חדשה ובמשבר....

jessie26

New member
חדשה ובמשבר....

היי לכולם, אז ככה, אני חדשה בקהילתכם ואני עוברת תקופה לא קלה... אני וחברי מזה 8 שנים נפרדנו. היינו ביחד מאז התיכון ואתמול, לאחר מס' חודשים שבהם חשבתי והתלבטתי והיה לי לא טוב, אמרתי לו שאנחנו צריכים להיפרד, לחשוב מה אנחנו באמת רוצים.הוא לא רוצה להיפרד וחושב שאנחנו צריכים לפתור את הבעיות שלנו, הוא לא מבין מה קרה לי בזמן האחרון ולמען האמת אני מרגישה שאני משתגעת. במהלך החצי שנה האחרונה,מאז שעברנו לגור ביחד, היה לנו קשה יחדיו. אני התרחקתי ממנו מאוד ובמקביל התפתחו אצלי רגשות למישהו הנמצא בסביבה החברתית שלי ושל חברי. אז עכשיו אני עוברת תקופה מאוד לא קלה - אני מאוד מאוד אוהבת את חברי ולא יודעת אם מה שהתפתח עם אותו בחור זה מכיוון שהייתי במשבר והתזמון נתן לזה להתפתח או שפשוט האהבה לחברי היא עתה אהבת שונה... מאז אתמול אני מסתובבת סביב עצמי ולא יודעת מה לעשות. אני יודעת שיש כאלה שיקראו ויגידו איך היא עושה דברים כאלה, היא פוגעת בחבר שלה, אבל זה לא היה משהו מתוכנן, אין לי דרך להסביר איך קרה מה שקרה, כי אני לא הייתי מאמינה על עצמי שיוכל להיות לי משהו עם מישהו אחר במקביל לחבר שלי. אבל זה קרה ואני לא בטוחה מה אני מרגישה. כרגע רק יש לי בלבול וכאב מאוד מאוד גדול ולא ברור לי לאן לנתב את כל התחושות שלי. התחשוה עתה היא שאני רוצה להחזיר את הגלגל לאחור ולגרום להכל להיות בסדר. זהו, רק רציתי לפרוק את מה שיש לי בפנים, למרות שהתחושה הרעה הולכת איתי ולא עוברת..

adam33

New member
אכן כך

את צודקת והיי חזקה אכן רק את יודעת מה טוב בשבילך ואני מפרגן לך שאת מודה שיכול להיות שהקשר עם הידיד הוא לא מין הנמנע בגלל המשבר שהית בו ולכן תנתקי את הקשר עם הידיד תבדקי הייטב אם באמת החיים חוזרים למסלולם אבל לא בצורה שהיו לפני כן אלא יותר מכך כי כעת לפחות שנכם יודעים את הדברים שצריכים שינוי קשה להפתח לחבר שלך אם הלב שלך חצוי ולכן את חייבת לנטרל את זה ולא להשאיר את הידיד על אש קטנה אלא לנתק כליל את הקשר רק כשתהיי פנויה רגשית מהידיד תוכלי לחשוב רציונאלית ולתת כל מה שיש בך לחבר שלך ומצד שני להוות כלי קיבול לאהבה שלו אם באמת היא כנה וברת שינוי בריא לכם אל תתני לרגש לדבר תנסי לתת לחבר הזדמנות שניה רק ככה תהיי שלמה עם כל מה שיקרה בעתיד אם כעת תעזבי וזה לא ילך עם הידיד לעולם לא תוכלי לדעת אם היה לך סיכוי עם החבר אבל אם תנסו שנכם בכינות וזה לא ילך תמיד תהיי נקיה מצפונית ותוכלי להיות מאושרת שזה לא הלך אבל מצד שני לפחות שנכם ניסיתם לאחות את הקרעים למרות שאנכם נשואים עדיין הכלים שאת רוכשת הם כלים שיעזרו לך בעתיד בין אם תצליח דרככם ובין אם לאו בהצלחה ..זה לא קל..

seeyou

New member
האהבה לחברי היא עתה אהבת שונה..

אפשר להבין אותך לחצי שנה לגור ביחד יש יותר משקל, מאשר לחברות של 8 שנים ... בנוסף את הגורם השלישי שהדליק אצלך רגשות חדשות לחיות ביחד זה לא קל ולא פשוט...צריך הרבה פשרות ובסיס רחב של מטרות משותפות-אחרת,חבל על הזמן לאיזו "דרגה" הגעת בקשר החדש? תמיד מאהב "מתנהג" יותר טוב מהבעל- את הזמן המשותף לא מבזבזים עם בעיות של יום יום.. יוסי

jessie26

New member
תודה על התגובות!

היי, תודה לכם על התגובות. אני וחברי דיברנו היום והחלטנו לתת ניסיון נוסף. אני מקווה שאני אהיה שלמה עם כל החלטה שתתקבל בעקבות הניסיון.... הקשר החדש היה ועדיין מאוד אינטנסיבי, אנחנו שנינו מרגישים אהבה גדולה שקשה לנתק אותה מהנסיבות....ולא ברור מה אמיתי כבר ומה לא.....מקווים שאם זה אמיתי זה באמת יקרה, ששנינו נגיע למסקנה שזה זה... בכל מקרה, תודה לכם חיזקתם אותי.

seeyou

New member
אז-../images/Emo22.gif-את רוקדת על 2 חתונות?

