חדשה ועצובה מאוד

silo

New member
חדשה ועצובה מאוד

שלום לכולכן, איבדתי את אימי לפני כ 3 חודשים באופן פתאומי, אין לי מושג איך מתמודדים אני מרגישה שרק עכשיו אני מוצאית את הזמן האמיתי להתאבל עליה אחרי שנגמרו כל הסידורים אימי היתה צעירה ואישה בריאה לחלוטין אני נורא מפחדת וסובלת מהתקפי חרדה קשים, אני לא מעוניינת לקחת טיפול תרופתי קבוע אני מנסה להתמודד ומקווה שיעבור.

אדומה2

New member
מוכר מאוד

שמי יעל, אני איבדתי את אימא שלי לפני 4 שנים, את אבא לפני שנה וחצי. הדבר החשוב בהתמודדות הוא לתת לאבל את הזמן שלו. טוב שהוא יוצא עכשיו. איך להתמודד- לצערי אין נוסחה אחת קבועה שעובדת עבור כולם. אני מכירה את התקפי החרדה שאת מדברת עליהם, גם לי היו אותם, אולי ביטוי אחר, אבל עדיין התקפי חרדה. חשובה ההתמודדות שלך עם ההתקפים, אבל גם חשוב להשיב לעצמך את השליטה על חייך, ולכן דווקא הייתי מציעה לך שאולי טיפול תרופתי- שיכול להיות גם לתקופה קצרה בפיקוח פסיכיאטר- יכול מאוד לעזור לך בעניין זה. בנתיים, אני יכולה להציע לך את תמצית הרסקיו, שאת יכולה לקנות בכל סופר פארם. כמה טיפות מתחת ללשון וזה עוזר קצת להפיג את המתח בבית החזה, בבטן, בלב.... איפה שהוא לא יהיה. לי זה עזר, אני יודעת על עוד הרבה שזה עזר להם. לי גם עזר טיפול תרופתי. עוד עזר לי טיפול פסיכולוגי, אולי זה יכול לעזור גם לך? מי עוזר לך בהתמודדות? משפחה? חברים קרובים? את מוזמנת כמובן לכתוב פה, גם כתיבה זה מאוד עוזר. כל פורמט של יצירה יכול מאוד לעזור גם כן- ציור, כתיבה, נגינה.... זכרי כל הזמן לא להאיץ בעצמך. עברת טראומה לא קטנה, ההחלמה לוקחת זמן. אבל פתאום מגיעים לנקודה בזמן שהדברים נראים אחרת.

ymz

New member
מצטרפת להמלצות של אדומה

וד"א לקחתי תמצית ריסקיו של באך בעבר וזה באמת עושה פלאים.

silo

New member
תודה

אני בת 32 רווקה, אימי נפטרה בגיל 63 וקשה לי מאוד היא היתה אוזן קשבת לתלונות ולצרות שלי וכמובן לשמחות יש לי בעיה רפואית שאיתה אני מתמודדת שנים והיא עזרה לי כמה שהיא יכלה היום אין לי למי לפנות חוץ מהפסיכולוגית שלי יחד עם זה לאחר מות אימי עברתי לגור עם אבא שלי שאומנם זה מקל עלי אבל עוד קשה לי להסתגל לזה אחרי הרבה שנים. אמשיך יותר מאוחר אם זה מעניין מישהי

אדומה2

New member
אכן מעניין ../images/Emo140.gif

תמשיכי כשתוכלי. את מרגישה שהפסיכולוגית עוזרת לך?

hartuvim

New member
ברוכה הבאה

כבר אמרו כאן את הדברים שרציתי לומר, אז אני משתתפת בצערך ומצטרפת להזמנות שתמשיכי לספר עוד על עצמך. שירה.

vered51

New member
המלצה קטנה

אני בת 32, איבדתי את אימי גם באופן פתאומי מאירוע מוחי. חברה קנתה לי את הספר "חיים לאחר אובדן" וזה קצת נתן לי כוח, כמו כן טיפול פסיכולוגי בהחלט עוזר. זה בהחלט לא פשוט, תהליך של אבל לוקח לפחות שנה ועדיין כל החיים הכאב ממשיך איתנו. תהיי חזקה אני פה אם תרצי משהו ורד

שלום לך חדשה../images/Emo24.gif

מאוד מוכר מה שאת מתארת, אימי נפטרה לפני 8 שנים גם מסרטן וללא עת,אני זוכרת שכאשר קמתי משבעה לא הבנתי איך זה שהשמש זורחת ואנשים הולכים לים ולעבודה ובישבילי העולם עצר כשאימי נפטרה,אז הבנתי שאין דבר יותר חזק מהחיים ויום שעובר לא חוזר לכן צריך לנצל את המירב שאפשר ולהיות מאושרים כמה שאפשר,נכון,יש חור שחור שאף אחד לא ימלא אבל צריך ללמוד לחיות עם החסר הזה כמה שזה קשה. מחזיקה לך אצבעות ומחזקת אותך.

שלום לך..../images/Emo20.gif

ברוכה הבאה..
שמחה שהגעת עלינו... מצטערת על האבדן הקשה.. זה עוד כל כך טרי.. את מוזמנת לשתף בכל מה שעולה.. ובכל מה שמרגיש לך נכון.. חשוב לדבר על הדברים כדי להתמודד איתם.. ולכתוב כאן זו התחלה טובה.. שתהיה לך שבת שלום וסופשבוע רגוע..

למעלה