fuck קראו את זה >< דאמט אימו מי לאב
לורל: "אני חושב שחבל שאין פאנק רוק בארץ. ויש כמה להקות טובות בארץ כמו יוסלס איי די ופרברים רפיוג'יז, ומאן אלייב ועוד כמה. יש עכשיו את האימו שמשתלט." ברי: "אני שונא אימו!" לורל: "אין לי בעיה עם מוסיקת אימו כל עוד הם לא מתלבשים ונראים כמו אימו. כאן כולם התחילו לחקות ילדי אימו עם שיער לצד, תנועות גוף מוזרות והשמעת צלילים "שונים". לורל: "אני לא אוהב את כל הסיכות לצד, הסקיני ג'ינס וכל זה. אני, יש לי סטייל משלי. אני מתלבש מה שבא לי." ברי: "אני לובש מה שבסטייל שלי..." רענן: "תכלס!" אתם רואים כוכב נולד? כולם ביחד: "לא!!" לורל: "אלא אם כן בתור סאטירה. זה כמו שרצינו ללכת לארוויזיון, אבל בחרו את טיפקס במקום. תחשבי, מה יכול להיות יותר מגניב מלהקת פאנק רוק בארוויזיון?" לא יכלתי להישאר אדישה ועניתי: "פינג פונג!" ואז כולם ביחד וכל אחד לחוד: "מה?" "מה?" "מה?" רענן: "לא משנה מה נגיד, זה משהו שהולך בארץ." לורל: "אני חושב שנינט מגניבה! יש לה שיר אחד יפה ברדיו." ברי: "נינט כוסית." רענן: "נינט מגניבה." ברי: "כל מי שעושה מוסיקה – מלך! כל מוסיקה." רענן: "אבל יבורך יותר מי שעושה פאנק רוק!" ברי: "כל העולם אימו, אבל החכמים הם מי שעושים פאנק רוק."