חדשה ורוצה להגיב

Elliot17

New member
חדשה ורוצה להגיב

מעצבן אותי נורא הקטע שהשופטים נעולים על סוג אחד של ריקוד, ובסופו של דבר כולם פשוט עושים את אותו הדבר, תשימו לב לסולואים של אלה שנחשבים בעיני השופטים לרקדנים טובים (תום, איתי,ירדן, לידיה, מעיין וכו') כל הזמן אותם תנועות, ההבדל הוא ברמת הביצוע. מישהו עושה יותר מדוייק, מישהו פחות, אבל בסופו של דבר כולם עושים את אותם הרמות הרגליים והקפיצות באוויר (תסמונת רונה-לי משנה שעברה). אני אישית רוצה לראות משהו חדש, מעניין, משהו שיתפוס את העין ואני חייבת להגיד שוובה, גיתית ואפילו אורי הביאו צבע שונה לתוכנית. עוד דוגמה, קחו את הסולו שעשה אנטון (יעני מטדור) כולם נדלקו על זה כי, זה היה חדש ומקורי... נמאס לי כבר מהשופטים שכל-כך נעולים בתוך המסגרת הזאת של ה"רקדן המושלם" בעיניהם (תום, איתי) שלא רק שלא משבחים אלא אפילו מזלזלים ופוגעים באנשים שכן מראים משהו חדש, דויד למשל שפגע כל הזמן בגיתי והתאחדות האנטי וובה. תראו לי אחד שעשה "מייקל ג'קסון" העונה או בעונה הקודמת??? בקיצור אני רוצה שוובה יעלה לחצי גמר!!! ודווקא אני רוצה שתנצח מעיין כי, אני רוצה שבת תנצח השנה וכי היא פשוט מאד מוכשרת ומגיע לה!

Juliann

New member
הסכמתי עם דבר אחד במיוחד:

שהשופטים לא יודעים להעריך גיוון, ורטיסליות, צבעים שונים... גם אני מרגישה שאיתי ותום תקועים באותו סגנון כל הזמן... צריכים להכריח אותם לשנות סגנונות גם בסולואים....

למעלה