חדשה..חחח

חדשה..חחח

הי מה נשמע? אני בעד תום
מקווה להשתלב מהר.. אה וביום רביעי הייתי בתוכנית...חחח

d a n c e r 10

New member
היי אני הייתי גם!!(=

(שמת
לילדים שקיללו את השופטים?
) ברוכה הבאה,אני לירי(=

d a n c e r 10

New member
חופשי התעצבנהP=

עוד שניה היתה מרביצה להם
רוב הזמן הייתי ליד הפתח שהרקדנים באים לבמה, קרוב לבמה...לא בטוחה איזה אגף (יצאתי חצי חרשת, כל התוכנית לא הפסיקו לצרוח לי באוזן תום תום תום) את שם בדרך כלל או שהיית חד-פעמי?

אממ.. עונה =]

באתי מהצפון... עם כל החוג ריקוד שלי כך שאני לא קבוע שם ולא ניראלי יצא לי שוב להגיע. את קבוע? בעד מי את?? אני בדע תום
...חחח גמני צעקתי מלא מלא תום! וכל החברות שלי מחוג גם בעד תום אז כולנו צענו ביחד..חח היה מצחיק! גמני יצאתי חרשת.. כל מי שהיה לידי לא הפסיק לצעוק וובה ((לא הייתי אם כל החברות שלי, כי לא היה מקום! חלק היה מתחת למרפסות כזה))

d a n c e r 10

New member
תגידי לחברות שלך שבא להרביץ להןX:

למרות שאני גם בעד תום (אם כי בשקט!P=) מגיע לו!(= אני שם קבוע...אמא שלי בקשר טוב עם אחד האנשים בהפקה, אז נותנים לי גם להכנס מאחורי הקלעים איתה וכו'..P=(אמא שלי הייתה פעם רקדנית, היא מכירה טוב מישהו שעובד שם עם הרקדנים על הריקוד במשך השבוע וכו') באמת היה הרבה רעש ממתחת למרפסת! LOL אם במקרה יצא לך שוב להגיע תגידי...P=

חח אוקי חמודה!

לא ניראלי יצא! אבל כל כך בא לי להגיד משו לתם שכבר מלא זמן אני מחכה להגיד לו=[ אבל לא ניראלי יצא. את גרה בהרצליה? חח כיף לך שאת כלתכנית שם
למרות שבאיזשהו שלב קצת מעצבן לא? יוו וכיף לך שאת נכנסת מאחורי הקלעים..חחח אז.. מה נשמע? ככה סתם..?חחח

יאא איזה כייף לכם

שהייתם בתוכנית!!!!!!! גם אני בעד תום! לדעתי הוא רקדן מצויין......... אהה וגם ירדן!

taloss

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

ושמחה שנהנת.. ושתהיה לך אחלה של השתלבות?

למעלה