חדשה דנדשה

חדשה דנדשה ../images/Emo141.gif

היי לכולם
, ותיקה בפורומים אך חדשה פה
האמת שהתלבטתי אם להיכנס בכלל לפורומים, הייתי כמה ימים קוראת סמויה והחלטתי לקפוץ פנימה, מבלי להתבייש <כי מי שמתבייש-מתייבש
> והנושא הראשון שרוצה להעלות הוא נושא הביתולין: אני בת 21 וחצי, בתולה, לא מצאתי את האחד שהרגשתי איתו מספיק נוח לקיים יחסי מין, שנתן לי מספיק ביטחון כדי שאדע שאני אוהבת אותו מספיק כדי לקיים סקס
. היה לי חבר, זה לא שהיינו תמימים, עשינו דברים מסויימים אבל אחרי ארבעה חודשים שבהם הוא לחץ עליי עוד ועוד וזה עוד יותר הרתיע אותי ולא הסכמתי לשכב חוץ מסקס יבש, הוא נפרד ממני בבום <עשה לי טובה גדולה מאוד כי התברר לי בשלב מאוחר יותר שהוא התעסק עם סמים ועכשיו הוא בכלא> והרגשתי אז אחרי הפרידה שהייתה לפני 10 חודשים כל כך אשמה, כל כך דפוקה של למה אני לא מסוגלת לעשות דבר כזה שילדות בנות 12 כבר עושות בעידן מודרני זה. הרגשתי כל כך רע עם עצמי עד שהבנתי שהוא הדפוק בעסק פה, ושהוא היה צריך להיות סבלני ולתת לי את הזמן הדרוש לי. זה לא שאני לא רוצה להתנסות בזה, אני סקרנית מאוד ומאוד מעוניינת אבל, יש לי מחסומים בקטע הזה, פוחדת מזה, זה מלחיץ אותי מאוד ו... לא יודעת אצלי סקס מתקשר לאהבה, כל עוד לא מרגישה שאוהבת ואוהבים אותי בחזרה בקשר הזוגי אני לא מסוגלת לשכב, בגלל זה לא מסוגלת להיות בסטוץ, לא מסוגלת לשכב בדייט ראשון וכו' וזה מרתיע בחורים. מה דעתכם? טיפים/עצות להתמודדות ודעתכם יתקבלו בברכה

ellulli

New member
ברוכים הבאים..!

אני מכירה אותך טיפהלה מפורום ימי הולדת ומתנות..! בכל מקרה, תשמעי, אני חושבת שאת מאוד צודקת בזה שאת מחכה לכשתרגישי מוכנה, ללעשות את זה מאהבה.. וזה שילדות בנות 12 עושות את זה לא צריך להזיז לך, להן יהיו תסביכים אחר כך, לא לך. בכל אופן, אני יכולה להבין את הלחץ שמופעל עליך כי החברה שאנו חיים בה מאוד קשה בנושאםי האלה. אני חושבת שתמשיכי להכיר ולנסות, עד שתכירי את הבחור האחד שזה לא ירתיע אותו.. אין ברירה. רק אל תכנעי לחברה ולמוסכמות שלה! זה לא שווה את זה!

A 2 3 4

New member
לדעתי... ../images/Emo23.gif

הייתה לך התנסות שאולי הותירה בך קצת טראומה.. (בגלל שגילית מיהו באמת, ושהוא זרק אותך ב"בום" ) זה טוב שלא קיימת אתו יחסי מין, כי נראה לי אח"כ היית מתחרטת.. בכל מקרה.. אם זה העניין של הגיל את לא צריכה להרגיש שאת מאחרת תרכבת או משו, לדעתי, כי כל אחד והזמן שלו ואני כמעט בת 20 ויש לי המון חברות בתולות.. סו וואט.. את פשוט מחכה לגבר הנכון, שיאהב וירצה ויכבד אותך, ואין שום דבר מוגזם בדרישה כזו, אז צאי ותכירי, ואל תעשי סקס ראשון לא מתוך אהבה!!!!!!!

היי נסיכה ../images/Emo13.gif

מי שזה מרתיע אותו לא ראוי לקירבתך, הלא כן? מה שחשוב הוא שאת תרגישי מוכנה, כמה זמן שזה ייקח! לכל אחד מאיתנו הקצב שלו, בכל דבר. ואם מישהו לא מוכן לכבד את הקצב שלך, אז זה ההפסד שלו
בכל מקרה, לגבי מחסומים, ניתן לטפל בהם בדרכים רבות. זה גם מאד טבעי שלאחר זמן מה של רתיעה מהנושא, אז החשש עוד גדל. נראה שאת כבר מודעת לחלק מהדברים ומתחילה לטפל בעצמך. השלב הבא הוא גם להרגיש ראויה מספיק בשביל להכיר אדם שיכיר בערכך, יאהב אותך, ירצה בטובתך, וביחד תוכלו לרכך את המחסומים, בעדינות, באהבה

bioc1

New member
את לא צריכה למהר....

אני איבדתי את הבתולין בגיל 21 וחצי ולא מצטערת שחיכיתי כי זה היה עם מישהו שאהב אותי וכיבד אותי...בגלל שהרגשתי איתו כל כך טוב והרגשתי ביטחון בקשר שכבנו אחרי חודש בלבד...למרות שנפרדנו לפני שבועיים אני לא מצטערת שהוא היה הראשון שלי כי הוא היה ממש עדין ומתחשב... אני מבטיחה לך שכשיהיה לך מישהו את תדעי ותרגישי מתי יש לך מספיק ביטחון לשכב איתו ורק אז תעשי את זה...פשוט תרגישי מתי את מוכנה

למעלה