חדשה וכאובה

s h a a ron

New member
חדשה וכאובה

היי בנות, אני מצטרפת אליכן אחרי המלצות חמות שקיבלתי מהפורום השכן "לקראת הריון". אני חייבת להגיד לכן שקיבלתם המון המלצות ומילים חמות ונאמר לי שזהו קן חם ואוהב. אז אני שרון בת 28 אחרי 7-8 נסיונות להכנס להריון עם מעקב זקיקים שהראה שהכל בסדר ויש ביוץ בכל חודש, אך לאחר בדיקת זרע נתגלתה בעיה ונמצא רק זרע אחד בודד. אני קצת בשוק, בהלם, עדיין לא ממש מעכלת. נאמר לנו מרופא הנשים שאנחנו צריכים לעבור הפריה חוץ רחמית. עדיין לא פניתי לרופא בתחום, הכל עוד טרי טרי... מאוד אשמח לשמוע מה מחכה לי כי ממש אין לי מושג אשמח להכיר אתכן ולהיות חלק מהפורום החם הזה שרון

ברוכה הבאה ושהות קצרה../images/Emo24.gif

היי שרון , גם אני חדשה בפורום אבל לצערי לא בהליך, אני בטיפולים (IVF ) בשנה וחצי האחרונות שמתוך 4 טיפולים נקלטתי פעמיים אך לצערי היו לי הפלות. ההפריה החוץ גופית היא תהליך לא מסובך מבחינה פיזית אבל דורש המון המון סבלנות , תקווה , אופטימיות וחוזק. אני מטופלת באסותא- אצל פרופסור דור , משיח ולברן- שלושתם רופאים מדהימים והצוות הרפואי של האחיות וחדר הניתוח פשוט מדהים , הם תומכים ורגישים ואיכפתיים. תמיד תסתכלי ל חצי הכוס המלאה ובשביל הריון אחד קטן צריך רק זרע אחר וביצית. וטוב שאנחנו חיים היום בעידן שיש פתרונות לכל הביות שלנו אז שאי תקווה והיי בטוחה שגם את תגשימי את החלום של להיות אמא

s h a a ron

New member
תודה לך

נאמר לי שאעבור IVF ומיקרומניפולציה עדיין לא קיבלתי מספיק פרטים על זה , אשמח לשמוע במה זה כרוך תודה שרון

../images/Emo20.gifללא חשש

זה בדיוק גם מה שאנחנו עוברים כי גם אנחנו הגענו בעקבות בעיית זרע. התהליך רק נשמע מפחיד ובמיוחד שמדובר בפעם הראשונה אבל אין לך מה לחשוש ישנם שני פרוטוקולים של טיפולים האחד קצת יותר ארוך מהשני , מקבלים זריקה יומית לפי מינון מסויים ע"מ "לגייס" כמה שיותר זקיקים במחזור. אחר מכן הזקיקים מבשילים ולפי בדיקות אולאטסאונד ודם הרופא מחליט מתי לשאוב את הביציות , השאיבה נעשית בהרדמה מלאה , מאוד קצרה ללא כאב מיוחד. לאחר השאיבה לוקחים את הזרע של בן זוגך ומחידירים אותו ישירות לתוך הביצית תחת תנאי מיקרוסקופ ובעצם זו נקראית "הפריה מלאכותית". לאחר 24-36 שעות חוזרים אליך ומדווחים לך האם ההפריה הצליחה וכמה ביציות הופרו מסך אלו שנשאבו. לא תמיד כל מה שמצליחים לשאוב גם מצליח להיות מופרה. לאחר מכן את מוזמנת להחזרת העוברים לרחם , מדובר בפעולה שממש לא כרוכה בכאב זו ממש פעולה שזהה לבדיקת גניקולוג , לאחר מכן את נשלחת הביתה וממתינה 12 יום עד לבדיקת הדם הנכספת. כמו שאמרתי התהליך לא קשה מאוד פיזית הוא כמובן לא נעים , מה שיותר קשה זו ההמתנה והציפיה ואני מקווה שתצליחו ושתתבשרו בבשורות טובות

s h a a ron

New member
תודה

זה באמת עזר לי שנתת לי קצת מושג על מה שקורה דרך אגב, כמה זמן לוקח התהליך עד שמגיעים לטיפול עצמו? האם צריך לחכות או משהו כזה? מה איתך? כמה טיפולים כבר עברת?

hyb

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

מאחלת לך שהות קצרצרה ושה-
המיוחל יגיע במהרה

הי חמודה ../images/Emo24.gif

עם קצת סובלנות את תגשימי את המטרה - אין לך כלל מה לדאוג בעידן הרפואה של היום - יש את כל הסיכויים שבעולם שכול הבנות בפורום יבקו ילד/ה... והלואי וה
יגיע
טו...

