חדשה יחסית

מצב
הנושא נעול.

ayeleta1

New member
חדשה יחסית

חדשה יחסית
אני חדשה יחסית פה ועדיין מתלבטת באיזה מסלול לבחור. האם אתם עושים איזו סטטיסטיקה לגבי הצלחת המסלולים השונים? באיזה מסלול בחרו רוב הבנות בפורום? נראה לי שיש כאן רוב לפדיוס כי יש עליהם הרבה הודעות - האם זה אכן כך? כמו שאתן מבינות אני מאוד מתלבטת (מעבר להתלבטויות הרגילות) באיזה מסלול לבחור

Yaldi

New member
ברוכה הבאה

חדשה יחסית
אני חדשה יחסית פה ועדיין מתלבטת באיזה מסלול לבחור. האם אתם עושים איזו סטטיסטיקה לגבי הצלחת המסלולים השונים? באיזה מסלול בחרו רוב הבנות בפורום? נראה לי שיש כאן רוב לפדיוס כי יש עליהם הרבה הודעות - האם זה אכן כך? כמו שאתן מבינות אני מאוד מתלבטת (מעבר להתלבטויות הרגילות) באיזה מסלול לבחור
ברוכה הבאה
לי דווקה נראה שיש כאן רוב (לפחות של הצלחות) של מסלול קלדרון רומניה אבל חכי שמלח יתעורר ויתן לך תשובה לעניין בהצלחה

אדוינה

New member
שלום איילת!

חדשה יחסית
שלום איילת!
שיהיו לך החלטות קלות! את מוזמנת לספר עוד על עצמך וגם להתפקד בשירשור ההתפקדות. לגבי הבחירה,גם אני מתלבטת בימים אלה בדיוק.העצה היחידה שיש לי לתת זה שכדאי לקרוא פה בפורום.יש כאן מידע רב שיכול לעזור.

ברוכה הבאה לביתנו החם ../images/Emo140.gif

חדשה יחסית
ברוכה הבאה לביתנו החם

אני לא חושב שכל סטטיסטיקה שנעשה פה בפורום תהיה נענמנה מכמה סיבות. הפורום פשוט קטן מידי וקיים שונות גדולה מידי בין מקרה למקרה. אם זאת, אני מצרף לך קישור למחקר סטטיסטי שבוצע ע"י ה- CDC שהוא גוף בלתי תלוי של משרד הבריאות של ארה"ב. ע"פ טבלה מס' 39 ניתן לראות שיש 47% הצלחה ,בארה"ב , עבור עוברים טריים לעומת 27% לעוברים קפואים לאור ממצע זה אני כן יכול להמליץ לך ללכת על הממסלולים המתמקדים בעוברים טריים. בפורום המסלולים הנפוצים יותר הם ועם ההצלחות די טובים הם: בני-ציון
רומניה פדיוס זיגי אסותא
קייב אנחנו הצלחנו במסלול בני- ציון
רומניה

ayoosh

New member
ברוכה הבאה ו../images/Emo50.gif

חדשה יחסית
ברוכה הבאה ו

ההתלבטות אכן לא פשוטה, אני חושבת שהשיקול הכי חשוב צריך להיות טריים..., מעבר לזה אכן יש פה לא מעט שטופלו (ובהצלחה) בפדיוס )(אני בינהן- בשבוע 34+4 עם תאומים). אבל זה לא משקף בהכרח את מצב המטופלות בארץ בכללותו. חשוב לומר שאנחנו לא מדגם מייצג. אני חושבת שכדאי לקרוא מה כתבו חברי הפורום על כל אחד מהמסלולים, ולראות מה מתאים לכם, ואז - להעזר בנסיון של מי שטופל באותו מסלול.

מצב
הנושא נעול.
למעלה