חדשה חדשה חדשה :)

חדשה חדשה חדשה :)

אוקיי...אני לא גרה בחו"ל אני גרה בישראל..לצערי הרב=\ סתם רוצה להכיר אנשים מהעולם..כי את האנשים בארץ,לפחות מי שאני מכירה ופגשתי, אני ממש לא אוהבת (ערסים, פרחות..מה לעשות הם הרוב בארץ... זאת אופנה חדשה בישראל להיות פרחה או ערס בלי שמישו הודיע לי?) אני ממש מיואשת מישראל...מחכה לרגע שכבר אני יוכל לעוף מפה (טוב רק בת 16 וחצי...) או שלמרות גילי אני כבר יכולה לעשות משו בקשר לזה? משלחות או משו? וגם שמעתי שיש כאלה שהולכים ללמוד בחו"ל או לעשות שירות לאומי או משו כזה? מישו יכול לעדכן אותי? (יותר מידי משו :]) בקיצור... אני חדשה!

MissNusha

New member
אוי, אני לא היחידה

שנמאס לה מהפרחות וערסים בארץ.. i'm not alone!! יאללה בואי לאוסטרליה אחלה פה, והילדים מדהימים.. יש לי בשכבה רק פרחה 1 אב להיא עזבה כי לא היו לה חברים (מעניין למה, כולם שפויים פה). <אה כן. אני נועה, 15, אוסטרליה>

F r a n k i e

New member
אוסטרליה אה...

איזה מגניבבבבבבב חח איך זה לראות את המים באסלה שהם נשטפים לכיוון השני?
<אה כן אני פרנקי,18,סאן פאולו קליפורניה
>

Special Fairy

New member
חחחח

זהו סופה של כל פרחה פאקצה! כיף לך שאת גרה שם נעה..באיזה איזור בדיוק? הייתי מתה לצאת מפינלנד הקרה לאוסטרליה החמה! שיראל

Special Fairy

New member
הייי

תאמיני לי זה מה שאני אמרתי! ותאמיני לי שנה הספיקה לי... למדתי שפה, הכרתי אנשים, תרבויות ומלא דברים.. בלי כל זה הייתי סובלת בארץ! תאמיני לי בחו"ל שנה זה מספיק, לפחות בפינלנד! בדיוק כשחזרתי מחופשה בארץ פגשתי מישהי בת 18 שבאה לפינלנד מארגון האריות במשלחת למען השלום משו כזה..חחח תצטרפי לשם! שיראל

למעלה