חדשה ומתוסכלת

sharon401

New member
חדשה ומתוסכלת

חודש וחצי אחרי לידה שלישית, עשרה ק"ג מיותרים עליי, רעבה כל היום ובוכה... בהריונות הקודמים הייתי בשלב זה עם עודף של שישה שלא לדבר על זה שהגוף לעולם לא נראה כל כך ג'לי ומדובלל. לפני ההריון הייתי 54 ק"ג ועשיתי גם ספורט, אחרי שנה שלא הזזתי את עצמי חוץ מלמקרר וחזרה אני לא יודעת איך להתחיל... מה דעתכן על סטודיו סי? הבעיה שהם דורשים התחייבות של שנה, ואני גם לחוצה כלכלית, אולי עדיף חדר כושר? ומה דעתכן על דיאטת הסנדוויצ'ים? מישהי המליצה לי וכחובבת בצקים זה נשמע לא רע.\ אני לא יודעת למה אבל הפעם אני לחוצה ומדוכאת מהמשקל במיוחד, אפילו האושר שבהתבוננות בתינוקת המדהימה לא באמת מוציא אותי מזה אני ממש לא מצליחה לשחרר... צריכה תמיכה

יעל י

New member
מזל טוב וברוכה הבאה...

אני חושבת (באופן לא מקצועי אלא כאישה ואמא) שדבר ראשון את צריכה לצאת מהמחשבה הדיכאונית למרות כל הקושי במצב ויחד עם זאת לקחת בחשבון שחודש וחצי אחרי לידה ההורמונים עוד משתוללים. להבין שהגוף משחנה מלידה ללידה ולא חוזר לעצמו בקלות כמו בלידות קודמות. אני לא יודעת מה זו דיאטת הסנדוויצים אבל כן ממליצה על דיאט' של קופ"ח (שזה זול) ואולי על מנת לחסוך לעשות הליכות. את עובדת?יש תאריך חזרה לעבודה אם כן?-זה גם יכול לעזור.

EFRATY10

New member
ברוכה הבאה ,מזל טוב על התינוקת,

ובהצלחה בדיאטה. לדעתי,הכי טוב להצטרף לקבוצת תמיכה כדוגמת שומרי משקל.

sharon401

New member
תודה על התגובות. אני צריכה לחזור לעבודה

בעוד כחודש וחצי וזה מאוד מקשה עלי אבל אין לי אפשרות כלכלית לשבת בבית, מה גם שבחודשיים הראשונים אעבוד חלקית (רק בשעות הערב). איך מקבלים דיאטנית מקופ"ח? והליכות אני כבר משתדלת לעשות אבל אני צריכה משהו לשקם את רצפת האגן וכל אזור הבטן והמתניים וגם הקיץ מגיע וחם, מה אתן יודעות על סטודיו סי? ולגבי דיאטת הסנדוויצ'ים, מותר שישה סנדוויצ'ים עם לחם קל ליום ובפנים מה שרוצים (שכבה דקה של חומוס/גבינה/ מיוקל עם פרוסת פסטרמה/ריבה/אבוקדו וכו') +שתי מנות פרי+ ירקות חופשי (ללא רטבים, שתי כפיות שמן זית ליום).אפשר שלוש ביצים קשות בשבוע/2מנות דג/שלוש מנות עוף ללא שומן כארוחת צהריים במקום שני סנדוויצ'ים. חשבתי אולי למצוא כקבוצת תמיכה שתי חברות באיזור שנפגש ונשקל פעם בשבוע בשביל המוטיבציה כמובן. (שומרי משקל יקר לי עכשיו). אני מתחילה יום ראשון.

GAL L1

New member
מגיחה מאפלה

לגבי קבוצת תמיכה זה נהדר, זה עוזר זה מעודד זה מדרבן. אנחנו עושות זאת כבר 10 חודשים, לי אישית זה מאוד מאוד עזר ירדתי 15 קילו מאז שהיתארגנו לקבוצה אומנם אני צריכה עוד 15 אבל אני בדרך הנכונה ואם את מעוניינת לדעת איך אנחנו עושות זאת אנחנו 6 חברות שבמהלך 10 חודשים 4 מתוך הקבוצה התחלפו, אנחנו נפגשות פעם בשבוע לרב באחד מבתי קפה בערב, נשקלות בחניה, יש לנו קופה, שכל אחת משאירה כל מפגש 20 ש"ח, כל שקילה רביעית מי שירדה הכי הרבה באחוזים לוקחת את הקופה. בחודשים שאנחנו שישה חברות זה קופה מכובדת של 480ש"ח. כל אחת שומרת ועושה דיאטה מה שמתאים לה, הכלל זה להיות אוזן קשבת אחת לשניה להרים אחת את השניה בנפילות שקיימות לאורך זמן, לחלוק טיפים או מתקונים מוצלחים, וזה עובד. בהצלחה. חוזרת לאפלה

