חדשה ומחודשת D:

shaharory

New member
חדשה ומחודשת D:

לא רציתי להעמיס על הפורום עם עוד הודעה אבל נו, שיהיה חח אז שמי בישראל הוא שחר וקראתי את הספר הראשון בעברית ואז ראיתי את הסרט שעה אחרי שסיימתי (בהקרנה הראשונה של הטרום בכורה ביום שישי ההוא!) ועכשיו אני קוראת את הראשון באנגלית ויש את ה-2,3 מחכים שני יגיע אליהם. כאילו רק הראשון בעברית והשלישי באמת שלי, השאר מחברות. אבל אני יקנה בעזרת השם! >< ואממ ראיתי את הסרט פעמיים, פעם אחת בקניון המעפן של כפ"ס ופעם שנייה שבועיים אחרי זה גררתי את אבא שלי (כי כולם כבר ראו ולא רצו לבוא שוב כי זה "בזבוז" והם מעדיפים להיות קרימונולוגים ולהוריד =\) שייקח אותי וראינו בסינמה סיטי D: ואז שרתי את כל השירים חח הייתי ממש כמו דודות שהולכות למאמא מיה XD אה, אני היחידה ששמה לב שאדוארד עושה לאמט זין בקטע של הבייסבול? LOL ושהשיער של אסמה עף זה היה קורע >< אממ ואני בכיתה ט' ואני בת 14.. ואני חושבת ש... ק א ר ל י י ל הכי חתיך!!!!! who's with me?

לא הכי חתיך, אבל בהחלט חתיך.../images/Emo3.gif

ברוכה הבאה! אני שיר, 17 וחצי, מאשדוד.:)

rebecca121

New member
../images/Emo13.gifברוכה הבאה

אני בקי, בת 17 גם אני ראיתי את הסרט פעמיים ובכול זאת גם הורדתי אותו!

Fall Out Liel

New member
קרלייל ../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

כשהוא נכנס לחדר בבית החולים, שהראו אותו בפעם הראשונה אז הסתכלתי ככה *-*, הוא ממש מהמם! P: ברוכה הבאה לפורום 1946! ליאל,17,מרכז. השתלבות/התמכרות/התאהבות מהירה

Sacred Lie

New member
מגילת אסתר.../images/Emo6.gif../images/Emo80.gif

סתםסתם.
הייייייי אני ירדן (נמאס לי לחזור על זה חחח) שמחה שנהנת, ואני מציעה לך להמשיך לקרוא, במיוחד את NM שאני בתהליכי קריאה וזה מהמם. ושוב, ~נא לקרוא את חוקי הפורום
~

Paz Love Gal

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אני פז,בפברואר בת 14 מפתח תקווה. קארלייל בהחלט חתיך
תהני :)

Emergency Exit

New member
כע, הוא חתיך.

אבל לא הכי.
ג'ספר אמט ואדוארד החתיכוליםםםםםםםםםם. וג'יימס. |ריר| איזה קאסט .. צריך להביא אקסטרה תחתונים לסרט הזה!!! סתם חחחחחחחח XDD אני ליאור, בת 16 מנתניה.

יש יותר בסרט, אבל כל אחד וטעמו. ../images/Emo3.gif

בכל אופן, 'ני רונע/ברי. נעים להכיר (;

xXx Lilo xXx

New member
חחח ברוכה הבאה ../images/Emo3.gif../images/Emo29.gif

and I'm with u! הוא באמת חתיך. אבל מבוגר לי מידי XD (וגם בשבילך XD) ואגב, ואוו! גררת את אבא שלך? והוא הלך איתך? אם אני אצרה ללכת לסרט אבא שלי מצידו ישלח אותי לבד
הסרטים היחידים שראיתי עם אבא שלי בקולנוע היו כשהייתי קטנה. (כלומר 8 ככה) כמה עצוב.

xXx Lilo xXx

New member
תגידי תודה. ../images/Emo29.gif

או שגם את היית רוצה לראות איתו את "אצבעונית" כשהיית בת 8?

Emergency Exit

New member
אני ראיתי עם אבא מלא סרטים../images/Emo2.gif

בכיתה ז' בעיקר נראלי, אני לא זוכרת בדיוק באיזה שנה זה היה. ראינו "צ'רלי בממלכת השוקולד" והוא נרדם. וגם ראינו יחד "המומיה" השנה עם אחשלי, ו"שודדי הקריביים". אבא שלי תותח.
אבל הוא נרדם לפעמים וזה מביךXD

xXx Lilo xXx

New member
ואוו. אני רואה את אבא רק בבית :O../images/Emo29.gif

וגם זה רק בערב. בעבודה הקודמת שלו הוא היה חוזר מאוד מאוד מאוחר. (משהו כמו תשע בערב או עשר). עכשיו הוא חוזר בשבע או שמונה ולפעמים גם תשע אבל זה קורה פעם בחודש לא יותר. רק בשבתות אני רואה אותו כל היום :O מידי פעם יוצאים למסעדות וכאלו... אבל חוץ מזה, סרטים? אבא? פח מצידו בחיים לא ללכת לסרט ולחכות שיהיה בטלוויזיה. גם כשמזמינים סרט בDVDBOX אז הוא נירדם. או כשלוקחים סרט מהבלוקבסטר

Emergency Exit

New member
אבא שלי ערפד. ../images/Emo185.gif../images/Emo41.gif

חחחחחחחחחחחחחחחח (הגעתי למסקנה הזו תוךכדי שיחה עם ירדן ומיטל) הוא בן 43 והוא נראה בן 23, יש לו ניבים, והוא לבן.
והוא נורא שקט עד שהוא מתעצבן. XD הא כן וקוראים לו ג'ייקוב [יעקב, אבל הוא מתלהב מג'ייקוב] . חחחחחחחח אבל הוא לא אישזאב אה כן ובקשר לנושא הסרטים, ואני לא רואה אותו בבית, אז אם אנחנו בסרט ביחד זה ממש מזל חחחחחח כי הוא כל השבוע עובד ואני בצופים רוב הזמן, רק בשבת אנחנו יחד.

דינדש

New member
גם אבא שלי כל הזמן נרדם בסרטים...

חוץ מסרטי אקשן. אמא שלי תמיד צוחקת עליו בגלל זה...

למעלה