חדשה.ווטאבר><

F U N K

New member
חדשה.ווטאבר><

דאמט טוב קצת על עצמי אמ אני בת 15 אוהבת מוזיקה ><"וכל מיני פאקן שיט כאלה. אמ אני אוהבת אימו וזהו תמונה בהמשך. חוץ מי זה אחלה להקה באמת.=.="

F U N K

New member
תמונה [?]

EMO

F U N K

New member
זאת רק אני..

או שרק אני לא רואה את התמונה? טובב לא משנה אני שמה עוד פעם. סליחה על הבורות.><"

F U N K

New member
fuck קראו את זה >< דאמט אימו מי לאב

לורל: "אני חושב שחבל שאין פאנק רוק בארץ. ויש כמה להקות טובות בארץ כמו יוסלס איי די ופרברים רפיוג'יז, ומאן אלייב ועוד כמה. יש עכשיו את האימו שמשתלט." ברי: "אני שונא אימו!" לורל: "אין לי בעיה עם מוסיקת אימו כל עוד הם לא מתלבשים ונראים כמו אימו. כאן כולם התחילו לחקות ילדי אימו עם שיער לצד, תנועות גוף מוזרות והשמעת צלילים "שונים". לורל: "אני לא אוהב את כל הסיכות לצד, הסקיני ג'ינס וכל זה. אני, יש לי סטייל משלי. אני מתלבש מה שבא לי." ברי: "אני לובש מה שבסטייל שלי..." רענן: "תכלס!" אתם רואים כוכב נולד? כולם ביחד: "לא!!" לורל: "אלא אם כן בתור סאטירה. זה כמו שרצינו ללכת לארוויזיון, אבל בחרו את טיפקס במקום. תחשבי, מה יכול להיות יותר מגניב מלהקת פאנק רוק בארוויזיון?" לא יכלתי להישאר אדישה ועניתי: "פינג פונג!" ואז כולם ביחד וכל אחד לחוד: "מה?" "מה?" "מה?" רענן: "לא משנה מה נגיד, זה משהו שהולך בארץ." לורל: "אני חושב שנינט מגניבה! יש לה שיר אחד יפה ברדיו." ברי: "נינט כוסית." רענן: "נינט מגניבה." ברי: "כל מי שעושה מוסיקה – מלך! כל מוסיקה." רענן: "אבל יבורך יותר מי שעושה פאנק רוק!" ברי: "כל העולם אימו, אבל החכמים הם מי שעושים פאנק רוק."

וואי...מה הם שונאים אימו???

חחחח... אני נכנסת לשוקס רק בגלל אימו...[!!] ואתם מה-זה צודקים! כל הקטע הזה שאימו הפך לסטייל ושכולם חורשים את זה עכשיו זה באמת חרא רצח...למרות שאימו זה דבר יפה... אבל נגיד בשוקס? שמה יש מלא בנים עם שיער אימו אבל כותבים[ואני מצוטטת] 'אני לא אימו אני רק אוהב את הסטייל' כזה שטחי...=\ אהאעאעאעא!! ברי? לא הגזמת קצת??? נינט כוסית?!!?!?!?!?!?!?! נינט?! מילא היית אומר 'יפה' אבל כוסית?!!??! וואט אבר.... אה...וטל מוסרת לכם תודה... היא מתחילה להעריץ אותכם. אה למה תודה? כי היא עושה מוזיקה ואמרתם שיבורך כל מי שעושה מוזיקה. [ציטוט שלה] "תבורכו גם אתם"... אתם יודעים משו? אני מה זה חופרת עליכם לאחרונה... ממש אני לא מ]סיקה לדבר עליכם, לשיר ת'שירים שלכם... יום אחד נדבקתי באולי וכל שנייה שרתי אותו... הבעיה היא שבסוף חברה שלי נתנה לי סטירה מצלצלת כי חפרתי לה אש... בכל אופן לא משנה מה יהיה- ביט 69? אני אוהבת אותכם!

MaStuLa76

New member
אעא אני אוהבת אימו ..

אבל רק איזה אחד התחיל את זה כולם התחילו לחקות ולחוש שהם גם ככה \: טחטחטח מורידים להם ת'שיער נראים כמו הצרות שלי D ;;;; ונינט מהממת .... :) אבל מעצבנת D:

l i s H A

New member
נינט מסכנה

לא יורדים לה מהוריד לשניה אחת. היא מחנה תאוטו עקום ומפרסים את זה בוואלה... ובקשר לאיך שהיא נראית..לדעתי היא מהממת

l i s H A

New member
חחח אני חיה עם זה כבר שלוש שנים

האנשים שאני מכירה מתפצלים ל-2 אלה שאומרים שאני ממש ממש ממש ממש מזכירה אותה[גם באיך שהיא מתנהגת בשיר שלנוo0] ואלה שאומרים שממש ממש ממש ממש ממש לא.. חח שיהיה התרגלתי כבר:) חחח את לא הראשונה בכל אופן=]

souva

New member
את לא דומה לה

אבל את ממש ממש יפה :) ויש לך עיניים מדהימות!!

l i s H A

New member
חחחחח אמרתי לך חחחח:)

ואני לא חושבת שאני יפה אבל לא ניכנס לזה פה=] והיית אתמול במפגש..???

לפי התמונות בעולם שלך בתפוז

את לא דומה לינט בייייייייכלל! ויש לך מזל -> אני שונאת את נינט! [חי חי חי יצא לי חרוז....] קיצר נייידבר!

souva

New member
כה...

ואני חושבת שראיתי אותך.. אבל לא היה לי זמן להגיד לך שלום כי בדיוק הלכנו לסנטר.. וגם הייתי צריכה להרוד אותך כי את יפה חח כן כן אני יודעת יש לי בעיות חח D:

l i s H A

New member
תשבעי..יואו ס'זונה

עוד אמרתי לך להתקשר אלי=\ וראית אותי ולא אמרת כלום? נעע אני אזכור לך!!

MaStuLa76

New member
נכון חח

כל שבוע שמים ב"רייטינג" תמונה שלה .. היא התחילה להתלבש יפה רק בשכות הסטלייסט הצמוד שלה ..

למעלה