Mריונטה

New member
ברוכה הנמצאת ומזל טוב

כל כך הרבה גורמים משפיעים על הקשיים שלך עכשיו, הורות לשלושה, המון הורמונים משתוללים ( את מניקה? ), עייפות והסתגלות, כל אלו מקשים לחזור לאיזון, גם לאיזון תזונתי. אני מאמינה שצריך למצוא את "מה שעובד" עבורך, האם את חושבת שדיאטת הלחם ( של אולגה רז ) תעבוד עבורך ולא תהיי רעבה? אם כן...תתחילי ואנחנו נהיה לך כאן קבוצת תמיכה וירטואלית. יש לי חברה שכדי להוריד כמה ק"ג שהצטברו בחורף משתמשת בשיטה הזו - מרגישה נפלא ולא רעבה ויורדת יפה. נסי להיות סבלנית לעצמך... ואז הכל יהיה קל יותר

בקשר לסטודיו C

אני אגיד לך את האמת. אני גם הייתי מתוסכלת אחרי הלידה - לידה ראשונה בסה"כ ומ-42 ק"ג שלפני הלידה, הגעתי ל-53 ק"ג אחרי הלידה. גם אני מאד לחוצה כלכלית. אבל בעלי ראה אותי בדיכאון הזה אז אמר לי תלכי, אל תדאגי בקשר לכסף. ולגבי ההתחייבות - הם אמרו לי שיש אפשרות 'למכור' את המנוי. אז הייתי בטוחה (...) שאחרי חודשיים-שלוש כבר אחזור לעצמי ואמכור את המנוי (לפני הלידה הייתי מקל, אף פעם לא היתה לי בעיה של השמנה.. אז האמנתי בעצמי יותר מדי..) תכל'ס, התשלום החודשי לא כולל את הדיאטנית שלהם.. זה עוד 99 ש"ח בחודש. לי אין תקציב גם לזה. ההתעמלות עצמה שלהם היא יותר לחטב את הגוף מאשר לרדת במשקל. היום אני 5 חודשים אחרי הלידה - 3 חודשים בסטודיו, ושוקלת 50.5 אומנם הגוף מחוטב הרבה יותר מהלידה. גם טוענים שם שבהתחלה תחול עלייה במשקל בגלל שהשרירים מתחזקים ונהיים כבדים. אז לא יודעת תכל'ס כמה ירדתי... פוי, כמה כתבתי - תכל'ס לדעתי סתם משלמים שם יקר. רק בגלל שזה 'סטודיו C' מילא אם זה היה כולל את הדיאטנית אז זה היה משתלם. אז תעשי את השיקול שלך.. את יכולה למצוא מכוני כושר אחרים הרבה יותר זולים ובלי התחייבות.

sharon401

New member
בינתיים ירדתי 2 ק"ג

בשבועיים האחרונים וזה רק מלשמור. אני עושה הליכות (חצי שעה כל ערב) וגם עשרים דקות פילאטיס (הקלטתי ביס מקס את דליה מנטברג - אימון אישי פילאטיס - 24 תוכניות) ומאוד מקווה להתמיד ולהמשיך לרדת. לגבי הדיאטה אני לא עושה את הכריכים אלא פשוט שומרת. שלוש ארוחות ביום, בלי מתוקים, בלי מאפים. אוכלת שתני סנדוויצים לחם קל ביום (עם גבינה/ביצה/ריבה), סלט גדול בצהריים עם ליד מנת בשר (משתדלת לא מטוגן) ובלילה אבטיח/ כוס פופקורן/ירקות מבושלים (כי אני ציפור לילה אז חייבת משהו בלילה). אתמול היה שבועות ולא נגעתי בארוחה המשפחתית בשום עוגה!! אני גאה.

למעלה