נסיכת אהבה
New member
חדשה דנדשה ../images/Emo141.gif
היי לכולם
, ותיקה בפורומים אך חדשה פה
האמת שהתלבטתי אם להיכנס בכלל לפורומים, הייתי כמה ימים קוראת סמויה והחלטתי לקפוץ פנימה, מבלי להתבייש <כי מי שמתבייש-מתייבש
> והנושא הראשון שרוצה להעלות הוא נושא הביתולין: אני בת 21 וחצי, בתולה, לא מצאתי את האחד שהרגשתי איתו מספיק נוח לקיים יחסי מין, שנתן לי מספיק ביטחון כדי שאדע שאני אוהבת אותו מספיק כדי לקיים סקס
. היה לי חבר, זה לא שהיינו תמימים, עשינו דברים מסויימים אבל אחרי ארבעה חודשים שבהם הוא לחץ עליי עוד ועוד וזה עוד יותר הרתיע אותי ולא הסכמתי לשכב חוץ מסקס יבש, הוא נפרד ממני בבום <עשה לי טובה גדולה מאוד כי התברר לי בשלב מאוחר יותר שהוא התעסק עם סמים ועכשיו הוא בכלא> והרגשתי אז אחרי הפרידה שהייתה לפני 10 חודשים כל כך אשמה, כל כך דפוקה של למה אני לא מסוגלת לעשות דבר כזה שילדות בנות 12 כבר עושות בעידן מודרני זה. הרגשתי כל כך רע עם עצמי עד שהבנתי שהוא הדפוק בעסק פה, ושהוא היה צריך להיות סבלני ולתת לי את הזמן הדרוש לי. זה לא שאני לא רוצה להתנסות בזה, אני סקרנית מאוד ומאוד מעוניינת אבל, יש לי מחסומים בקטע הזה, פוחדת מזה, זה מלחיץ אותי מאוד ו... לא יודעת אצלי סקס מתקשר לאהבה, כל עוד לא מרגישה שאוהבת ואוהבים אותי בחזרה בקשר הזוגי אני לא מסוגלת לשכב, בגלל זה לא מסוגלת להיות בסטוץ, לא מסוגלת לשכב בדייט ראשון וכו' וזה מרתיע בחורים. מה דעתכם? טיפים/עצות להתמודדות ודעתכם יתקבלו בברכה
היי לכולם