חדשה (וספויילר)

thewish

New member
חדשה (וספויילר)

היי, מעריצת סקראבס מושבעת וחברת פורום חדשה פה. חוץ מלהציג את עצמי רציתי לשוחח קצת על השמועות שדמות הולכת למות בקרוב! אני לא יודעת אם זה ב100 האחוזים נכון או לא אבל אני משארת שזה יהיה או טוד, קלסו (מזקנה) או טד. השרת יותר מדי מציק ואני דיי רואה אותו כדמות ראשית ואני ממש לא חושבת (או לפחות מקווה!) שזאת לא הולכת להיות גו'רדן בגלל שהיא נשואה ליוצר הסדרה. אלא אם כמובן הם מתכננים גירושים :( אי אפשר שלא לאהוב את ג'ורדן, היא הדמות האהובה עליי, אי אפשר שלא לאהוב את הדמות היחידה שיכולה לשים במקום את קלסו וקוקס באותו הזמן ! בכל אופן, מה דעתם? ד"א שמתם לב שבהרבה פרקים בעונות הראשונות היה איזה רופא עם שיער וזקן לבן מסתובב כניצב? הוא אחד היוצרים? בפרק שאליוט מתאהבת בחולה (ההוא מפליסיטי) היא ממש מתנגשת בבחור עם הזקן אחרי שהיא מדברת עם קרלה

DivineComedy

New member
הספוילר הוא לעונה השישית ../images/Emo58.gif

ברוכה הבאה. זאת לא שמועה אכן אחת הדמויות (הלא מרכזיות!!!) הולכות למות, לפי מה שיוצר הסדרה אמר באחד הראיונות. משעמע אותי שתמיד הנשים נמשכות לדמות הנשית החזקה (ג'ורדן) ובאותו הזמן גם הגברים נמשכים לאותה הדמות. כל אחד מהסיבות שלו :)

steelwater

New member
יש לי שאלה../images/Emo58.gif

אתה יכול להביא לי לינק לכתבה או לכתבות האלו?

DivineComedy

New member
בבקשה (ספוילR)

אין לי כוח לכתוב שוב ספוילר לכן אני לא אגיד שזה ספילר!! Bill Lawrence: There's going to be a character on the show, not one of our main ones, but someone who dies who has been on the show for six years. http://www.tmz.com/2006/10/28/scrubs-nbcs-savior אין הרבה אפשרויות: זו אחת מהדמויות הלא מרכזיות שהיו כל שש השנים. הניחוש הפרוע שלי: לוורן.

steelwater

New member
ברוכה הבאה!

נחמד מאד שהצטרפת אלינו! נראה גם שאת מבינה עניין בעולם הסקראבסיס
. ספרי לנו קצת על עצמך. אאני יעל, בת 20, מירושלים. ועכשיו בנוגע לספויילר
לצערי הרב קראתי פה פעם אחת בטעות את השמועה הזאת וזה גם יהיה מאד עצוב אם זה יקהר. אני מקווה שלא. אני אוהבת את ג'ורדן אבל באמת שלא כזה יהיה לי משנה אם היא תמות. למרות שלא הייתי רוצה שדר' קוקס יסבול כל-כך אז הייתי מעדיפה שזו לא תהיה היא. ולא נראה לי שהיא ביל הולכים להתרגש כי הם נראים כמו זוג אוהב וגם ממש לא מזמן נולד להם תינוק. שיהיה להם במזל טוב!
יכול להיות שזה יהיה טוד או טד אבל אם כמה שאני אוהבת אותם אני אל בדיוק יודעת איך יכניסו את זה לעלילה כמשהו שישנה הרבה בסידהר. כלומר, איזה יחס יתנו הדמויות האחרות למוות זה? הם יהיו עצובים והכל אבל כאילו אני לא יודעת כמה זה משנה את העלילה. לא יודעת. מסובך לי להסביר את זה. יכול להיות שזה יהיה קלסו גם. הפחד הגדול שלי זה שזה יהיה חס וחלילה אחת מהדמויות הראשיות. ג'ידי, דר' קוקס, אליוט, טרק או קרלה. אני מאד מקווה שלא. מי שהכי הייתי רוצה שתמות זו קים. אני שונאת אותה חחח. אני אשמח אם היא לא תהיה בסדרה. למרות שעדיף שהיא סתם תסתלק מהחיים של ג'ידי בלי למות.

thewish

New member
תודה רבה על התגובות החמות

רק בשביל להבעיר משהוא, גם בן דוד שלי אוהב את ג'ורדן, אי אפשר בלי היציאות שלה. אני ממש אוהבת את הפורום הזה, הוא ממש מקבל פנים לחדשים בצורה הכי נחמדה שראיתי מהפורומים פה. בכל מקרה אני טליה בת 19 מראשון. בקשר לספויילר אני לא חושבת שזאת הולכת להיות דמות ראשית כי מהריאיון אמרו שדמות משנית, אבל שוב....אי אפשר לדעת בבטחה. אם זה אמיתי, אני מאוד מקווה שזה יהיה טוד. לא בגלל שהוא לא מצחיק לפעמים, אבל לעומת האחרים הוא הכי פחות מצחיק. טד, או מיי גוד היה כזה מצחיק בפרק אתמול ביס. "Oh my god you cut up a man's nose?! do you have it?!" חולה עליו.

creepy creep

New member
ברוכה הבאה..

אני מוריה.. מי שמשחקת את ג'ורדן נשואה ליוצר הסדרה? חח נחמד לדעת..

jess r

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif ../images/Emo58.gif

ג'ורדן גדולה, אני ממש מקווה שזאת לא תהיה היא אם זה יהיה קלסו זה יהיה ממש מוזר. יותר מידי מוזר.

Angelus

New member
ברוכה הבאה, טליה.../images/Emo140.gif

קשה לי היה להגיב, ולנסות באותה העת להתחמק מהספויילרים בהודעה שלך.
אבל תמיד נעים לראות אנשים חדשים בפורום. שהייה נעימה.

למעלה