פיצקית

New member
../images/Emo140.gif ברוכה הבאה

מקוה שלא תשהי פה הרבה זמן ותעברי מהר לפורום השכן (הריון)... החלק המעודד בסיפור הוא שיש היום את הטכנולוגיה והידע שיאפשר לכולנו להיות הורים בסופו של דבר. בהצלחה!

Blue velvet

New member
אל תדאגי

הזרע מתחלף מדי מספר חודשים, וייתכן שהאיכות תשתפר. האם בן זוגך היה חולה בזמן האחרון? קראתי שחום עלול לפגוע בזרע. מכל מקום, אל תיתפסי לפסימיות. שיהיה בהצלחה ובקלות!

נועה 35

New member
ברוכה הבאה ושהות קצרצרה ../images/Emo24.gif

מקווה שלא תצטרכי לשהות איתנו עוד זמן רב! לפעמים, אפילו טיפול אחד מספיק....וגם רק זרע אחד....

טיפטיפ29

New member
ברוכה הבאה

מאחלת לך שהות קצרה כאן. אני לא כל כך יודעת מה להגיד לך לגבי הזרע (אני ממחלקת חצוצרות חסומות) אבל אני יודעת שלכל דבר יש תרופה, ומהר מאד תמצאי את עצמך עם חיתולים, קקי, ופטמות דולפות. אז המון בהצלחה.

ברוכה הבאה לקן החם והאוהב שלנו

מקווה מאוד שתעברי לפורום השכן (הריון לאחר טיפולים) אנחנו אכן קן אוהב וחם ונשמח לעזור לך בהצלחה

נועם@בת

New member
ברוכה הבאה לסירה שלנו ../images/Emo45.gif

הדלת השניה משמאל מובילה לפורום הריון, אל תהססי להשתמש בה
. כשמתעמתים עם המציאות זה נורא מפחיד וכואב, ומצד שני הרי גילו את הבעיה, יש פתרון וכל מה שצריך לעשות זה להכנס להריון עם קצת עזרה
. עש אז אני ממליצה לך להכנס ללינקים בסרגל הכחול בראש העמוד. בעיקר לקישורים, מאמרים ושאלות נפוצות.
בהצלחה נועם

בבוצי

New member
קבלי חיבוק ../images/Emo24.gif גדול

ברוכה הבאה ושהות קצרצרה. אני מכירה זוג שהיתה להם בעיית זרע רצינית ,כמעט ולא מצאו להם זרעים והיום יש להם שלישיה נפלאה. עם הטכנולוגיה של היום אפשר לפתור כל בעיה . אז שיהיה לך המון בהצלחה במה שתעשי.

שרון, ברוכה הבאה גם ממני..

מקווה שלא תצטרכי "לקנות" כל כך הרבה שקי סבלנות ומהר מאוד תצליחי לעבור את הדלת השניה משמאל.. מאחלת לך המון בהצלחה!!!

כגפן

New member
שלום לך,

ראשית כל ברוכה הבאה, אנחנו גם כן עם אותו סיפור ולכן עוברים החודש IVF עם איקסי, כאשר במקביל עובר בעלי ניתוח להוצאת זרע מן האשך , שוויון כמעט מלא. אני מאחלת לך הצלחה רבה ואשמח לענות לשאלות.

s h a a ron

New member
אני מאחלת לכם המון הצלחה

ותודה על הפניה, אני מניחה שיהיו לי עוד הרבה שאלות המון המון הצלחה
שרון

זקיקית

New member
ברוכה הבאה

לא מבינה ב-IVF כי אני בשלב ההזרעות, אבל אני בטוחה כי הבנות שעוברות את זה כאן יעזרו לך מאוד. ובכלל, שתהיי לך שהות קצרצרה כאן ושתעברי מהר מהר לפורום הריון. בהצלחה

למעלה