חדשה ישנה פה

האסלה

New member
חדשה ישנה פה

באתי לפה בהתחלה בשם סאבלימינל השולט אבל שינתי את הכיוני (סתכלו איזה מקורית אני) קיצר בקושי יוכולתי להיכנס לפורום בגלל כל מיני עניינים של הפנמיה שבה אני נמצאת... אז קיצר אני השתדל להיות פה בזמן הקרוב יאללה בי שירן

or karady

New member
היי!!! אני חדשה

אור עוד שבועיים 14 גבעת שמואל.. ת'אמת ראיתי כמעט כל סרט של ג'וני דפ ורק עכשיו התמכרתי.. (לפחות התמכרתי קשה) ואני מקווה שתקבלו אותי..=]

9טולי9

New member
ברוכה הבאה!

נקבל נקבל...

חחחחח....ברוכים הבאים../images/Emo24.gif

אי אפשר שלא להתמכר לג'וני..(אחת שמבינה..)

../images/Emo207.gifיופידידו!! יכול להיות שתיהיה עוד

טריולוגיה של שה"ק!!!! יייאייייייי=]] אבל זה רק שמועות..:)..("פליז שייתגשמו פליז שייתגשמו)

גם אני שמעתי על זה!=] ../images/Emo13.gif

זה כתוב בערך של הסרט השלישי בויקיפדיה, רשום שם שמקורבי הבמאי טוענים ש"יש סיכוי לטרילוגיה נוספת", אך דיווחים אלה טרם אושרו או הוכחשו. כל-כך שמחתי כשראיתי את זה...=]

גמאניי..P: ....שמתם לב שאף פעם ג'וני לא הפסיק

לעבוד?? כאילו אולי חופשונת קטנהה.. אבל לא ממש איזה שנתיים שלוש של הפסקה...

NoAmItA ChAn

New member
זה בסדר, הוא לא חייב לקחת חופשה P:

ואפילו לא לפרוש P: רק אם הוא רוצה P: (ואז נעשה לו מרד צרכנים מול הוילה שלו XD; אהמ, כן.
) בכל מקרה, תרשו גם לי לנצל"ש ולהוסיף, שחלמתי חלום מזה הזוי. שהייתה איזו סדרת טלוויזיה מצויירת שג'וני השתתף בה ושהדמות שהוא דיבב הייתה ג'ק ספארו מצוייר ובסדרה ג'ק היה מוכר בסופר אומשו כזה XDDD אז באתי לקנות ולבקש חתימה (עד כמה שזה לא הגיוני) ואז ראיתי שזה בעצם ילד ולא ג'וני. חשבתי שאולי בכל זאת אני מתבלבלת והילד הזה הוא באמת ג'וני (O______________O) אז ביקשתי חתימה ורגע לפני שהוא חתם נפל לי האסימון שזה לא ג'וני (גאון שכמותי XDDDD;;) והוא ברח אומשו כזה אז לקחתי טלפון והתקשרתי אל הילד הזה שברח שהיה ג'וני והתחלתי להגיד לו כל מיני דברים שאמורים להיות קללות, משהו בסגנון "לך תיפול לתוך עוגת אביטח עם בטון!!!". אהמ, כן

היי, ברוכה הבאה!=] ../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif

מה השאלה בכלל? בטח שנקבל
=]
השתלבות מהירה ומהנה
=]

למעלה