חדשה חדשה!

חברות או אהבה?

אני בחורה בת 33, נשואה+2 ואני מדברת באיי סי קיו ומתכתבת באימייל מזה 2-3 חודשים עם בחורה בת 21 מגרמניה, אותה הכרתי בפורום מעריצים של להקה (אגב, גם דיברנו בטלפון לפני שבועיים). היא בחורה מקסימה ואני פשוט אוהבת אותה. האמת אני לא יודעת איזו אהבה זו. כמעט כל הדיבורים שלנו והמכתבים זה I love you my darling I miss you (עכשיו היא בחופש בלונדון ואנחנו נורא מתגעגעות) וכל מיני כינויים. גם שאנחנו מדברות באיי סי קיו זה הרבה "איי לאב יו סוויטהארט" וכו. שתינו לא לסביות (אני נשואה, לה היו חברים) ואין לי כל משיכה מינית גופנית אליה, אבל אני פשוט מאוהבת בה, אני חושבת. אני מתגעגעת אליה בטירוף עכשיו, מתה לפגוש אותה, חושבת עליה הרבה ואפילו בוכה מגעגוע( אמרתי לה את זה).

פשטידה...

את חושבת עליה מתגעגעת בוכה כי אתן לא יחד.. האם זו אהבה? האם זו התאהבות? את לא נמשכת אליה מבחינה מינית, אלא נהנית לדבר איתה ומכיוון שההנאה שלך כה גדולה, החסרון שלה מורגש כל כך. האם אי פעם הרגשת כך? ביחסים עם בעלך, למשל? האם האינטימיות שבקשר שלכן מפחידה אותך?

מבולבלת!

לא הרגשתי ככה אף פעם. היה לי חבר לפני הרבה שנים שטס למזרח הרחוק ל4-5 חודשים ולא חשבתי עליו ככה או התגעגעתי ככה. זה מוזר נורא, כי גם היה לנו ויכוח שכמעט גרם לניתוק הקשר לפני שהיא טסה לאנגליה, אז בכלל לא חשבתי שאתגעגע, ועוד בעוצמות כאלה! זה לא מפחיד אותי, זה פשוט מוזר לי. לא קרה עם אף חבר גבר או חברה שהיתה לי שהרגשתי אהבה כזו. לא יודעת מה לחשוב. זה מוזר נורא. אני גם מתלבטת אם לאמר לה, יש לי אומץ, אבל אני לא רוצה שזה יגרום לבהלה מצידה, למרות שניראה לי שגם היא חושבת ומרגישה ככה. במכתבים שלה (היא כותבת מקפה אינטרנט כל יום) היא אומרת שהיא מאד מתגעגעת אליי ואוהבת אותי (אוהבת, לא מאוהבת), אז אני לא חושבת שהיא נורא תיבהל, אבל מצד שני אין לי מושג אם לומר לה מה דעתי. היא גם אמרה לי "איי לאו יו" בטלפון שדיברנו (זה היה קצת מביך האמת, ומאד מפתיע, כי זה דורש אומץ, לדעתי). אני מבולבלת אבל לא מפחדת. פשוט לא יודעת מה קורה עם החברות הזו, שניראת לי יותר מחברות נטו.

Rנבוני

New member
אכן,

ברור שיש כאן יותר מחברות נטו. מסתבר שלא חייב להיות קשר בין משיכה מינית לאהבה והמקרה שלך מוכיח את זה. טוב לך איתה. לדבר איתה. להרגיש אותה דרך התוים העוברים ברשת. אולי פשוט חיפשת אהבה (מבלי להיות מודעת) ומצאת. לכי עם זה. האהבה היא יקרה מדי מכדי שתזרקי אותה משום שהיא אינה מתאימה לתבניות המוכרות. תרגישי שלמה עם זה. אחרי הכל, מה יותר שלם מלהגיד את המילים I love you ולהתכוון אליהם באמת! כנראה שהיא מרגישה אותו הדבר. דברי איתה על זה.
Rנבוני

מה זה לכי על זה?

מה זה אומר בפועל? צריך הרבה אומץ להעביר חברות וירטואלית לאהבה וירטואלית..מה זה אומר בתכלס ללכת על זה?ומה אם בגלל זה החברות תגמר?הרי להגיד love u זה לפעמים כמו להגיד חולה עליך.. אני מציעה שתזרמי לאט..תבדקי..תגששי..תשאלי אותה מה היא מרגישה על הקשר שלכן..לא רוצה להישמע קרה אבל געגוע זה גם ענין של הרגל שנעלם..תבררי איתה את הרגשות בעדינות..עדיף מאשר להסתובב בתחושת סימן שאלה..בהצלחה

shahar1971

New member
לדעתי את...

כנראה היית צריכה להתאהב, והוירטואליה סיפקה לך את ההזדמנות. ומעבר לזה, כשאת שוקלת אם להעביר את הקשר ביניכן לפסים יותר מציאותיים, כדאי שתבדקי עם עצמך איך זה שעוצמות כאלו מעולם לא עלו לך בקשר מציאותי. יש אנשים שהמרחב הוירטואלי פותח אצלם משהו שבמציאות הוא נסגר.

למעלה