חדשה ויש שאלה

יהלי55

New member
חדשה ויש שאלה

פעם ראשונה שאני נכנסת לכאן ואני מקווה שהגעתי למקום הנכון. אז ככה: אני בת 33 יש לי בעיה ברצפת האגן - בקיום יחסי מין, יש כאב עצום, ולחץ למתן שתן. האמת שהתחלתי לעשות פיזיותרפיה ברצפת האגן. זהו הטיפול 8 שלי ומטיפול לטיפול לא נהיה קל והאמת שנמאס לי ואין כוח פיזי ונפשי. אני מרגישה אחרי הטיפול שאין לי כוח ללכת, לשבת, הגוף כואב. אני מרגישה שיפור קל מאוד בפיזיותרפיה, אבל זה כל הזמן חוזר על עצמו והאמת שאין לי אומץ אפילו להתחיל מערכת יחסים חדשה עם גבר כי אני יודעת שיהיה קשה מאוד וכואב. איך אפשר להסביר לגבר שיש לך בעיה כזאת? איך מתמודדים עם זה? האם מתי שהוא אתרחב למטה? עוד כמה טיפולי פיזיותרפיה אצטרך לעשות? האמת אני חוששת ואפשר להגיד שבורה. אשמח לכל עזרה,

ברוכה הבאה

יהלי יקרה, אי אפשר לעבור כזה תהליך כואב וקשה לבד. חייבים תמיכה נפשית וטיפול סקסולוגי נלווה כי זה באמת קשה ואם אין את החיבוק והתמיכה הללו מבן זוג, לפחות שיהיה המטפל שעוזר ומזכיר את המשמעות והחשיבות של התהליך. בעיקר כשמדובר בתהליך אינטימי שלא פשוט לחלוק אותו עם כל אחד. זה משמעותי לאפשר לעצמך מישהו להשען עליו. אין יכולת לנחש או לדעת כמה זמן זה עוד ייקח, אבל זו שאלה שהפיסיותרפיסטית תוכל לתת עליה תשובה. מציעה לך לשאול אותה. לתאר לה איך את מרגישה. אני חושבת שרוב המטפלות יוכלו לתת לך מענה ישיר ועניני אבל גם תמיכה והכלה. בהצלחה, ואל תישברי, זה שווה את הקושי והאתגר, מניסיון עם מטופלות שנמצאות בתהליך ויצרו זוגיות מדהימה לאחר מכן.

יהלי55

New member
היי לי

האמת שאני לא רוצה להיחשף ולדבר על זה עם אנשים אבל מצד שני אולי יש עוד נשים כמוני שהם מבינות את הבעיה ואיך להתמודד, אז אולי יש פורום או מרכז כלשהו?

הי יהלי

יש את הפורום לטיפול מיני של ד"ר רונית אלוני ויש באיכילוב קבוצה שמטפלת בנשים עם וגינסמוס ווסטיבוליטיס ששם ממש אפשר לדבר על זה אני לא יודעת אם יש קבוצה פעילה כרגע, אבל שווה לבדוק.

למעלה