חדשה חדשה כאן

חדשה חדשה כאן

הי לכולכן אני ממש חדשה כאן בפורום ובתפוז בכלל מצא חן בעיני התמיכה באמהות מרזות הייתי שמחה לקחת חלק.. והלוואי ליראות תוצאות הייתי שמחה אם תשתפנה אותי איך בדיוק תכנית ההרזיה שלכן עובדת אני בת 25 עוד שבועיים יש לי תינוקת בת שנה וחצי.. ואני ממש רוצה לחזור למישקל של לפני הלידה אשמח אם תתנו לי פרטים תודה על הכל גילושיתי

יעל י

New member
ברוכה הבאה ובהצלחה

כל אחת עושה דיאטה עם עצמה אבל אנחנו משתפות אחת את השנייה בהצלחות,בעליות,מתלבטות והמון תומכות.

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

כפי שיעל כתבה לך, משתפות ונתמכות כאן. את מוזמנת לשתף, להתייעץ, לשאול ולקבל תמיכה.

מצטרפת גם

היי במקרה הגעתי לכאן ונראה שנחמד כאן. אני אמא לבת ארבע וחצי מדהימההההההההההההה. מנסה לרדת לבד (אין לי יכולת כלכלית כרגע לתשלום לא לדיאטנית / שומרי משקל). דבר אחד בטוח - אני לא מרגישה טוב עם המצב שלי מכל הבחינות - פיזי רגשי ונפשי. חייבת שינוי - רוצה עוד הריון אז אשמח אם תספרו קצת איך אתן עושות זאת - לבד, בקבוצה מה עוזר לכן. אני חזרתי אחרי הלידה למידותי הקודמות. עליתי עלייה משמעותית בעקבות דכאון אחרי לידה שחוויתי ותודה לאל אני אחרי זה אבל השומנים נשארו. עכשיו מנסה להפטר מהם וקשה, כמה קשה!!!

יעל י

New member
ברוכה הבאה ובהצלחה

ספרי מה את עושה על מנת הוריד? עובדת או בבית? כמה את רוצה ךהוריד<?

היי אז ככה - מה אני עושה על מנת להוריד

אני מקפידה על מה אני מכניסה לפה - משתדלת לאכול הרבה ירקות ולאכול בריא יותר. בעלי הפתיע אותי ורשם אותי לחדר כושר אז מקווה השבוע להתחיל לעשות ספורט. אני עובדת ומאוד מסודר לי האוכל בעבודה - יש לי הפסקות מוגדרות בהן אני אוכלת מה שאני מביאה מהבית. וכמה אני צריכה להוריד - אח זה נושא כאוב. אני בעודף משקל גדול לצערי ך מקווה לנצח אותו.

יעל י

New member
כ"כ מבינה אותך כי גם לי יש להוריד ...

ה מ ו ןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן בד"כ בחדרי כושר יש דיאטיקאית האותו מחיר.תבריי אם כן ואולי תוכלי להעזר. כל הכבוד לבעלך.

ברוכה הבאה ללי ולולי

הי לולי וללי איזה כיף ששתינו חדשות כאן שיהיה לך מלא בהצלחה גם אני באותו סיפור כמוך כל כך רוצה לחזור למישקל שלפני הלידה 3 קילו.. שאני לא מצליחה להיפטר כבר שנה מיד אחרי הלידה ירדתי למישקל שלפני ההריון.. בזכות ההנקה ואיך שהפסקתי להניק עליתי 3 קילו שלא זזים ממני.. אני פשוט לא מצליחה לרדת אותם.. אני כניראה לא עושה דיאטה נכונה אני אומנם לא עליתי יותר משלוש קילו אבל מישתגעת לייפטר מיזה כבר ולשמור אני מישתדלת ליתעמל באליפטיקול שיש לי בבית 3 פעמים בשבוע לפחות במשך 25 דקות כל פעם זה נותן לי מצב רוח טוב והרגשה טובה אבל אני לא שומרת מספיק בעייתי העיקרית היא- אני מסיימת את מה שהביבי היפה שלי משאירה... גרועעעעעעעע רוצה כל כך להכיכנס למסלול רוצה שהשלגים פה בניו יורק יפסיקו ולצאת בחוץ עם היפיפיה שלי בהצלחה לך תישמרי על קשר

למעלה