חדשה ומאוכזבת

חדשה ומאוכזבת

זו הפעם הראשונה שלי בפורום הזה ... אני חייבת לשתף אתכם באכזבה מאוד קשה שלי... בחור שאיתו היתי בקשר בגיל העשרה (ומאוד אהבתי...ועדיין)ומאז שהתחתנתי הקשר היחיד שלי איתו זה שלום מרחוק וטלפון ביום ההולדת שלו...תמיד היה לי הרצון להפגש איתו ולהיות איתו כמו שהינו אז ... לא מזמן היה לו יום הולדת כרגיל הרמתי טלפון להגיד מזל טוב וביי.. אך מה שלא ידעתי שנודע לי ימים ספורים אחר כך זה ... שהוא מתחתן ... אני לא יודעת איך לאכול את זה למרות זאת שאני עדין נשואה... (לא מצפה לעצות ... סתם שפחתי את הלב...)

זו לא עצה, סתם עידוד

סתם משהו שכתבתי בזמן שהייתי במצב כמו שלך (רק שאיני נשואה- זה מדבר על האהבה הראשונה שלי שהוא התחתן אבל אנחנו בקשר עד היום, קשר של היי וביי ולא כמו של פעם.) אתה לא יודע, וכנראה שלא תדע אני מדמיינת אותנו נפגשים עוד המון שנים ברחוב, אתה נשאת אישה ומחזיק תינוק בידך ואני עם עגלה, חוזרת הביתה לאיש שלי. האם נשאר ויישאר משהו מכל מה שהיה? האם גם אז אביט עלייך וארגיש צביטה בלב? כנראה שאת זאת התשובה לא אדע. הלב אומר לי לגשת אלייך ולפרוק את שעל ליבי, לתת דרור ללחצים שמאיימים לקרוע מעליי את עטיפת העור שמגינה עלי, אבל אני פחדנית ואולי מציאותית, לא מאמינה שאהיה מסוגלת הידיעה והפחד גורמים לי לחוש שאין כל טעם בכך, שאצא נבוכה ומיואשת מכפי שנכנסתי ואז אפילו לא תישאר לי התקווה ולא יישארו לי החלומות, אך אני יודעת שבליבי תמיד תישאר פינה קטנה לליבך.

מאוד מעודד

אני "שמחה" לשמוע את זה ... כי עד עכשיו חשבתי שרק לי יש אשליות של אולי נהיהי יחד אולי עוד נפגש וכאילו אפשר להחזיר את הגלגל לאחור... אך לצערי המציאות היא זו שנמצאת עכשיו מול עני אין דרך חזרה ונורא חבל.. (איך את התגברת בסופו של דבר?)

פשוט לקחתי את עצמי בידיים

והסברתי לי שהוא נשוי לאישה שמאוד קנאית בנוגע אליי עד כדי כך שאסור להגיד את שמי לידה, אבל העסקתי את ראשי ומחשבותיי בדברים אחרים ולאט לאט שמתי לב שהוא כבר יצא לי מהראש.

ans83

New member
למרות ההזדהות

נמאס לי לשמור להם פינה לב. אין לי יותר מקום לאנשים שלא בחרו בי. גם אם הם עמדו שם לצידי.נמאס לי להחזיק להם טובה, ולזכור את הטוב שהיה, כי מה שמעניין אותי עכשיו זה עכשיו, ההווה. אני מעגלת את הפינות שלי, שוכחת מהחלומות, ומתמלאה בסנסציות חדשות. לא שומרת להם פינות יותר.אין לי מספיק חדרים. מהנוסטלגית מכולן...

LauraLF

New member
מצטערת...אני בטוחה שזה קשה

בטח זה ממש קשה , אני מניהח שתמיד יש מקום בלב לאהבה ראשונה... ופתאם את מרגישה אולי שלאהבה הראשונה אין מקום בלב בשבילך אולי תפגשו? כוס קפה ותדברו?

ניקולי

New member
שלום חמודה ../images/Emo13.gif

ראשית ברוכה הבאה
קראתי את אשר כתבת, את נראת לפי דברייך מאוד מאוד מאוד כאובה. היה לך ידיד/חבר שככל הנראה היתה לכם ידידות/חברות מאוד קרובה.. אך בתוך הידידות/חברות הזאת..היתה שם "אהבה" ולא בטוחה אני לגבי ה"אהבה" הזאת...נראה כאילו שהיו דברים מעבר לכך.. כי אחרת לא היית כואבת כפי שאת.., ידיד/חבר שרוצה להשאר בקשר נשאר.... אלא אם כן היה לו משהו אלייך באופן כזה.!! אז מה אם התחתנת ?? זה אומר שצריך לנתק קשר ?
... שמעי סיפור עליי..לפני שהכרתי את בעלי היו לי ידידים היה לי ידיד אחד ומיוחד שככל הנראה רצה להיות איתי לא רק ידיד אלא מעבר לכך ולא ידעתי, לא ידעתי שכך היו כוונותיו.. הזמנתי אותו לחתונה והוא לא הגיע..הוא גם לא התקשר לאחר מכן....הוא לא יצר קשר בכלל עד היום אני נשואה כבר 4 שנים ולא שמעתי ממנו מאז..לאחר כחצי שנה מיום חתונתי הבנתי שהנ"ל רצה להיות לי לבעל....הוא רצה לשאת אותי לאישה ..אך לא רמז לכך..לא דיבר אף מילה כאשר היינו ידידים/חברים.. בשבילי הוא היה ידיד נפש.. היום אני נשואה לאחר וטוב לי.. כי זאת הבחירה שלי..ומי שהפסיד הפסיד בעיה שלו!! על כן אני חושבת שאת צריכה לעזוב את הנושא בצד .. ואם חלילה לא טוב לך בחיי הנישואים שלך.. פשוט לטפל בבעיה עצמה..לא לחפש לעצמך ריגושים אחרים ו/או לנסות ליצור קשר עם העבר שלך.. כי לעולם לא תוכלי לדעת מה היו כוונותיו אז.. ולמה הוא ניתק קשר מלכתחילה.. היום את נשואה ואני מאוד מקווה שבאושר..תתעסקי בעינינים שלך, הבחור עומד להתחתן..וכנראה שזה מה שהוא רוצה.. תאחלי לו את כל האושר שבעולם..ואל תנסי לחפש לעצמך ריגושים אחרים.. תבני ריגושים משלך בחיי הנישואים שלך!! אני מקווה שהגעתי בהצעה הזאת למה שבאמת רציתי להגיע וחלילה לא לעשות את ההפך.

למעלה