חדשה + התייעצות

NikiGirl

New member
חדשה + התייעצות

היי לכולם מאוד שמחתי למצוא פורום בנושא הסוד.. נחשפתי לסרט ומאוד הושפעתי ממנו.. תמיד חשתי שאדם יכול להשפיע על דברים והיה נהדר לראות את הסרט, לגלות את הדרך הפרקטית ולנסות להשתמש בה. ההתייעצות שלי היא בעצם במשהו שקרה בחיי לאחרונה וחשבתי שיהיה מעניין לשמוע את דעתכם בנושא במיוחד בהקשר של הסוד. אז ככה, שנה שעברה ניסיתי להתקבל ללאקדמיה לעיצוב למחלקה מסויימת ולא הצלחתי, היתי מאוד בטוחה בעצמי והאמנתי בעצמי השנה ניסיתי להתקבל לאותה אקדמיה הפעם לשני מחלקות שונות (שיהיה לי תוכנית ב' למקרה ו..) ואפילו לא עברתי את השלבים הראשונים בשני המחלקות.. היתי ממש בשוק כי היתי מאוד מרוצה מהמבחנים שלי. מה שמציק לי בכל העיניין שקשור לסוד זה שאנחנו מביאים עלינו גם את כל הדברים הרעים.. וקשה לי להבין איפה טעיתי.. ברור שהיו לי כמה חששות, אבל הייתי מתרכזת ומדמיינת את עצמי לומדת שם ומרגישה נהדר.. אז מה קרה? אשמח לשמוע את דעתכם בנושא.. תודה

Galel

New member
ברשותך יקירתי...

אכפת לך לספר לי מה עשית כשרצית להתקבל? הכוונה לאיך בדיוק הפעלת את הסוד... תודה. גלאל.

ע ו פ ר ה

New member
ברוכה הבאה, ניקי

קודם כל לא טעית. ניסית להתקבל ואפילו עבדת ברוח הסוד. השאלה שהייתי שואלת: מה אני לומדת מזה שלא התקבלתי. אז את כותבת שהיו לך חששות. כשאצלי עולים חששות הם מובילים אותי לבדוק מה הם החששות. ומשם מה אני מאמינה לגבי עצמי? האם האמונה שלי מתנגשת במטרה? ואולי לחפש מקום מקביל, כי אי הקבלה באה לסמן לי לחפש אפשרות אחרת? אלה הדברים שאני נוהגת לפיהם. היקום נותן לנו סימנים. אם נשים להם לב, נזכה לדברים מתאימים ונכונים יותר. סיפור מהחיים שלי, שלימד אותי שכך זה עובד עבורי: הייתי בדרך לראיון עבודה במקום שמאוד רציתי. באותם ימים למדתי רייקי 2. ביקשתי מהמדריכה שנשלח רייקי לראיון שלי. כשהיא הנחתה אותנו היא אמרה: אנחנו מבקשים רייקי לראיון של עופרה , בתנאי שהעבודה מתאימה לה. לקחתי את זה לחיים. מאחלת לך בהצלחה. באהבה עופרה

אל תענישי את עצמך, ואל תתמקדי במה שלא עבד

קודם כל אם זה באמת מה שאת רוצה לעשות, אל תתמקדי במקום אחד, אני מכיר כמה בתי ספר לעיצוב וגם את התלמידים ואת המרצים שלהם. הרבה פעמים למקום מסויים יש גישה מסויימת, ומאוד יכול להיות שמה שאת מחשיבה ככישלון - הוא למעשה הצלחה. בגלל שהצלחת להביע את עצמך כל כך נכון במבחן הראשון, אי ההתאמה במקרה המסויים הזה היתה כל כך ברורה, שהיקום חסך לך מאמצים מיותרים. תאמיני לי אני רואה את זה כל הזמן במקומות שונים, כי אני בדר"כ מכיר את שני הצדדים של השולחן. זה קורה הרבה פעמים כשאנשים מנסים למשוך אל עצמם משהו. למשל אדם רוצה להוריד במשקל, או להפסיק לעשן, או לאזן את עצמו כלכלית, פתאום נראה שדווקא אחרי שהוא עושה את ההחלטה, הקשיים נערמים אל דלתו. פיתויים קשיים, כאילו היקום בעצמו רוצה להכשיל אותו. במקרים האלה ההפך הוא הנכון, היקום נותן לך רמזים מה את צריכה ללמוד ולעשות על מנת להשיג את המטרות שלך. הוא לא רוצה שתבזבזי זמן, ואנרגיה, הוא מפנה אותך לכיוונים הנכונים. לכן במקום לאפשר לך למשל להכנס למערכת לימודים, שאחרי השנה הראשונה את תראי שאינה מתאימה לך, הוא חוסך לך את זה. את רוצנ לספר לנו באמת קצת יותר פרטים, אני אוכל לסייע לך עם הידע שלי במידת האפשר. בברכה שפי