..." אני וחברי דיברנו היום והחלטנו לתת ניסיון נוסף..." ...." הקשר החדש היה ועדיין מאוד אינטנסיבי, אנחנו שנינו מרגישים אהבה גדולה שקשה לנתק אותה ..."

jessie26

New member
לא אני לא

אני בהחלט לא רוקדת על שתי חתונות. החלטתי לנתק את הקשר עם הידיד ולתת הזדמנות אמיתית עם חברי, שאותו אני מאוד אוהבת, אם כי אני מבינה ומודעת לזה שהקשר הוא לא מה שהיה. כן, הוא למעשה החבר הראשון שלי, אני איתו מגיל 17 ועם הזמן אני התבגרתי והשתניתי ואני רוצה דברים קצת שונים והוא עדיין נשאר עם אותה ראייה שלו על הזוגיות שלנו. אין ספק שאני מאוד מאוד אוהבת אותו, היינו רגילים לזוגיות מאוד צפופה וחונקת ואני, בעקבות השינוי, צריכה את הלבד שלי ולו קשה מאוד לקבל את זה.

seeyou

New member
"צריכה את הלבד שלי "-../images/Emo45.gif

טוב שאתם מבינים עכשיו את השינוי ומוכנים לקבל את זה בגלל שזה לרוב מקור הבעיות של הרבה זוגות... ביום עצמאות היכרנו כמה זוגות בפיקניק זוג אחד עם נחדים היכירו בארץ כאשר הילדה היתה רק בת 12...ובגיל 17 התחתנו עשו רושם של זוג שמסתדרים למרות השנים הרבים ביחד היא נראת אישה מאוד דומיננטית-מודרנית היא טוענת שאמרה לאמה שלה שהיא תתחתן עם הבחור...ובאמת כך היה.! תצליחו בקשר שלכם תוך כבוד אחד לשני... אין מה לעשות אפילו שיושנים ביחד באותה מיטה לכול אחד יש את החלום הפרטי שלו

קרן210

New member
זה הבעיה בחבר הראשון../images/Emo99.gif

יש הרגשה של החמצה כי לא ניסית מספיק קשרים בשביל לדעת מה באמת טוב בשבילך ואולי יש שם מישהו שיתאים לך יותר?, אין במה להשוות... מי שלא דרכו עליו מספיק וראה כמה זבלונים אנשים יכולים להיות ונפל על מישהו מצויין על ההתחלה לא יכול מספיק להעריך את זה או שלוקח את בן הזוג שלו כמובן מאליו ואז הכל הופך להיות שגרתי. או הפוך, הוא יכול להאמין שהבן זוג שלו הוא הכי מדהים שבעולם ולמעשה הוא יכול לקבל הרבה יותר ממישהו אחר (שיעריך ויעניק יותר), זאת בעיה! כמובן שזאת לא בעיה למי שלא מרגיש שיש לו בעיה אבל מי שהספק מכרסם בו יכול להרגיש מתוסכל, אני מקווה שתתגברי על זה כי מהקצת שאת כותבת נראה לי שיש לך אחלה של בחור.

seeyou

New member
נכון-../images/Emo6.gif

A woman has got to love a bad man once or twice in her life to be thankful for a good one. Mae West

שמעי...

לפי דעתי, חבל לפרק את החבילה בגלל משהו לא ברור ומעיק שאת עוברת בזמן האחרון לפי דעתי כדי לך לנסות משהו מלהיב, לנסוע לאנשהוא, לשבור את השגרה ביחד... או אפילו להיפגש עם חברה ולהיות איתה עד שתתגעגעי.... את לא חייבת לספר לו על הרומן שהיה לך, הוא לא חייב לדעת מזה... את ידעת שעשית טעות, וזה היה ברגע של חולשה, תבקשי גם מהפרטנר שלך שלא יגלה לחברך. דברי עם חברך, הסבירי לו שאת אוהבת אותו ואת צריכה קצת זמן עם עצמך חודש חודשיים כמה שיקח... ואז תחזרי אליו עם אנרגיות מחודשות.. בהצלחה

jessie26

New member
טוב, זה נגמר.......

אז ככה, חברי גילה את הרומן והכל התפוצץ... אז עכשיו אין לי מושג מה לעשות. אני חשה אשמה נוראית שפגעתי בו ככה. עכשיו הכל נראה שחור ולא ברור.... זהו. לא ברור מה עושים ולאן פונים מכאן...

קרן210

New member
אל תרימי ידיים!!!!../images/Emo122.gif

תלחמי עליו, תראי לו שאת באמת מצטערת ושעשית טעות ושאת מתכוונת להלחם עליו ולפצות אותו בכנות הוא שבור וכועס הוא לא ידבר עכשיו בהיגיון. עכשיו הכל בידיים שלך להוכיח לו שזה לא יחזור על עצמו ושזה היה משבר רגעי כמובן שזה בתנאי שאת באמת מאמינה בזה ורוצה את זה... אחרת חבל על המאמץ וחבל שתשברי לו שוב את הלב אם תהיי כנה הוא יראה את זה ובסוף אם הוא באמת אוהב אותך הוא יסלח לך

jessie26

New member
משתדלת שלא.......

אנחנו עדיין מדברים, הוא מאוד מאוד פגוע, דבר שאני מבינה לחלוטין....עצם זה שכל החברים סביבו יודעים, ממש לא תורם לעניין...לא יודעת, אולי הזמן יעשה את שלו וכולם יירגעו... בכלל לא ברור איפה אני בכל הסיפור הזה, כי אני מרגישה שנעלמתי בתוך הסיטואציה לחלוטין.......... בכל מקרה - תודה על התמיכה!

קרן210

New member
איך הוא גילה את הרומן?

מישהו מהחברים סיפר לו או שהוא ראה אתכם יחד?

למעלה