חדשה וצריכה עזרה..:)

yArDeN 14

New member
חדשה וצריכה עזרה..:)

פורים מתקרב..וכבר החלטתי למה אני מתחפשת ואני צריכה עזרה.. אני רוצה להתחפש לבובה..יש לכם אולי רעיונות?! לאיפור..לבגדים..כל מה שעולה לכם לראש..:) הכל...(אבל שיתאים לבובה..) ...תודה רבה למי שיעזור:)..

iyד eNוגyת

New member
איפור בובה זה מעניין ויפה מאוד!!

את צריכה ללכת לפי התוים שיש לבובה בדרך כלל.... לפי מה שמתאים לך לפנים בובה בעיקרון זה עור בהיר- לא הייתי ממליצה לך לשים אודם לבן על כל הפנים כמו שראיתי במועדון שנה שעברה כי זה ממש ממש מכוער.... אבל אם אפשר מייקאפ קצת בהיר או פודרה זה יכול להיות נחמד- את יודעת מראה קצת יותר חיוור לפנים (אלא אם כן את לבנה ממילא) הלחיים יהיו ורודות ואפילו בהגזמה- נוטה לאדמדם, בצורה מעגלית על תפוחי הלחיים, ממש כמו בבובה רגילה שפתיים הייתי עושה גם אדומות ומשורטטות זה הכי יפה.... אודם+תוחם זהה לצבע האודם יכולים לעשות עבודה יפה..... משהו שמשתלב יפה בפנים ועם הסומק עיניים- המראה הבובתי מתבטא בריסים ארוכות לכן המון מסקרה מאריכה תהיה רעיון טוב...גם ריסים מלאכותיות יכולות להיות רעיון מהמם. בקשר לצלליות ורוד או גוונים בהירים טבעיים יכול להיות מתאים- למישהו יש הצעה אחרת? ובקשר לשיער תגידי לי (את יכולה במסרים) איזה שיער יש לך ואני אציע לך אפשרויות נחמדות.....

גנבת לי את המילים...

קראתי את ההודעה שלה וזה בדיוק מה שרציתי להגיד לה.. אבל כמה תוספות: 1. תנסי לתת לעיניים שלך צורה עגולה כזו... כלומר לא למשוך בזוית של העין וכאלה.. גם עיני שקד זה ממש יפה 2. צללית- תכלת

Leeeeeeee

New member
גדול......

את צריכה ללכת על צבעים פסטלים (סגולים בהירים, ורודים, תכלת...) ממש כמו ברבי ובקשר לבסיס, לכי על בסיס מבריק בעזרת שימר (על כל הפנים, ואפילו על הגוף) וליפ גלוס.

שנה שעברה התחפשתי לזה

אם אוכל לשלוח לך דרך המסרים תמונה הייתי שולח בעיקרון איפור...כמו שאמרו לך פנים חיוורות לחיים אדמדמות ורודות אבל לא בהגזמה כמו יפנית...משהו מטושטש ונראה לעין אודם אדום- את יכולה לתחום בעדינות ולשים בנקודות על השפים אודם אדום ומעל שקוף את העיינים אני מציעה לתחום בשחור הכוונה....מתחת לקו הריסים (לא בתוך העין מחוץ לה) למטה עם צללית שחורה ליצור פס אבל לא למשוך!!! וככה גם מעל...אפשרי למעלה עם איילנר ריסים מלאכותיות או עם המון מסקרה ובתוך העין (בחלק התחתון) אפשרי לבן...ליצור אפקט הגדלה. אני מאמינה שצלליות מיותרות אבל אם את מתעקשת ממש מסביב לעין או לבן ורדרד או אפרסק בננה עדינים

למעלה