בשחלה ! ) אם יגרם לך נזק עקב הלפרסקופיה , את זו שתצטרכי להתמודד עם הנזק כל החיים ! מדובר בהחלטה לא פשוטה ובלתי-הפיכה ולדעתי את חיבת להוועץ במנתחים נוספים !!!

לפרסקופיה

אני עברתי לפרסקופיה לפני שנה וחדשיים, ומאז אני עם גלולות באופן רצוף. לפני הניתוח היתה לי ציסטה בשחלה הימנית בגודל של 15 ס'מ. אחרי הניתוח הבנתי שאני בדרגה 4 וגם ששלפוחית השתן דבוקה לרחם.הניתוח עבר בשלום, והכאבים שסבלתי מהם היו בגלל ששלושה ימים לאחר הניתוח קיבלתי מחזור. (אני לא כ'כ מבינה למה אמרו לי בזמנו לא להתחיל עם הגלולות לפני הניתוח, אבל אז לא היה זה סוריאנו שטיפל בי.) תבררי לגבי זה. כחודש לאחר הניתוח הלכתי להומיאופת (אחרי סקר מקיף ביותר), ותודות לו אני חיה חיים איכותיים ביותר. עד היום ,כמובן, אני מטופלת אצלו. למקרה שאת מעונינת, זהו ד'ר חיים רוזנטל, ט'ל:09-7602979 שיהיה לך המון בהצלחה.

ר ו מ י ה

New member
אילאיל

את מוזמנת להוסיף את המלצתך בלוחות הפורום (שורה כחולה) תחת רפואה אלטרנטיבית.

מכירה אותו- הוא מקבל בכפר סבא

ולי לצערי אף אחד ממהומאופטים שניסיתי, לא הצליח לעזור. שמחה מאד לשמוע שאת מרגישה טוב

למעלה