חדשה ומבולבלת

נועה 200

New member
חדשה ומבולבלת

אני סטודנטית למדעי המדינה ותקשורת שנה ג' והגעתי לרגע שבו החתלתי לחשוב על יתידי, ולצערי הוא לא ממש ברור. בדיעבד אני מתחרטת שהלכתי ללמוד את התואר הזה כי אין בו הרבה עבודה, למישהו יש הצעות היכן בכלל לחפש עבודה? כמו כן שוקלת להמשיך לתואר שני, מתעניינת במשאבי אנוש אבל ראיתי תואר שני למשאבי אנוש יש בעיקר במכללות פרטיות ולצערי אין ביכולתי לממן זאת, יודעים איפה יש תואר שני במשאבי אנוש עם שכר לימוד אוניברסיטאי? אגב, יש המלצה מסויימת מה ללמוד לתואר שני שיש בו עבודה? לצערי אני לא טיפוס של המקצועות הריאליים

boko2

New member
תשובה לנועה 200

היי נועה, קראתי את דברייך ואני מציעה לך לקחת בחשבון ולחשוב על נושאים/מקצועות שמרגשים אותך,שמעניינים אותך כי ללא עניין ואיזה שהיא התלהבות מהתחום, את עלולה להתייעף במקצוע שאת מייעדת עבור עצמך והשחיקה תהיה מהירה וגדולה. הקשיבי לקול הפנימי שלך ותני לו להנחות אותך בנושא זה ללא חשש ואז קבלי את ההחלטה ממקום של בחירה חופשית והשלמה. למדי מהעבר ואל תתחרטי עליו ,כיוון שכל מה שקורה - קורה לטובה והתמקדי בהווה ובעתיד שלך! המון בהצלחה, אורית בוקובזה מאמנת אישית הוליסטית ומאסטר בהילינג אנרגטי מלווה בתהליכי מודעות, התפתחות והעצמה אישית 8836620 - 050 www.oritor.co.il [email protected]

dana9999990

New member
שלום לך...

היי! תואר ראשון במקצועות האלו לא נותנים לך הרבה ואם ברצונך למצוא עבודה בתחום של מדע המדינה את צריכה לפחות תואר שני כדי להתמחות במשהו ספציפי. אשתי בעלת תואר במדעי המדינה ויחסים בין לאומיים והיא התלבטה רבות אם להמשיך לתואר שני שזה בעצם אומר לא לעבוד בצורה רצינית לעוד שנתיים לפחות או לבחור במשהו אחר. היא עשתה בסוף הסבה להוראה ועובדת כיום כמורה לאזרחות במסגרת על יסודית. אין לי מושג האם זה בכל המכללות / אוניברסיטאות כך, אבל היא עשתה בבית ברל את ההסבה להוראה וזה היה קצר משמעותית! היא אמרה שהיא קיבלה שם המון הקלות וממש סיימה בזריזות את תעודת ההוראה שלה... אם אני לא טועה לקח לה סביבות השנה פלוס מינוס...

נועה 200

New member
אני יודעת שתואר ראשון

במדעי המדינה לא נותן כלום וזאת הסיבה שאני שוקלת תואר שני, אבל אני לא יודעת במה. אני לא חושבת שיש טעם במדעי המדינה כי זה עדיין לא נותן לי כלום, אני מצתעניינת במשאבי אנוש אבל לצערי ראיתי את זה רק במכללות פרטיות. הוראה זה לא ממש הקטע שלי ולכן אני עדיין מתלבטת לגבי הכל

meytab

New member
הי נועה

כמי שמגיעה מהתחום של משאבי אנוש אני יכולה להמליץ לך על דרך נוספת להיכנס לתחום. את יכולה בתור בוגרת תואר לנסות להתקבל לאחת מחברות כח אדם או חברות השמה זה אומנם שכר לא גבוה אבל זה בית ספר טוב ותוכלי ללמוד שם בפועל מה זה אומר תחום של גיוס עובדים ומשאבי אנוש איך זה נראה ביום יום ומה המשימות שכרוכות בתפקיד. כך תוכלי להתנסות ולראות אם את נהנית מהעיסוק לפני שתתחייבי לתואר שני בתחום.

נועה 200

New member
את אוהבת את התחום?

וכשאמרת שהשכר לא גבוה, לכמה לא גבוה התכוונת? כרגע אני עובדת במשרד ממשלתי ומנסה לעבור שם למשאבי אנוש, אבל בינתיים לא ממש הצלחתי. ובעתיד, השכר משתפר או שהוא נשאר נמוך? כי גם זה שיקול

meytab

New member
אז ככה

אני מאוד אוהבת את התחום. במשך השנים היו לי תפקידים מגוונים ובשנתיים האחרונות אני עוסקת בייעוץ ואימון בתחום הקריירה ואני מקבלת מזה המון סיפוק והנאה. אבל בתחילת הדרך עבדתי גם אני בחברת השמה וכשאני אומרת שכר נמוך הכוונה לבסיס של בין 3500-5000 ש"ח. תלוי בחברה כמובן. ועל זה נותנים עמלות על השמות מוצלחות. זה לא גבוה, אבל שוב, זו דרך להיכנס לתחום, לרכוש נסיון וללמוד המון בעתיד כמובן שהשכר משתפר...כמו בכל תחום אבל הכי חשוב שתראי אם את אוהבת לעשות את זה.

אילנה05

New member
ממליצה לך

לפנות לבדיקה גרפולוגית. אני מוצאת מנסיון אישי שגרפולוגיה עוזרת במיוחד לצאת מהבילבול. עושה לך סדר בראש ומסדרת את הענינים. אני פניתי לבדיקה גרפולוגית ובהמשך למדתי גרפולוגיה בעצמי. לא רוצה להמליץ על עצמי או על מכון כלשהו. פשוט תבחרי בעצמך.

למעלה