אני מאוד מאמין בזה גם :)

דברים באים לקראתנו, ולא נגדנו. אני מאוד מאמין בעיקרון - דלת נסגרת - דלת נפתחת! עם זאת, עולות לי שאלות מאוד מעניינות בראש לגביי, ואני מחפש תשובה שאני לא מוצא עם כל הידע והאמונה שלי. שפי, נראה שאתה מאוד בקיע בנושא ותרצה לעזור לי... יש אפשרות ליצור איתך קשר טלפוני לשיחה על זה?? תמסור לי מס' טלפון במסר! תודה, גיא :)

שלחתי אלייך../images/Emo30.gif

אני מאוד אשמח לקבל ממך כיוון או אפשרות להבין את השאלה שלי... אני מבקש שתתיחס לזה בצורה הכי טוב שאתה יכול. פשוט תגיד לי מה עליי לעשות?? האופטימיות שלי, אצלי. את זה אף-אחד לא ייקח ממני. את הלמידה מאנשים טובים וחכמים, יש לי! אבל הנקודה הספציפית הזאת בחיי לא מאפשרת לענות לי בעצמי על זה. תודה על ההתיחסות! גיא

אני אענה לך מנסיוני../images/Emo20.gif

בכל דלת בה נכשלתי .......נפתחה לי דלת חלופית טובה יותר לפני כמה שנים ...בעצם הרבה שנים למדתי תחום מסויים ונכשלתי בו התחושה של הכישלון היתה איומה וצרובה בי לאחר כחודשיים נפתח לי צוהר לתחום אחר שמינף אותי למקומות שלא חשבתי שאגע בהם מעולם היום במבט לאחור כל מי שלמדה וסיימה את התחום בו נכשלתי נשארה תקועה בעולם לא מתגמל.....ונוקשה ואני פרחתי והתנסתי בתחומים שונים לחלוטין וגם תוגמלתי בהתאם לפעמים בוחרים עבורנו את הדרך הטובה ביותר ואנחנו צריכים לקבל זאת באהבה

Hesogr

New member
יפה כתבת מקשיבה

בשקט. אני תמיד זוכר את הפסוק מהתפילה: "פתח לנו שער בעת נעילת שער" בהצלחה חנניה

NikiGirl

New member
תודה לכולכם על התגובות השונות

אני מבינה שלא כדאי להחשיב את זה ככישלון אלא כאפשרות למשהו חדש.. שנה הבאה אם אני עדין ארצה בזה, ארחיב את ניסיונותי לאקדמיות שונות.. פשוט ממש רציתי ללמוד באקדמיה הספציפית הזאת בגלל מה שהם מציעים והזיקה לאומנות.. ומה שאני מתלבטת לגביו זה האם לנסות להתקבל לשם גם שנה הבאה או לקחת את זה כסימן ולנסות רק למקומות אחרים. אני יודעת שאין צורך להחליט עכשיו כי יש לפני שנה שלמה. שוב תודה לכולכם על התשובות הנהדרות ודוגמאות מחייכם..:)

mobile4u

New member
כי אם הפחדים שלנו משתלטים על התת-מודע

זאת התוצאה
גם לי זה קרה לטוב ולרע, עד שלמדתי להשתמש בתת-מודע שלי כהלכה. ממליצה לך מכל הלב ללכת להרצאה שגם אני הייתי בא - יסבירו לך שם הכל בצורה ממצא. כנסי לקישור (זה ללא תשלום)

למעלה