חדשה וכאובה

s h a a ron

New member
תודה זקיקית

ותודה לכולכן אני באמת מקוה שיהיה בסדר בהצלחה לכולנו !!!

נעמה122

New member
גם אני ממחלקת הזרע

אצלנו בעיה איכותית - מורפולוגיה לא תקינה (0%), פחות בעיה כמותית. בכל מקרה, דווקא יש לי שאלה אלייך: איך זה שישר המליצו לכם על IVF? אם לומר את האמת, אני מרגישה שהגיע הזמן לזה אצלנו, ומשום מה הרופא לא הציע. בקיצור, השאלה שלי לשרון ולכל מי שיודעת - מה "צריך" בשביל "הזכות" לעשות איקסי (שאני לא ממש יודעת מה זה אבל נראה לי שזה יכול לעזור), ואיך מגיעים לדיון בעניין הזה עם הרופא? לפי מה שנראה לי, מצדו שנעשה השבחות והזרעות לנצח.

s h a a ron

New member
היי נעמה

זה הדבר הראשון שאמר לי רופא הנשים שקיבל את התוצאה של הבדיקה עדיין לא היינו אצל רופא מומחה לנושא, ועדיין לא התחלנו עם התהליך אבל הוא אמר לפי מה שראה בבדיקות שזהו הפתרון היחיד ואין משהו אחר שאפשר לעשות. תאמיני לי , הייתי רוצה לא לדעת הפרטים, אבל בקרוב מאוד אוכל לענות על כל שאלותייך בבקיאות רבה בהצלחה שרון

פיצקית

New member
לנעמה ממחלקת הזרע

גם אנחנו מאותה מחלקה (רק שאצלנו כל המדדים נמוכים). ההחלטה האם לעשות הזרעה או IVF תלוייה במספר משתנים כמו גיל האשה, משך הזמן שמנסים להרות וכמובן שיקול דעתו של הרופא. הרופא שלי כל הזמן טען שיש סיכוי בהזרעות כל עוד יש זרע אבל אנחנו לחצנו לעבור לIVF כבר מההתחלה כי לא האמנו שנצליח.ICSI זאת הזרקת זרע לתוך הציטופלסמה של הביצית וניתן לבצע אותה רק בIVF בעיקר כשאחוזי ההפריה הטבעית נמוכים. הדיון עם הרופא לגבי מעבר שלב תלוי בכם כי דרך קופ"ח הם נוטים למשוך את שלב ההזרעות (מעבר ל-5 מחזורים הסיכויים כבר לא עולים). בהצלחה!

למעלה