חדשה וכבר תמהה

חדשה וכבר תמהה

שלום לכולם. אולי לא תאהבו את זה, שמעתי לראשונה על ג'ף באקלי בזכות נינט. בזכות נינט קניתי את הדיסק שלו וכל היום אני מאזינה רק לו. שמחתי לראות שיש בתפוז אנשים פורום "ג'ף באקלי" אבל התאכזבתי לראות שהוא לא מעודכן אז אני שמחה לעדכן אתכם: ביום שישי האחרון 30.5 היו שעתיים וחצי ברדיו תל אביב הם נינט ומיכל ישראלי הגישו שירים של באקלי ודיברו עליו. וגם שוחחו עם הגיטריסט שלו. זה היה מרתק ואני תמהה איך אין לזה אפילו איזכור בפורום הזה. אני תמהה פעם שניה כי אתמול (יום ג') היה מופע לזכרו של ג'ף באקלי בפאריס וגם לזה כאן אין איזכור. זה לא מוזר שהפורום הרשמי של נינט טייב מעודכן ומדבר על ג'ף באקלי יותר מאשר הפורום הזה?!

ברוכה הבאה:)

למה לא תאהבו? אני חושבת שכל אחד מאיתנו שמח שעוד אנשים מגלים על ג'ף, לא משנה באיזה דרך. דבר שני, אני אישית לא הייתי מודעת לשידור רדיו הזה ואם כן כמובן שהייתי מקשיבה לו, אבל אם יש לך מידע כלשהו שאת רואה שלא מצוין פה את יותר ממוזמנת לשתף..

למה לא תאהבו?

קראתי כאן עמודים קודמים ונדהמתי לראות כמה זלזול ושנאה יש כאן כלפי נינט (בשני שרשורים שעסקו בנינט וג'ף באקלי). אני מקווה שאותם דעתניים ראו חדשות בערוץ 2 ושמעו את מה ששמעו כולם או שהם מאמינים שגם לכתבי החדשות נינט שילמה. אשמח לשתף אתכם בכל מידע שיהיה על גיף באקלי. יתכן וזה מוקדם מידי אבל בראיון שהיה ברדיו ת"א עם לוקאס. הוא לא שלל את האפשרות שהערב השנתי (לזכרו של באקלי) בשנה הבאה, יהיה בת"א (בזכות נינט).

לדעתי

נינט עושה את מה שיועצי התדמית שלה אומרים לה לעשות, הבחורה הזאת אמנם בעלת קול מאוד לא רגיל ובעל יכולות טובות - אבל היא תוצר של תרבות רייטינג ותוכנית שהיא פס-יצור של כוכבים. 'נינט היא כוכבת פופ גדולה לדעתי' 'כוכבת רוק.' (נינט תיקנה אותו!) (מהיום בחדשות) סליחה, אבל את לא. ביי.

לא כולם עוקבים תמיד אחרי החדשות אז-

אם מישהו יודע על משהו, הוא מודיע=] אני אישית, כשאני יודעת, אני מודיעה. אין לי בעיה עם נינט, אמרתי לא מעט שג'ף היה מרוצה לדעתי. הפורום שלנו זקוק פשוט להתעוררות מחדש מידי פעם לצערי חחח אה וברוכה הבאה=]

KeReN 0R

New member
איך אהבתי את הספיישל הזה שהיה../images/Emo99.gif

~אני קוראת קבועה אבל לא נראה לי שכתבתי פה איי פעם...אז היי
~ אהבתי את הביצוע של נינט לשיר שג'ף באקלי כתב (ואני בדרך כלל לא ממש אוהבת את השירה של נינט
) היא צריכה תמיד לשיר שירים כאלה
אם היא לא הייתה בובת מיינסטרים אז אולי זה גם היה קורה...בכל זאת תמיד אפשר לקוות שיהיה לה מפיק טוב לאלבום הבא
יש לי שאלה, אתם חושבים שזה טוב שג'ף יכנס קצת למיינסטרים בזכות נינט

Shemesh161

New member
ברוכה הבאה :)

אין סיבה שלא נאהב את זה, את יודעת, ג'ף הוא לא רכוש שלנו וכל אדם מוצא את הדרך שלו להגיע אליו, ואל המוזיקה שלו. הפורום קצת יבש ולא קשה לשים לב, אבל אין סיבה לתקוף. ואם לא התכוונת לתקוף, אז אני מתנצלת מראש. אבל ההודעה שלך מעט עוינת. מי שרוצה, מוזמן להלעות לכאן דברים לגביי ג'ף... ולא הכל עולה, וזה קורה. אז אנחנו שמחים שאת משתפת, אבל אין צורך לתקוף... זה לא שאין איזכור בגלל שנינט קשורה לעניין. היא לא באמת העניין פה, אלא ג'ף ודברים שקשורים לג'ף וקורים גם אחרי מותו. אני שמחה שבפורום של נינט מוצאים בזה הרבה עניין, אבל זו לא תחרות :) בכל אופן, אני מקווה שתישארי בסביבה, לא יזיק לפורום מעט חיים חדשים :)

באמת שאני משתדל לרכוש כבוד לכל יוצר

אבל להזכיר את נינט וג'ף זה טיפה חילול קודש מבחינתי. גם די החליא אותי לראות את גארי לוקאס מתחנף אליה בצרפת. בלי רצון לפגוע או משהו... ברוכה הבאה

למעלה