חדשה וזה

orty83

New member
חדשה וזה

היי, חדשה כאן, קופצת להציץ מדי פעם בפורום כבר די הרבה זמן. שמנה ולא יפה. ומתוסכלת הרבה. אני בעצם לא כזאת ענקית, מידה 46 או 48, תלוי בנדיבות המפעל. קראתי הרבה כאן על קבלה ואהבה עצמית. ולא, זה לא הולך לי. ולפני כל העצות לשינוי הרגלים ובלה בלה, גם זה לא הולך. אני בדיאטה מגיל 10, אין תוצאות. לפחות לא ארוכות טווח. (מאז הספקתי להתחתן, ללדת שני ילדים ולהתגרש.) ועכשיו בחיפוש קשר חדש אני מוצאת שזה מאוד קשה לי ליצור אינטימיות, להיחשף, משום שאני לא אוהבת את מה שאני רואה מולי, ואני בטוחה שגם לא הצד השני. (והקשר האחרון טרח להוריד לי כל טיפת ביטחון שאי פעם היתה לי). חוץ מההשמנה שלי, יש לי עוד כמה וכמה 'דפקטים' בגוף; צלוליט, סימני מתיחה, וצלקות קלואידיות שהתפתחו ללא כל סיבה, גדולות, מכוערות ואין לרפואה שום פיתרון כדי להיפטר מהן. יש ימים שאני חושבת שאין אף אחד בעולם שיוכל לאהוב אותי, להמשך אליי כמו שאני. ואיך בכלל אפשר ליצור אינטימיות כשאני עסוקה בלהסתיר את כל הפגמים שבי, ואיך אפשר שלא להסתיר? בקיצור.. מין כתיבה מבולבלת של שעה מאוחרת ויום אומלל.. ורק חיבוק מהילדים ו"אמא, אנחנו אוהבים אותך, ושיהיה לך יום טוב כי את עובדת קשה", יכול לתת כוח לעבור את היום.
חיבוק, מישהו?

AnOracle

New member

מדהים מצדך שהצלחת להעלות את החששות שלך לכתב, זה אחד הדברים הקשים ביותר- להעלות לכתב את כל הרגשות והמועקות. אבל יודעת מה? זה צעד ראשון בתהליך- להצביע על הדברים הספציפיים שמפריעים לך- זו הדרך לשנות בין אם צורת חשיבה ובין אם את הדברים עצמם. הבטחון שלך לא צריך להגיע מהסביבה- פידבקים לא עושים בטחון עצמי אלא רק מחזקים אותו!! אני יודעת שזה קשה, אבל צריך להראות לעולם בטחון כדי שהסביבה תצליח לתת לך פידבק חיובי. נשמע לי שאת בחורה רגילה, חיצונית, לא משהו מיוחד מדי- מלאה, אישה אמיתית עם צלוליט וסימני מתיחה (יש את זה גם לרזות, גם לדוגמניות!! גם לשחקניות הוליוודיות). ונו באמת- צלקות קלואידיות? אין דבר יותר מיוחד מצלקת (או שאולי זה טעמי האישי)- מה שגם ניתן להפחית צלקות כאלה בטיפול קוסמטי אצל מנתח פלסטי (יש מצב שאפילו הביטוח מכסה). נשמע לי עוד שאת מיוחדת, פנימית, יש לך אמת ואור שקשה לך לחשוף לאוויר העולם. נשמע שאת רוצה להיות כמו כולן ומסתירה את הייחוד שלך- תחגגי אותו, תשתמשי בו! קומי כל בוקר עם חיוך כי התחיל יום חדש, תזכרי כל יום שיש לך חכמה שאין לנשים אחרות- הבאת ילדים, היית נשואה, היית בעולם מספיק כדי לראות איך הוא מתנהל וכל מה שנשאר זה רק להתנהל בו ולהשאיר חותם, בשביל עצמך. חזקי ואמצי כי הדרך היא קשה- אבל קבלה עצמית היא התמורה המדהימה ביותר שניתן לזכות לה!! מחבקת אותך חיבוק ענק, עצום ומוחץ עם חיוך ענק. הילה

yosi2009

New member
אם ה עוזר אז קבלי חיבוק ענק והבנה ענקית והרבה

סימפטיה

ברור שחיבוק!

את הצלחת בהרבה אומץ להוציא את הכאב שלך החוצה, אל תזלזלי בזה כי זה לא טריוויאלי. אני מרגיש שברוב המקרים היופי שלנו מוקרן החוצה ולא נמצא בחוץ. שנאה שאנחנו רוחשים לחלקים בגוף שלנו מראה הרבה פעמים את השנאה והפחד שיש לנו לעצמנו. מי אמר שכל הדברים שתיארת לא יכולים להיות יפים בעיני אף אחד? בטוח שהם יפים בעיני חלק מהאנשים לפחות. אבל היופי שלך מתעמעם בתוך הרגשות השליליים שלך כלפי עצמך. מהמעט שסיפרת אני רואה אישה אמיצה שעשתה והשיגה הרבה בחיים שלה. אני מבטיח לך שאנחנו מאמינים בך, עכשיו תורך!

למעלה